facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JorisvanZandvoort.nl

JorisvanZandvoort.nl

Info

Een filmmaker & webdesigner! Like deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven en te zien hoe ik die spreekwoordelijke varkentjes eens was!

Geschiedenis

Een video kan een mooi en ontroerend verhaal van een bedrijf, merk, product, organisatie of persoon vertellen. Indien dit verhaal op een juiste, indrukwekkende manier in beeld gebracht wordt, wekt het vertrouwen bij een (potentiële)klant of bezoeker. Het kan laten zien hoe sfeervol die ene bruiloft was, hoe innoverend dat nieuwe bedrijf of product is, of hoe interessant die bijeenkomst/beurs was afgelopen weekend.

De kijker wil van begin tot eind geprikkeld worden met mooie content en wenst geen eentonige, langdradige of oubollige video te zien. Een video laten maken is dé manier om een klant, familielid, verre vriend of bezoeker een unieke indruk te geven van jezelf, je bedrijf, je (sport)vereniging of de mooiste dag uit jullie leven.

Ook ben al enkele jaren actief als webdesigner, en heb al voor diverse opdrachtgevers (zowel particulieren, als (sport)verenigingen als MKB’ers) een website mogen realiseren. Mijn websites zijn altijd maatwerk, en graag duik ik na akkoord van een geheel vrijblijvende offerte een creatieve fase in om te brainstormen, samen met de opdrachtgever, en na te denken wat de website nodig heeft. Wat is wenselijk, wat is écht ’not done’ en wat is een absolute vereiste?

Vervolgens worden enkele stappen uitgewerkt, en als beide partijen akkoord zijn zal de website gerealiseerd worden. Uiteraard behoort het SEO-vriendelijk maken van de website ook tot de standaard; hetgeen inhoudt dat de website en haar inhoud veel beter vindbaar is in Google en hoger in de resultaten weergegeven wordt. Ook zal ik te allen tijde aangeleverde teksten omzetten in webteksten en ze redigeren (controleren op spel- en stijlfouten). Daarnaast behoort ook de Online Marketing tot de mogelijkheden, en kan het realiseren van een website gecombineerd worden met mijn diensten als filmmaker. Maar dat is iets om in een eventueel later stadium te bespreken en dient uiteraard het effect van je website te versterken.

Ik werk vrijwel altijd op een projectbasis. Dit houdt in dat ik vooraf een prijs afspreek, en hier ook niet van afwijk. Zo komen mijn klanten nooit voor onverwachte kosten te staan; iets dat wel mogelijk is als er met een uurtarief gewerkt wordt.

Wie ik eigenlijk ben? Mijn naam is Joris van Zandvoort, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht (maar werkzaam door het gehele land), samen met vriendinlief en onze Noorse Boskat. Ik werk al enige jaren voor mijzelf als acteur, filmmaker & webdesigner. Verder doe ik regelmatig -externe- professionele ervaring op. Dit heb ik te danken aan mijn professionele netwerk. Zo loop ik regelmatig mee op professionele filmsets, loop ik een dag mee met een andere videograaf, en kijk ik over de schouder mee bij een webdesigner/webprogrammeur.

Ik ben namelijk van mening dat door te doen en mee te kijken, je altijd kunt bijleren/bijscholen. Ongeacht je eigen ervaring; hoe groot deze ook is.

Zo heb de afgelopen jaren veel geleerd over het maken, bewerken en (in goede banen) leiden van films, shortfilms, documentaires, en diverse items. Ik heb besloten dit alles in te zetten om voor bedrijven, freelancers, organisaties, verenigingen & particulieren, mooie, professionele & representatieve video's/films te maken; van beginfase tot de aflevering.

Bij mij kun je terecht voor een compleet pakket, tegen een eerlijke prijs. Ook het bedenken, vormgeven en realiseren van representatieve websites heb ik de afgelopen jaren geleerd en onderhouden, hetgeen zich nu bewijs in het opgeleverd hebben van een breed scala aan websites voor de meest uiteenlopende bedrijven, particulieren en (non-profit)organisaties.

Mocht je misschien interesse hebben kun je uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen. Na een eerste kennismaking zullen we samen een oriënterende fase in gaan om te kijken hoe/wat het beste bij jou, je bedrijf of organisatie past; louter een film, een website, of een combinatie van beide.

Mijn website is te bereiken via https://www.jorisvanzandvoort.nl, en ik ben per e-mail te bereiken op [email protected]

Ik geniet enorm van goede koppen koffie, dus mocht je misschien wel interesse hebben in mijn dienstverlening zie ik je reactie graag verschijnen, waarna we onder het genot van bovenstaande een introducerend en vrijblijvend gesprek kunnen voeren.

Adres: Pimpelmees 7, 3911EW Rhenen
Telefoonnummer: +31 (0)6 46 227 093
Stad: Rhenen
Route: Pimpelmees 7
Postcode: 3911EW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HGDD HGDD 120 meter De service van Job is supersnel, professioneel en bijzonder vriendelijk geleverd. Ik ...
Trouwstory - trouwfilms en meer Trouwstory - trouwfilms en meer 2 km Mooie ruime kamer, met fijne bedden en een frisse douche. De kamer heeft uitzicht op ...
Jictex Jictex 2 km Jasper heeft zichzelf geen moeite bespaard om mijn laptop te repareren. Dat het niet ...
Prospects4u Prospects4u 3 km Prospects4u voor uw online marketing & b2b online leadgeneratie. Kijk voor meer infor...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid