facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voedingsadvies Westland

Voedingsadvies Westland

Info

Voedingsadvies en coaching met kennis van de laatste ontwikkelingen en trends in voeding en diëtetiek.

Geschiedenis

Voedingsadvies Westland richt zich op een grote doelgroep.
Je kunt terecht voor diverse zaken zoals een specifiek voor jou effectief dieet (afvallen of aankomen) tot aan hulp bij (sportspecifieke) trainingen en coaching bij gedragsverandering.



"Voedingsadvies op maat met persoonlijke begeleiding. Specialisaties op het gebied van begeleiding bij overgewicht, maag-darmklachten, hart-en-vaatziekten, diabetes, ondervoeding en sportvoeding.Daarnaast bent u ook welkom voor Gecombineerde Leefstijl Interventie GLI met het Coaching op Leefstijl traject CooL.Voedingsadvies Westland is aangesloten bij iedere zorgverzekeraar. Dit betekent dat de begeleiding in bijna alle gevallen vergoed wordt door de zorgverzekering vanuit de basisverzekering."
Adres: Vlotlaan 412, 2681 TV Monster
Telefoonnummer: 0610525102
Stad: Monster
Route: Vlotlaan 412
Postcode: 2681 TV



op zoek naar gerelateerd: Dietistsilla, Instagram diëtist, Diëtist Maasland
Recensies
Voedingsadvies Westland is de eerste diëtist die mij heeft kunnen helpen om op een gezond/gewenst gewicht te komen. Een doelgerichte, professionele, realistische aanpak op maat en daarnaast een gebruiksvriendelijk voedingsadvies volledig afgestemd op mijn wensen. Het maken van afspraken verloopt ook altijd soepel. Door de aanpak van Sam ben ik mij bewust geworden van de voordelen van een gezonde lifestyle. Mijn doel is inmiddels behaald, maar voor “onderhoud” blijf ik vaste klant bij Sam. Vanuit Brabant rijd ik hier dan ook speciaal voor naar het Westland. Ik raad Voedingsadvies Westland dan ook iedereen aan, een goede diëtist is de reisafstand dubbel en dwars waard!
Sam heeft als voedingsdeskundige erg goed naar mij geluisterd en alles uitgelegd om op verantwoorde wijze mijn bloedsuikerwaarde te laten zakken. Hij heeft een voedingsschema samengesteld en dat volg ik trouw. Nu ben ik in enkele weken al gezakt wat bloedsuiker betreft en ook enkele kilo’s afgevallen zonder honger. Blij met Sam en met het resultaat.
Als ik het woord diëtist hoor, gaan alle alarmbellen af! Zoveel gram van dit en dat, als alleenstaande is dat moeilijk te doen. Sam vraagt wat lust je? Dus dit is makkelijker vol te houden. Dieet of liever die-eet-niet op maat. Inmiddels 16 kilo kwijt, beweeg geen sport meer door het gewichtsverlies en zit beter in mijn vel. Sam een aanrader!
Top advies! Na 8 weken veel resultaat geboekt met een voedingschema, waarvan je niet eens meer denkt dat je op dieet bent! Kortom, ik raad deze diëtist iedereen aan die wil proberen droog te worden voor de zomer! De diëtist kijkt goed naar jou behoeften en speelt in waar mogelijk.
Wordt momenteel begeleid door Sam, en dat bevalt mij erg goed. Met goede adviezen en hulp ben ik inmiddels al heel wat kilo's kwijt en een stuk gezonder gaan eten.
Kom al jaren bij Sam. Hij is erg professioneel en heeft er veel verstand van. Door zijn hulp bereik ik precies wat ik wil
Sam heeft geholpen bij het behalen van mooie resultaten. Hij luistert goed naar wat je wensen zijn en snapt dat er ook ruimte moet zijn voor lekker eten/drinken in een dieet.
Ik werk al een enige tijd met Sam samen en het bevalt me super goed. Als ik vragen heb kan ik direct bij hem terecht. Hij is heel duidelijk in zijn uitleg en hij heeft praktische tips. Ook heeft Sam mij heel goed geholpen met adviezen en een schema voor mijn PDS prikkelbare darm syndroom klachten.
Na mijn zwangerschap ben ik bij Sam terecht gekomen. Eerst een andere diëtist gehad maar daar gebeurde er niks. Bij Sam was het direct fijn, een voeding schema op maat, en na 6 weken direct al veel verandering. Ik wou dat ik direct bij hem was begonnen, echt een topper! Ik raad hem echt voor iedereen die struggled met gewicht aan!
Ik krijg al bijna twee jaar voedingsadvies van Sam. Sam is erg betrokken en meedenkend. Hij helpt je met doelen stellen en een realistisch zelfbeeld te ontwikkelen. Vorig jaar heb ik het fodmap dieet gevolgd en heb ik eindelijk duidelijkheid op de oorzaak van mijn PDS klachten. Nu krijg ik nog steeds advies om mijn fysieke doel te behalen. Sam is altijd erg goed bereikbaar. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Voedingsadvies Westland.

Monster voedingsdeskundige

openingstijden, locatie, vervoer. Vlotlaan 412 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Voedingsadvies Westland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Voedingsadvies Westland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Voedingsadvies Westland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid