facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Restaurant 't Spijker

Adres: Rijksstraatweg 191, 6573CP Nijmegen
Telefoonnummer: +31 24 684 12 95
Stad: Nijmegen
Route: Rijksstraatweg 191
Postcode: 6573CP



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Hotel Spijker Beek, Hotel Spijker Beek openingstijden, Hotel 't Spijker geschiedenis, hotel 't spijker beek-ubbergen, Fletcher Hotel Beek Ubbergen, Restaurant Nijmegen, Restaurant Hotel Nijmegen, Restaurant Beek-Ubbergen
Recensies
Je kan er gelukkig wat afhalen. Dat is wel heerlijk als je daar in de buurt gaat wandelen.
Beetje duur, maar wel lekker eten.
Top hotel perfecte keuken en fijne mensen die daar werken
€3 voor een lauwe chocomel zonder slagroom is me wat veel
Lekkere koffie en appelbeignets to go tijdens de N70 wandeling!
Berg en dal mooi dorp, borrel op het terras attente bediening en lekker bier, zeker de boeren van de lokale Brouwer. Ook prima om te lunchen en te eten in de avond.
Vriendelijk personeel, prima buiten terras, ingericht op Corsica. Kwamen even langs voor een kopje koffie. Maar dat kwam uit de automaat en was niet erg smaakvol, sorry. Soms hoop je even op een goed bakkie met echte melk capu.
Een geweldig en zeer gastvrij hotel, het personeel en eigenaars doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken ..
Ik heb wat gegeten en gedronken in het restaurant. De entourage en grandeur van het hotel zijn fantastisch, maar de presentatie en kwaliteit van het eten, en de service van het personeel staat niet helemaal in verhouding met de prijzen. Dit kwam meer overeen met een gemiddeld restaurant langs de snelweg..
Ik heb hier alleen iets gedronken. Ondanks de drukte was er snel iets ingericht waar onze groep kon zitten. En de bediening was aardig en vlot. Als ik nog eens in de buurt ben zou ik zeker nog eens langs gaan
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hotel Restaurant 't Spijker.

Nijmegen hotel

openingstijden, locatie, vervoer. Rijksstraatweg 191 nijmegen restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hotel Restaurant 't Spijker adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hotel Restaurant 't Spijker. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hotel Restaurant 't Spijker delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid