facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IM Makeup

IM Makeup
"Bij IM Makeup tillen we jouw natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau! Als expert in naturel make-up leren we vrouwen hoe ze hun schoonheid op een natuurlijke manier kunnen versterken. Irena Marmelstein heeft meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten en is de drijvende kracht achter IM Makeup. Haar missie is om make-up voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht budget. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke producten, die vrij zijn van schadelijke stoffen en dierproefvrij zijn. Onze make-up workshops en advies zijn erop gericht om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken, zodat jij je op je best voelt en er stralend uitziet."
Adres: Orteliusstraat 182-2 , Amsterdam 1057 BK, NL
Telefoonnummer: 06 81339235
Stad: Amsterdam
Route: Orteliusstraat 182-2
Postcode: 1057 BK



op zoek naar gerelateerd: Make-up workshop vriendinnen Amsterdam, Professionele make-up workshop, Make-up advies Rotterdam, Persoonlijke make-up workshop, Make-up lessen, Make-up prijslijst, MAC make-up advies, Make-up advies online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
020studio 020studio 2 km Ik ben er een vaste klant sinds jaren. Leontine is super creatief en een fantastisch ...
Peggy Sage Peggy Sage 3 km
Make Upboost Make Upboost 3 km Gereserveerd voor 4 dames, hartelijke ontvangst en goede uitleg. Aan de slag dus, ge...
Imane's Imane's 3 km
Recensies
I heb contact opgenomen met Irena omdat ik wilde leren hoe ik make-up kan aanbregen. YouTube videos helpen niet als je vanaf nul begint, want iedereen heeft een eigen kleur en gezicht. De sessie met haar was een zeer goede investering! Ik weet nu welke kleuren bij me passen en welke technieken goed voor mij werken. Ik wist serieus helemaal niets, maar na 2,5 uur met haar heb ik mezelf opgemaakt voor een bruiloft en het resultaat was voortreffelijk! Met haar instructies kon ik het weer zelf reproduceren. Nu heb ik zelf de kennis in huis en, ook belangrijk, de juiste producten voor mijn huid. Ook weet ik bij wie ik terecht wil als ik in de toekomst iets nieuws wil uitproberen, want Irena was vakkundig en zeer betrokken. Een echte aanrader dus! Dankjewel, Irena!
Ik heb veel nieuwe technieken van Irena geleerd en gebruik deze dagelijks. Ik zie groot verschil en goed resultaat door deze nieuwe make-up routine. Ze neemt de tijd om je alles goed te leren en ik zou haar zeker aanraden!
Irena heeft mij opgemaakt voor een speciale gelegenheid en ik ben super tevreden! Ze wist precies wat mooi bij mij staat, de make-up was heel natuurlijk en toch heel feestelijk. Daarnaast is Irena super vriendelijk; echt een aanrader!
Irena was heel professioneel en kundig in haar vak. Ze wist precies welke kleuren te gebruiken voor mijn huidskleur. Ze heeft mij heel mooi opgemaakt voor mijn fotoshoot. Ik ben super tevreden en kom zeker nogmaals terug.
Wat een leuke avond heb ik gehad bij je Irena! Het vloog om. Superveel tips en tricks gekregen. Fijn dat je zo duidelijk bent ook in uitleg en advies. Ik heb er veel aan gehad en nu voor mij oefening baart kunst ;-Je kan echt iemand in haar kracht zetten, heel mooi hoe toegewijd jij bent in je vak! Dankjewel mooi mens
Snel schakelen, duidelijk en erg fijn om me niet zorgen te maken over mijn make up. Ik hou niet heel erg van make-up maar voor de bruiloft klopte dit wel helemaal bij mijn haar en jurk. Een natuurlijke look. Ook erg fijn om van tevoren even de rust op te zoeken en uit het organiseer gedruis te stappen. Irena weet waar ze het over heeft en wat ze doet.
Samen met mijn tienerdochter een 1 op 1 make-up advies gevolgd. Echte aanrader! Naast dat Irena professioneel, eerlijk, direct toepasbaar en op maat advies geeft, weet ze er een perfect moeder/dochter uitje van te maken. Leuk om te zien bij de kleuranalyse wat de verschillende kleuren voor effect hebben en welke het beste bij je passen. En fijn dat je niet alles zelf hoeft te noteren. De tijd 3,5 uur vloog om en dankzij de advieskaarten voor kleding en make-up een leven lang profijt. Dank je wel, Irena!
De workshop bij Irena was leerzaam. Irena neemt haar werk heel serieus en dat vertaalt zich oa in de toon waarop ze de cursisten bij de les houdt. Helaas is deze niet heel vriendelijk of warm wat de ervaring van een middag gezellig met vriendinnen uit, een beetje een onprettige bijsmaak geeft. Daarnaast is zij wat aggressief mbt haar assortiment producten en de verkoop daarvan Je moet best stevig in je sneakers staan wil je zonder impuls aankopen de deur aan gaan Irena is heel kundig en In onze beleving zou zij beter geschikt zijn om aankomende visagisten op te leiden dan meiden die zich verheugen op een middag lol en gezelligheid
Afgelopen weekend samen met mijn zusjs een fijne workshop gevolgd bij Irena. Veel wijzer geworden over welke kleuren passen qua kleding en make-up. Welke producten voor je huid geschikt zijn en hoe je deze gebruikt. En natuurlijk ook hoe je je mooi basis feestelijk op kunt maken. Leuk om te doen!
Ik ben heel erg blij met het 1-op-1 advies! Irena heeft me super geholpen met het make-up en kleuradvies. Ze had ook ideeën voor mijn haar. Ik heb zelf nog niet zoveel ervaring met make-up, maar Irena legde het goed en geduldig uit. Ik kan iedereen deze workshop aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid