facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mazzage.nl

Info

MaZZage.nl ......

Adres: Rembrandtstraat 16 a, 2681 AX Monster
Telefoonnummer: 0848722022
Stad: Monster
Route: Rembrandtstraat 16 a
Postcode: 2681 AX


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00

Recensies
Geweldige masseur. Zeer goed op de hoogte van de anatomie van het menselijk lichaam. Zowel bij klachten als voor preventief onderhoud van het lichaam. Meester in het rechtzetten van wervels en het hiermee vrij maken van zenuwen, waardoor de pijn verdwijnt. Hier heb ik terwijl ik in de wachtkamer zat mensen op een brancard binnengebracht zien worden en ze kwamen lopend naar buiten. Hier worden klachten aangepakt waar mensen al jaren voor bij de fysiotherapeut of chiropractor lopen. Ik reserveer het liefste via het makkelijke reserveringssysteem en sta op een lijst mocht er een afspraak uitvallen. Ideaal!
Geweldige masseur, na het verlaten van de massagestudio voel je je weer als herboren. Dit werkt voor mij persoonlijk veel beter dan andere manieren van therapie. Mijn advies ga voor de 60 minuten, dan kan er aan alle gewrichtsgroepen aandacht worden besteed.
Ga altijd erg graag naar Wim, een specialist in zijn vak!
Ik voel me als herboren na een massage van Wim.
Uitstekende service en geweldige massages!
Professioneel advies bij rugklachten, top.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mazzage.nl.

Monster massageservice

openingstijden, locatie, vervoer. Rembrandtstraat 16 a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mazzage.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mazzage.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mazzage.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nan Thai Massage Treatment Nan Thai Massage Treatment 545 meter Thaise medical massage (behandeling) of een ontspanningsmassage voor stress verminder...
Keep Fit Keep Fit 862 meter Goede begeleiding, mooie visie...nu zelf aan de slag
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid