facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CDRwinkel

CDRwinkel

Info

Wij zijn begonnen als een lokale computerwinkel maar intussen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat de gehele Europese markt voorziet van mediaproducten

Geschiedenis

In 1999 zijn we begonnen als een locale computerwinkel. Kleinschalig, onze ambitie was echter groot. Al snel hebben we ons gespecialiseerd in de opkomende markt van de opslagmedia. In die tijd waren dat vooral CD-R's.

Door onze specialisatie, konden we scherpe prijzen aanbieden. Mensen kwamen van heinde en ver hun media bij ons aankopen. Dit resulteerde in 2000 in onze eerste online shop. Ons assortiment bestond voornamelijk uit CD media. Gestaag hebben we ons assortiment uitgebouwd. Eerst met DVD media, daarna de toebehoren.

Samen met de uitbreiding van ons assortiment, groeide ook onze ambitie. Naast de Benelux gingen we ons ook richten op de franse markt. Ons bedrijf begon langzaam uit zijn voegen te barsten en in 2004 moesten we op zoek naar een grotere locatie.

Dit resulteerde in een mooi pand met uitbreidingsmogelijkheden op een industrieterrein. Dit schiep mogelijkheden. Ons actieterrein breidde zich uit naar Europa.



"We zijn groot in een breed assortiment met moderne meubels en mooie accessoires. Daarnaast heeft u de keuze uit een brede collectie retro- en vintage-meubels. Het zijn meubels met karakter, dankzij de unieke vormgeving en het gebruik van bijzondere materialen. Op die manier helpen we u de woonkamer, de keuken en de slaapkamer op een unieke manier in te richten. Doe online inspiratie op met de complete collectie, zodat u uw interieur op een prachtige wijze kunt vormgeven. Wij zijn gespecialiseerd in media + print accessoires en LED verlichting. Al meer dan 10 jaar ervaring en gratis af te halen in Geldrop Eindhoven."
Adres: Spaarpot oost 22, 5667KT Geldrop
Telefoonnummer: 040-2808900
Stad: Geldrop
Route: Spaarpot oost 22
Postcode: 5667KT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jetchair Jetchair 857 meter 'Ongelooflijk dat zo'n service nog bestaat' 4 jaar geleden kocht ik een refurbished b...
In de Wijde Wereld In de Wijde Wereld 3 km Hier een trotse tevreden papa. Ik ben heel erg tevreden met de meubels van de wijde w...
Het Goed Geldrop Het Goed Geldrop 3 km Een inspirerend kringloopwarenhuis met een dagelijks wisselend aanbod. Hier vind je u...
Recensies
Erg onbeschoft, ik heb gebeld en ik was praten met hem en ineens heeft hij de telefoon opgehangen zonder iets te zeggen, daarna belde ik nog een keer en niemand neemt de telefoon op, echt geen stijl. jammer voor zo'n gedrag, ik wou even wat informeren, ik zal nooit iets durven bestellen of kopen bij jullie.
Zeer goede service. En vlug geholpen bij een probleem. Bedankt
Goede service, dankjewel voor mijn mooie en goede kwaliteit wandkast!
Hele set klopt niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid