facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 020studio

020studio
"020studio is een creatief buurtcentrum waar diverse workshops te volgen zijn gericht op creativiteit, duurzaamheid en zelfontplooiing. Daarnaast is er een kapsalon en een kinderkapsalon waar met natuurprducten gewerkt wordt. Het is ook mogelijk om ruimtes te huren zoals praktijktherapieruimte of de yogastudio, alles op afspraak via [email protected]"
Adres: Rietwijkerstraat 27 , Amsterdam 1059 VV, NL
Telefoonnummer: 020 777 3018
Stad: Amsterdam
Route: Rietwijkerstraat 27
Postcode: 1059 VV



op zoek naar gerelateerd: Kinderkapper Amsterdam, Kinder krullen kapper Amsterdam, Kinderkapper Amstelveen, Imagine kinderkapper, Kinderkapper Pijp, Prijs kinderkapper, Kinderkapper Gooi, Kinderkapper aan huis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IM Makeup IM Makeup 2 km I heb contact opgenomen met Irena omdat ik wilde leren hoe ik make-up kan aanbregen. ...
Peggy Sage Peggy Sage 4 km
Imane's Imane's 4 km
Make Upboost Make Upboost 4 km Gereserveerd voor 4 dames, hartelijke ontvangst en goede uitleg. Aan de slag dus, ge...
Recensies
Ik ben er een vaste klant sinds jaren. Leontine is super creatief en een fantastisch mens. Ik heb elke keer een prachtig kapsel.
Dat is geen gewone kapper maar daar wordt je met liefde geknipt door Leontine die dat als geen ander kan
Hele lieve en goede kapster, fijne plek, gezellige sfeer. Heel erg aan te raden!
Wat een super fijne plek. Is als of je een huiskamer binnen komt. Je voelt je meteen thuis en dus veilig. Bijzonder en divers aanbod maakt dat je er vaker kan vertoeven.
Super fijn geknipt, ben er echt heel blij mee en super lieve kapster!! Tot volgende x
Hele fijne kapster, echt een aanrader. Eindelijk Heel blij met m’n haar na het knippen. Mede door het droog-knippen een kapsel wat bij mij past niet opeens heel kort én meer krullen. Eerste keer geknipt ‘voor’ stichting haarwens, nu kom ik steeds terug.
Gezellige, informele zaak. Heel betaalbaar en Leontine is een schat, die oprecht geinteresseerd is in haar klanten en in hun haarwensen. Ik lees hieronder de review van Ab en ben enigszins verbaasd over de mate van boosheid. Ik was erbij namelijk. Het kappersgedeelte ligt een beetje apart; daarom kunnen vrouwen zich daar redelijk privé laten knippen. Ik was ook in de zaak toen Ab en zijn vrouw er waren en heb gezellig met hen gepraat. Inderdaad kwam de vriend van Leontine de zaak binnen. Hij liep nietsvermoedend naar het toilet. Vanuit de gang zou hij in theorie naar de ‘kapperskamer’ kunnen kijken, maar ik had niet de indruk dat hij echt gericht naar binnen keek. Toch is hem gevraagd niet meer in de gang te komen. Hij verexcuseerde zich en was nog wel in de zaak maar bleef in het andere gedeelte waarvandaan je die kamer niet kunt zien. Ik begrijp dat het onhandig van hem was door de gang te lopen en in strijd met de afspraken, maar ik geloof echt dat er geen onheuse intenties waren en dat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren.
Super fijne kapper! We komen hier altijd met onze zoon vanaf zijn 1e knipbeurt. Zelf ga ik ook altijd en de kleine kan gewoon mee en lekker spelen. Leontien is echt een vakvrouw en weet wat ze doet, zelfs met mijn krullen. :
Afspraken nakomen? Ho maar! Met me vrouw hier geweest. Ze draagt een hoofddoek. Duidelijk aangegeven dat ze in een ruimte geknipt wilt worden waar geen mannen zijn. De kapster gaf aan dat de ruimte bedekt kon worden en dat dit geen probleem zou zijn. Komen we aan. Alleen vrouwen. Dus ze zegt ik bedek de ruimte niet en sluit de buitendeur af. Opeens komt na paar minuten haar vriend binnen. Die begint overal door de ruimte heen te wandelen en loopt letter paar keer achter haar langs op 50 centimers afstand terwijl ze geeft hoofddoek aan heeft. We geven aan dat dit zeer ongewenst is en tegen de afspraken in is. Vervolgens wordt die vriend gevraagd om zich afzijdig te houden in een andere ruimte. Ondanks dat blijft hij door de zaak heen wandelen en loopt steeds langs die ruimte. We blijven dit ongewenst vinden en ronden maar snel af. Als je de principes van je klanten niet respecteert, neem dan tenminste de moeite om niet te liegen en afspraken niet na te komen. Voor ons nooit meer. We hebben betaald en zijn daar weggelopen. Ik adviseer elke vrouw met hoofddoek je hier niet te laten knippen! Ab en Vrouw geen google account
leuk tentje, straalt rust en gezelligheid uit. een lekker kopje koffie of een kopje thee... een leesboekje en je haar knippen en of verven op een zeer natuurlijke basis activiteiten voor kinderen en ook kinderen kunnen hier geknipt worden.......!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid