facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jetchair

Jetchair

Info

Jetchair is gespecialiseerd in bureaustoelen.

Geschiedenis

Jetchair in Geldrop (bij Eindhoven) is gespecialiseerd in bureaustoelen. Wij verkopen enkele honderden bureaustoelen, uit voorraad. U bent bij ons aan het goede adres voor nieuwe en (jong) gebruikte bureaustoelen. Alle stoelen worden geleverd met garantie, zelfs de gebruikte stoelen leveren wij met garantie!



"Jetchair is gespecialiseerd in gebruikte bureaustoelen van topkwaliteit. Bespaar tot 80% op gebruikte bureaustoelen van A-merken. Goed voor het milieu én je portemonnee!"
Adres: Spaarpot 30A (Showroom ma-vr 13.00-16.00 u), 5667 KX Geldrop
Telefoonnummer: 06-82013766
Stad: Geldrop
Route: Spaarpot 30A (Showroom ma-vr 13.00-16.00 u)
Postcode: 5667 KX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hoge bureaustoel tweedehands, Design bureaustoel tweedehands, Bureaustoel occasion, Bureaustoel Marktplaats, Kantoorstoelen outlet, Bureaustoel verkopen, Jetchair bureaustoel, Tweedehands bureaustoelen Marktplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CDRwinkel CDRwinkel 857 meter Erg onbeschoft, ik heb gebeld en ik was praten met hem en ineens heeft hij de telefoo...
In de Wijde Wereld In de Wijde Wereld 2 km Hier een trotse tevreden papa. Ik ben heel erg tevreden met de meubels van de wijde w...
Het Goed Geldrop Het Goed Geldrop 2 km Een inspirerend kringloopwarenhuis met een dagelijks wisselend aanbod. Hier vind je u...
Offacility Offacility 3 km Offacility is een jong en dynamisch bedrijf met kennis van en ervaring in alle zaken ...
Recensies
'Ongelooflijk dat zo'n service nog bestaat' 4 jaar geleden kocht ik een refurbished bereaustoel bij Jetchair voor €87,50 incl. verzendkosten ik heb de factuur er nog bijgezocht. Die deed het nu niet meer. 'Als het de gasveer is valt het nog onder de gerantie' schreef Henriet. Wat ongelovig reden buurvrouw Else Embregts en ik naar Geldrop. Daar liet medewerker Tayef zijn koffie pause schieten en maakte de stoel, met nieuwe gasveer. Hij werd daarna nog keurig schoongemaakt en is nu weer als nieuw. 'Ongelooflijk', aldus de woorden van de buurvrouw en ik beaam dit.
Verschillende stoelen gekocht, erg vriendelijke en goede service. Één stoel beviel niet en deze werd probleemloos omgeruild voor een ander model. De stoelen zelf zijn van erg goede kwaliteit, waardoor je bijna niet merkt of kan zien dat ze refurbished zijn. Op kantoor hebben we de nieuwe stoelen en het verschil zie ik persoonlijk niet.
Heb 3 jaar geleden een fijne stoel gekocht, deze is onlangs stuk gegaan. Gelukkig krijg je 4 jaar garantie, dus heb hem ter reparatie teruggebracht en er werd totaal niet moeilijk gedaan dat ik de bon niet meer had. Kreeg heel netjes een leenstoel mee die ik mocht houden als de reparatie niet meer mogelijk was. Al met al vriendelijke service en goede kwaliteit.
super, 3 jaar geleden een stoel gekocht. Erg tevreden met de stoel, helaas ging er na 3 jaar op 1 van de armsteunen het leer kapot. Zonder enige twijfel een vervangende steun opgestuurd gekregen. Super after care!
De tip gekregen om hier mijn stoel te voorzien van zachte wielen voor een harde vloer. Daarnaast diverse reparaties en nakijken van de stoel. Hele goede service, super prijs, rondleiding gekregen en koffie, klaar terwijl u wacht. Grote aanrader.
Bureau stoel gekocht vorige week, ben erg tevreden, kwaliteit van de stoel is uitstekend! Aanrader deze shop! :
Vorige zomer voor een wat mij betreft zeer nette prijs een refurbished bureaustoel gekocht. De bekleding van een van de armsteunen begon echter te scheuren. Even een mailtje en drie dagen later had ik een nieuwe. Topservice!
Haworth Comforto stoel gekocht met zachte wielen, zit heerlijk en nog op tijd geleverd ook. Topbedrijf.
Je leert een bedrijf kennen als iets niet goed gaat. Helaas geldt voor Jetchair dat ik best teleurgesteld ben over hoe ze omgingen met een bestelling die niet geleverd kon worden. Er kan best eens wat misgaan. Maar dan is het netjes om mee te denken over een oplossing en te proberen op korte termijn een goed alternatief te bieden. Hier werd denk ik vooral gedacht in wat voor Jetchair de oplossing zou zijn, en men vergat dat dat voor mij als klant anders kan zijn. Men belde en bood een stoel met minder functies als alternatief. Niet echt fijn. Deze stoel miste specifiek een voor mij belangrijke functie aan de armsteun, dus ik ging niet akkoord. Op mijn vraag of ze een stoel met deze hadden, waarbij ik aanbood een eventueel prijsverschil bij te betalen werd ontwijkend gereageerd. Ze durfden het niet aan om zo'n stoel te leveren en en het advies was om maar 'even' naar de showroom te komen. Dat staat een dorp verderop. Blijkbaar durft men het wel aan als het alternatief een downgrade is in het nadeel van de klant. Mijn uitleg dat ik werk, en daarom niet zo even langs kan komen, en ik de stoel snel nodig heb, leek niet aan te komen. Ik kreeg de verzekering dat als ik in de showroom iets uitzocht er binnen 48 uur bezorgd zou worden. Naar mijn idee waren die 48 uur ingegaan toen ik mijn online bestelling een paar dagen geleden deed. Ik heb nog eens gevraagd of men dan echt niet een alternatief had, dat wel snel geleverd kon worden. Op de webshop staan immers tig andere stoelen aangeboden, hoeveel moeite is het even mee te denken? Ik gaf nog eens aan best bij te willen betalen, maar vooral op korte termijn een stoel nodig te hebben. Maar dat was niet mogelijk. Ik heb mijn geld toen maar teruggevraagd en aangegeven dat ik wel ergens anders wat bestel. Ik overwoog nog even zelf opnieuw iets uit te zoeken op de webshop, maar na deze ervaring kijk ik toch liever verder. Super jammer hoe dit gegaan is. Zeker gezien de andere reviews had ik dit niet verwacht. Toevoeging: vandaag belde iemand Jetchair terug om even navraag te doen. Ik heb uitgelegd hoe ik het contact ervaren heb, en dat ik het vooral vervelend had gevonden dat er helemaal niet meegedacht was. Men bood verontschuldigingen aan, en wanneer nog nodig wilden ze alsnog een passend alternatief bieden. Hoewel ik inmiddels elders een stoel besteld heb, vind ik het wel netjes dat er toch nog even contact gezocht werd om het uit te praten
In januari 2022 heb ik bij Jetchair een gebruikte Ahrend bureaustoel besteld. De stoel werd netjes aan huis geleverd. Hij was schoon en mooi bekleed met nieuwe stof. Alle knoppen etc. werken prima. Ik zit sindsdien weer en stuk lekkerder te werken op mijn nieuwe stoel! Het is fijn dat je op deze manier goede spullen kunt hergebruiken. En als ZZP-er voor een mooie prijs kwalitatief goede kantoorartikelen kunt bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid