facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jictex

Jictex

Info

Jictex helpt je met een computer of laptop probleem, het maken van een website, het optimaliseren van je website en bied cursussen op ICT gebied. http://www.jictex.nl

Geschiedenis

Jictex helpt je met een computer of laptop probleem, het maken van een website, het optimaliseren van je website en bied cursussen op ICT gebied.



"Dé expert op ICT gebied! Voor al uw wensen en vragen die u heeft over uw computer, laptop, website en meer. Wij bieden ondersteuning voor het beheer van de infrastructuur binnen uw bedrijf.Wij optimaliseren met SEA en SEO, onderhouden en beheren uw gehele website.Ook bieden we hulp op afstand en hulp aan huis met of zonder afspraak.Ook verkopen wij zowel nieuw als tweedehands computers / laptops en repareren deze ook.U krijgt de service die u verwacht en we vinden voor al uw vragen graag een oplossing / antwoord!"
Adres: Zanglijster 73, 3911 ER Rhenen
Telefoonnummer: 0629779214
ln.xetcij@ofni
Stad: Rhenen
Route: Zanglijster 73
Postcode: 3911 ER


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JorisvanZandvoort.nl JorisvanZandvoort.nl 2 km Een filmmaker & webdesigner! Like deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven en t...
DigiTimmer DigiTimmer 3 km Voor al uw audio en video bewerkingen
ITIM Consultancy ITIM Consultancy 3 km Automatisering, organisatie en administratie zijn de de drie kernwoorden waarmee u de...
Prospects4u Prospects4u 4 km Prospects4u voor uw online marketing & b2b online leadgeneratie. Kijk voor meer infor...
Recensies
Jasper heeft zichzelf geen moeite bespaard om mijn laptop te repareren. Dat het niet lukte was gewoon pech. De harde schijf zat vast gesoldeerd aan het moederbord en kon dus niet zomaar vervangen worden. Jasper heeft constant gebeld en berichten gestuurd en mij op de hoogte gehouden. We gaan zeker kijken wat hij nog meer voor ons kan betekenen. Goud waard, blij dat we dit in Rhenen hebben. :-
Mijn pc startte voor een gedeelte niet meer op plotseling. Via internet ben ik jictex tegen gekomen. Jasper heeft mij hierbij geholpen. De 3 schijven wat ik erin had zitten waren doorgebrand en niet meer herstelbaar wat betreft een data recovery. Al mijn bestanden zijn dus kwijt. Maar door zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid geeft mij wel een goed gevoel dat hij alles er aan het gedaan om ht in orde te krijgen .Door zijn uitleg begreep ik waarom de schijven waren doorgebrand. Mijn pc loopt nu een stuk beter, geruislozer, en tuurlijk moesten er wel nieuwe schijven in. Maar alles bij al, een aanrader om je pc of laptop aan Jasper toe te vertrouwen, ben heel tevreden maar ook door zijn service. Voor mij heel belangrijk, eerlijkheid respect en vertrouwen is heel wat waard. Top Jasper, we houden contact .
Als gevolg van een val deed het beeldscherm van onze MacBook Air het niet meer. Met Jictex overlegd of het de moeite loonde om er een nieuw beeldscherm op te zetten. Jictex heeft ons goed geadviseerd en hield ons ook op de hoogte betreffende de status van de zeer vlotte reparatie. Wij hebben onze vertrouwde Apple met nieuw beeldscherm weer terug en hij kan nu weer jaren mee.
Een spoedklus.. voor mijn opleiding had ik de laptop de volgende dag écht nodig, anders had ik een groot probleem. Deze jongeman heeft direct tijd voor me gemaakt en me uit de brand geholpen. Enorm dankbaar! Echt aan te raden.
Zeer tevreden met de resultaten tot nu toe! Jictex heeft onze website een verfrissende update gegeven! En ook een van de laptops overnieuw geïnstalleerd. Fijne samenwerking, echt een aanrader!
Snelle service waarbij eerlijkheid en netheid hoog in het vaandel staan, Hardeschijf was kapot en binnen een uur had ik een weer werkende HDD extern Top service erg tevreden. Zeker aan te raden!!
De computer was aan onderhoud toe en Jasper heeft eerlijk advies en goede uitleg gegeven. De computer is weer up to date Een hele goede service!!! Dank je wel!!
Mijn laptop werd geregeld veel te warm en blokkeerde. Jictex heeft het probleem opgelost en mijn laptop meteen opgeschoond. Ik ben super tevreden over de snelle en professionele service!
Laptop defect, deed helemaal niks meer. Gelukkig heeft dit bedrijf mij uit de brand geholpen met het terughalen van al mijn oude bestanden / data. Echt een aanrader!
Erg prettig om zo'n zaak in Rhenen te hebben. Goed en eerlijk advies gekregen over onze oud laptop! Gewoon top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid