facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Make Upboost

Make Upboost
"Visagieworkshops, Beauty en Style workshops, Fotoshoots en nog veel meer. Beauty uitjes goed georganiseerd en afgestemd op uw persoonlijke wensen.We bieden een ruime keuze aan beauty workshops voor bedrijven en particulieren, voor zowel kleinere als grote groepen. Ideaal voor teambuilding, personeelsuitjes, vriendinnendag, zussendag, moeder-dochterdag, schoolprojecten en verenigingen."
Adres: Keizersgracht 127 , Amsterdam 1015 CJ, NL
Telefoonnummer: 020 778 4247
Stad: Amsterdam
Route: Keizersgracht 127
Postcode: 1015 CJ



op zoek naar gerelateerd: Make-up cursus voor jezelf, Make-up advies Amsterdam, Make-up les Amsterdam, Make-up cursus voor jezelf Amsterdam, Make-up lessen, Dag make-up prijs, Makeupboost, Make-up workshop vriendinnen Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tamara Ferchichi Tamara Ferchichi 13 meter
Vitalité Amsterdam Vitalité Amsterdam 205 meter Van de week weer een supermassage van Nancy mogen beleven. Naast een goede adviseur o...
Frame Store Frame Store 260 meter
Yoga Ojas Yoga Ojas 315 meter
Ici Paris XL Ici Paris XL 319 meter
Etos Etos 323 meter
Etos Etos 426 meter
Space 4 Beauty Space 4 Beauty 437 meter Fijn bedrijf, vakkundig en vriendelijk. Goede service
Peggy Sage Peggy Sage 496 meter
Kawayan Kappers & Boetiek Kawayan Kappers & Boetiek 543 meter Top kapper! Zowel verf- als knipexpert. Kom hier al jaren en ga nooit meer weg!
Pedicure Amsterdam Pedicure Amsterdam 732 meter
Imane's Imane's 859 meter
Sabon Sabon 996 meter
Douglas Douglas 1 km
Recensies
Gereserveerd voor 4 dames, hartelijke ontvangst en goede uitleg. Aan de slag dus, geweldig resultaat en fijne make up artikelen, tussendoor kwam Salvatore met heerlijke hapjes en tussendoor wat drinken natuurlijk. Elk persoon had een eigen stijl aangemeten gekregen wat precies paste. Tamara was ook erg gezellig en gaf vele tips en adviezen. Helaas te snel voorbij -; Zeker een aanrader en we komen zeker weer eens terug! geschreven namens mijn googleloze vrouw
Houd je geld in je zak! Het is een onprofessionele organisatie die veel teveel geld vraagt € 485 voor twee personen om in totaal 18 foto's te leveren. Nergens staat iets over de hoeveelheid foto's en bij levering wordt er opeens gezegd dat ze "ipv 5, 7 foto's per persoon mailt exclusief nog 4 foto's van ons samen". De make-up was slecht en de fotograaf is amateuristisch. Foto's zijn slecht qua compositie, belichting en ze zijn niet bewerkt wat wel was afgesproken. Omdat de foto's heel erg slecht zijn, vroegen we om alle foto's te sturen, dan wilden we kijken of het misschien nog wél iets bruikbaars tussen zou zitten. Maar we konden dat alleen krijgen als we zouden bijbetalen! Echt schandalige praktijken van een beetje zielige dame die het runt. De locatie is treurig; je moet een vies donker pand in waar nergens staat aangegeven waar Makeupboost zit.. je dwaalt wat rond, verdieping op verdieping af en ziet alleen gesloten deuren en uiteindelijk zijn we haar gaan bellen, waarop ze ons op een gang tegemoet is gekomen. Hoop zo dat dit helpt toekomstige slachtoffers te behoeden voor teleurstelling!
Echt geweldige make-up lessen.! Goed verzorgd, prachtige natuurlijke make-up producten en een zeer mooie studio. Tamara is een echte vakvrouw met veel ervaring. Ik heb nu al 3 make-up lessen gevolgd en ik kan t zeker aanraden als moeite hebt om jezelf mooi op te maken.
FUN FUN FUN! Onverwachts een leuke make-over gekregen. Was een kado van vriendinnen. We zijn samen met z'n allen gegaan en was super leuk! Heb goede tips gekregen want door medicijn gebruik is mijn gezicht anders en heb ik wallen. Door ziekte doe ik niet veel leuks meer maar dit was zo relaxt en leuk.
Een mooie studio en mijn vrouw en dochter hebben een gezellige, leerzame ochtend gehad. Er was zeer veel make-up aanwezig en goed georganiseerd. De visagist was een leuke, aardige professionele dame die precies weet wat ze doet. Een aanrader!
Super lieve visagiste en fotograaf. Zeer professioneel met veel ervaring. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed naar wat je precies wilt. Een echte topvisagiste en super goede fotograaf met als resultaat heel mooie foto’s. Een aanrader.
Makeupboos is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Professioneel, deskundig en vakkundig, maar daarnaast ook vriendelijk en persoonlijk advies. Ik ben erg tevreden en blij met het resultaat. Dank je wel Tamara en Salvatore voor de fijne dag en de goede zorg.
De mail die ik gestuurd heb nav de "makeover" die wij gisteren hebben gehad voor mn moeders verjaardag. Bespaar je de tijd en moeite, ga naar een kapper of schoonheidsspecialiste! Of ze moeten de prijzen hier minimaal halveren. We hebben vandaag een leuke dag gehad voor mn moeder haar verjaardag. Het was erg gezellig. Maar. 80 euro per persoon vind ik wel echt te veel voor 1,5 uur, waarvan we dus allemaal 2/3e van de tijd aan het wachten waren. Dus eigenlijk 80 euro voor een half uur.  Ik had make up advies en haarstyling advies verwacht en ook gevraagd. Maar dat was het natuurlijk totaal niet. We zijn gewoon opgemaakt met Catrice /kruidvat make up en er is een stijltang door ons haar gehaald. Iets wat ik zelf ook wel kan natuurlijk en ik gebruik betere producten. Je bent echt een leuke vrouw, maar voor dit bedrag was ik liever naar een schoonheidsspecialiste of kapper gegaan. Ik zal deze review ook op Google plaatsen. Want je moet echt je vraagprijs aanpassen of het format aanpassen. Verbeterpunten: - kwaliteit make up - zorg voor een goed merk! Denk zoals kapsalons! Geld kun je verdienen aan marge op de producten. - geef echt advies en tips - gebruik primer? -Laat iedereen zelf make up doen. Zodat de anderen niet aan het wachten zijn. Ik denk dat je zelf ook wel weet dat je vraagprijs te hoog is. Hartelijke groet Saskia
Gisteren vrijgezellen dag van mijn dochter gevierd . Met 20 vrouwen make-up workshop geboekt. Wij vonden het allemaal teleurstellend!! Geen aardige vrouw die de workshop gaf. Ik weet haar naam niet want ze stelde zich niet voor. Was erg kortaf en niet gezellig. Was dus niet echt een gezellig begin van de dag. Raffelde het ook allemaal een beetje af . Bij vertrek ging ze pas aardig doen. Ik zou zeggen lekker makkelijk je geld verdienen. Zou eigenlijk graag geld terug ontvangen. Ik raad dit dus niemand aan. Zeer slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid