facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trouwstory - trouwfilms en meer

Trouwstory - trouwfilms en meer

Info

Trouwstory maakt trouwfilms met een verhaal. Het verhaal van jullie grote dag, perfect vastgelegd in een HQ cinematic-achtige look.
--
Blackmagic & X-H1

Adres:
Stad: Rhenen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shooty Shooty 91 meter Klantvriendelijk, snelle nabestelling, enthousiast.
JorisvanZandvoort.nl JorisvanZandvoort.nl 2 km Een filmmaker & webdesigner! Like deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven en t...
Recensies
Mooie ruime kamer, met fijne bedden en een frisse douche. De kamer heeft uitzicht op de tuin en het zwembad voor je deur. Ik heb dan ook een heerlijke frisse duik genomen. De B&B ligt pal aan de wandelroute van het LAW Het trekvogelpad. Overal om de B&B zijn terrassen waar je lekker kunt zitten en uitzicht hebt op de Nederrijn. Het ontbijt is prima verzorgd en de service is top. We mochten zelfs een broodje voor onderweg meenemen en kregen hier nog een fles sinasappelsap bij.
Mooi gelegen, heerlijk rustig aan de uiterwaarden. Tuin is zeker een wandeling waard, leuke details als een uitzichttoren en waterelementen. Het zwembad is verwarmd. Ontbijtje perfect met verse aardbeien en een gekookt eitje. Ontvangt was hartelijk en het contact via What’s app over inchecken ging soepel. Wij ik was met mijn zoon van 13 jaar hebben het prima naar ons zin gehad.
Vanuit de slaapkamer mooie uitzichten op de bergen en de tuin. verwarmde zwembad vlak voor je slaapkamer dus vergeet je badpak niet. Vanuit de eetkamer mooie uitzichten over de Maas en tuin. Leuke wandel pad voor als met je hond op vakantie ben wel aan de lijn! Kinderen kunnen in de tuin spelen terwijl jij lekker bij de zwembad chill. Of extra lang uitrust in bed.
Kamer zijn proper en ruim... Bad in badkamer is niet geschikt voor minder mobiele mensen... Mooi tuin die door werkzaamheden er nu wat rommelig bijligt.... Zwembad afgedekt maar wordt vrij gemaakt na vraag aan eigenaars... Vriendelijke ontvangst! Ontbijt is in buffetvorm... Alles is aanwezig... Prachtige locatie!
Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht over het water. Onze kamer was heel ruim en schoon. Vriendelijke ontvangst.Het ligt direct aan een fietspad op onze uitgezochte fietsroute. Kortom perfect!
Prachtige locatie en superlieve gastvrouw voor een wandel-tussenstop om aan het water wakker te worden buiten de drukte van Rhenen. Ik mocht zelfs haar e-bike lenen - na ruim 50 km gelukkigerwijspad waren mijn benen haar ook erg dankbaar!
Een prachtige lokatie. Mooie kamers met goede bedden, heerlijk ontbijt en zeer vriendelijke eigenaresse die je het naar de zin wilt maken en heeft gedaan.Kamers: 5/5
Geweldige ligging met een fantastisch mooi uitzicht over de Nederrijn. Mooi ruim terras, heerlijke plek om te zitten. Marion is zeer gastvrij en alles is prima georganiseerd. Kamers schoon en netjes. Een aanraderKamers: 4/5
Geweldige mooie locatie! Letterlijk aan de voet van de Grebbeberg. Gastvrije ontvangst. Alles wordt in het werk gesteld voor een prettig verblijf. Een enorme tuin met waterval,vijvers,beelden,zitjes,enz.enz. Prachtig uitzicht op de Rijn.Kamers: 5/5
Ik begrijp even niet !!!! als ik de review lees hoe het bij de b&b 11 mnd geleden ! de gastvrouw vertelde GISTEREN toen we er waren tegen ons dat ze sinds 1 jaar deze b&b runt de tuin zo mooi en groen was ?? Vandaag er vertrokken , en de tuin is echt totaal verwaarloosd , er is geen waterpartij of waterval ! De foto's van de folder zijn Niet hoe t er nu uitziet !! Voor onze kleinkinderen zou t er ook gevaarlijk zijn !! Behalve de verwaarloosde tuin is de kamer ruim , wel verouderd , Goede bedden ! GEEN TV , GEEN shampo of douchegel , donker op de badkamer , eigenaresse zei dat ze dit al meer als min punt hoorde maar nog niets aan gedaan , Geen Föhn , ontbijt om 9.00 afgesproken , was goed , maar geen gebakken eitje , en we zijn om 9.45 gegaan omdat er allerlei mensen liepen die de boel kwamen aankleden , geen rust meer. Vanaf september gaat alles opgeknapt worden buiten , de ligging is zeer mooi ! Maar 1 Nacht, 2 kamers voor 210 euro voor 3 personen hadden we echt meer van verwacht , we zijn op de fotos afgekomen !!!! Maar zoals gezegd hier is niets van over !!! En dan 11 mnd geleden nogwel ??? Heel vreemd . Zwembad klein , maar fijn, eromheen losse tegels ,trap zelf erin moeten zetten , zuiger lag er nog in , kortom , zolang je niet krijgt wat je op de folder ziet , was t voor ons teveel betaald !! Komen graag terug als er iets met de min punten gedaan word , eigenaresse was vriendelijk .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid