facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keep Fit

Keep Fit

Info

Keep fit is gespecialiseerd in:
Plaatselijk afslanken, afvallen, anti-cellulite, spierversterking, (sport)massage en personal training"16 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van spier/gewricht herstelbehandelingen, dmv diverse massage technieken. Wij kunnen overgewicht, chronische vermoeidheidsklachten, astma en burn-out klachten verhelpen of verlichten. Ook werken we met de nieuwste technieken en apparatuur op het gebied van zuurstoftherapie, microcirculatie therapie en lymfedrainage. Inmiddels helpen we klanten uit de regio Zuid-Holland. Vooral uit Westland, maar ook Den Haag en Rotterdam helpen we klanten op het gebied van anti-cellulite en om plaatselijk af te slanken door middel van o.a. biostimulatie of vet bevriezen. Ook kunt u terecht voor personaltraining. U kunt uw omslagpunt, VO2 max en uw trainingszones laten bepalen. Keep Fit is BEMER® partner."
Adres: Boomaweg 2, 2681RG Monster
Telefoonnummer: 0655703733
Stad: Monster
Route: Boomaweg 2
Postcode: 2681RG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vet bevriezen Westland, EWOT zuurstoftherapie, Bindweefselmassage Westland
Recensies
Goede begeleiding, mooie visie...nu zelf aan de slag
Vertaald door Google top stimulator Origineel Top masseur
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Keep Fit met het openbaar vervoer


Monster, Madeweg 320 meter
31
Monster, Verdilaan 370 meter
31
34
Monster, Madeweg 390 meter
31
34
Monster, Verdilaan 420 meter
31

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Keep Fit.

Monster fitnesstrainer

openingstijden, locatie, vervoer. Boomaweg 2 monster massageservice kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Keep Fit adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Keep Fit. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Keep Fit delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid