facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Wijde Wereld

In de Wijde Wereld

Info

Vanaf 1 Januari 2019 gaan wij enthousiast verder met BABYKAMERS & KINDERKAMERS van diverse merken in de webwinkel. Daarnaast als service ook ADVIES op afspraak aan huis.

Geschiedenis

Stoere & Lieve babykamers, kinderkamers, tienerkamers. KIndermeubels en accessoires. Nu ook voor volwassenen! We leveren alle meubels van Alta, Bopita, Coming Kids, Happy BabyIn onze eigen werkplaats maken we stijlvolle splintervrije steigerhouten meubels op maat. Verder maken we ook unieke accessoires en naamkadootjes zoals muziekdoosjes, lampen, groeimeters en opbergkisten



"In de Wijde Wereld is na 15 jaar nu een webwinkel voor de leukste en hipste babykamer, kinderkamer of tienerkamer met een uitgebreid assortiment voor bed, kast, commode, ledikant of buro van diverse merken voor de kinderkamer. Ook voor accessoires als een leuke lamp, kleed of andere versiering voor je slaapkamer kun je bij ons terecht. Kijk op onze site of bel voor informatie 040-2027828"
Adres: Hoog Geldrop 26, 5663 BE Geldrop
Telefoonnummer: 0402027828
Stad: Geldrop
Route: Hoog Geldrop 26
Postcode: 5663 BE



op zoek naar gerelateerd: Babykamer vintage, Hippe kinderkamer, Babykamer landelijk, Babykamer industrieel, Babykamer zwarte meubels, Meegroei babykamer, Babykamer hout, Babykamer Cloë
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Goed Geldrop Het Goed Geldrop 455 meter Een inspirerend kringloopwarenhuis met een dagelijks wisselend aanbod. Hier vind je u...
De Beddenwinkel van Geldrop De Beddenwinkel van Geldrop 777 meter Fijne winkel top personeel je word goed geholpen
De Kantoorinrichter: kantoorinrichting en kantoorrenovatie De Kantoorinrichter: kantoorinrichting en ka... 2 km We kennen De Kantoorinrichter al jaren als een betrouwbare leverancier van kantoormeu...
Jetchair Jetchair 2 km 'Ongelooflijk dat zo'n service nog bestaat' 4 jaar geleden kocht ik een refurbished b...
CDRwinkel CDRwinkel 3 km Erg onbeschoft, ik heb gebeld en ik was praten met hem en ineens heeft hij de telefoo...
Recensies
Hier een trotse tevreden papa. Ik ben heel erg tevreden met de meubels van de wijde wereld. De mevrouw aan de telefoon was aardig en heeft erg haar best gedaan om ons te helpen.We hadden ineens haast. 2 weken geleden besteld en vandaag zijn de meubels al thuis Het ziet er allemaal stevig en degelijk uit. Prijs was prima. Alles was ook netjes verpakt en er zat een duidelijke montagehandlleidng bij. Meubels vanavond zelf kunnen opbouwen. Haha vroeger ook graag met lego gespeeld Dus leuk klusje voor papa.
Via de webshop hebben we recent een babykamer besteld. De babykamer hadden we vrij snel binnen, dat was erg fijn. Er was wel een probleem met de kast, maar dat is goed opgepakt door de winkel en opgelost door de producent. Een minpunt is wel de bereikbaarheid. Communicatie verloopt slechts via e-mail en is niet altijd even duidelijk. Maar al met al uiteindelijk wel goed geholpen!
Deze week is babykamer Job bij ons binnen gekomen. We zijn er super blij mee! De ledikant en commode staan al en waren gemakkelijk in elkaar te zetten. Met de driedeurskast hebben we echter moeite. De handleiding is voor ons niet altijd duidelijk en de kast staat nog niet naar verwachting. Hopelijk komt dit nog goed als we er straks nogmaals naar gaan kijken.
KOOP HIER NIET! Wij hadden - op korte termijn - een babykamer nodig ivm onverwachtse zwangerschap, tijdens kerst én in een lockdown. Wij belde op voor advies, bestelde alles online, nieuwste van het nieuwste. Levering werd beloofd binnen 7 werkdagen, uiteindelijk is dit veel later pas geweest. Vervolgens is alles beschadigd geleverd!!!! GEEN oplossing, dan weer heel lang wachten. Met baby uiteindelijk €150 gehad voor alle schade. Kortom, wij zitten voor heel veel geld met een beschadigde babykamer, 3 maanden later, nog steeds een zure nasmaak. Slecht bedrijf, slecht bereikbaar, wel geld binnen halen maar GEEN service !!!! KOOP HIER NIET, je kan je geld OVERAL kwijt!!!!!!!!
Onvriendelijke persoon aan de telefoon,bestelling duurde meer dan een maand en toevallig ook niet de kleur op voorraad ,extra kosten vragen voor verzenden via pakketpost en dan via post.nl versturen ,zouden mij 12 euro retourneren ,nooit ontvangen en geven geen reactie meer op berichten .1 ster omdat de stoel wel leuk is maar kwaliteit valt tegen, beloftes die gemaakt worden op de site komen ze niet na incl beloofde verzendtijd
Wederom top! Erg blij dat jullie zo goed met ons konden meedenken! Wij kwamen er gewoon niet uit. Inderdaad webwinkel 2.0. Persoonlijke touch. Superservice! Wij konden extra planken bij een kast bestellen zodat we nu veel meer bergruimte hebben.
Toen ik online een kast wilde bestellen, heb ik toch nog even een appje gestuurd met wat vragen. Kreeg dezelfde dag nog een reactie, ondanks het in het weekend was. De kast uiteindelijk met een mooie korting besteld. Wat een geweldige service en klantvriendelijkheid!!
Wat een mooie gezellige winkel!!! Ik heb echt genoten .Ik ben nog nooit een Kinder/ beddenwinkel tegegengekomen met zoveel mogelijkheden en variatie. En ik ben toch al lang een oma. De combinatie die jullie met. je meubeltjes maken en superleuk. Ik zal zeker steeds iets leuks vinden voor voor mijn kleinkinderen of voor een kraamcadeau!
ik ben zeer ontevreden over deze webwinkel. telefonisch niet bereikbaar. pakken nooit op. reageren niet meer als ik een mail stuur. en heb enorm lang op mijn retourgeld gewacht. dit is op zich geen probleem. als er maar gecommuniceerd word. maar ik moest enorm lang leuren en het duurde eindeloos voordat ik reactie kreeg. dit is echt een hele slechte reclame. doe wat aan jullie communicatie, zorg ervoor dat het telefoonnummer bereikbaar is. Reageer op de mail. en bel terug als dit gevraagd word, het gaat om veel geld en het is als klant fijn om te weten wat er van je verwacht word. ik hoop dat jullie dit meenemen!!!!
Van Amsterdam naar Brabant gereden. Verrassend. Wij hebben in Geldrop een echte stoere kinderkamer gevonden. Na afloop nog even bij kinderboerderij in het dorp geweest. Kids blij en wij ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid