facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistrobar Berlin

Bistrobar Berlin

Info

Dit is Bistrobar Berlin! Meer durf, meer smaak, maar minder opsmuk. Samen met Ron Blaauw maakten wij onze bistrobarkaart. Berlin is calling for you!

Geschiedenis

Wij zijn Berliner. En voor jou gaan we helemaal los!
Het bistrobarconcept is gestoeld op één heldere kernwaarde: voor een goede prijs smaakvol en uitdagend eten. De menukaart bestaat uit een dik twintigtal gerechten die ieder voor 10 euro per gerecht te bestellen zijn.

De entourage is grootstedelijk, de bistrokaart internationaal georiënteerd. De naam Berlin refereert uiteraard aan de meest creatieve broedplaats op culinair gebied van dit moment.

Bistrobar Berlin opende zaterdag 16 januari de deuren. In de filosofie van het succesvolle Amsterdamse Gastrobar-concept verbinden de Nijmeegse ondernemers Thijs van Gastel en Frank Goossens dezelfde waarden aan een avond culinair samenzijn in Nijmegen: meer durf, meer smaak, maar minder handelingen.

Ron Blaauw treedt hierbij op als huisadviseur. De voorbije maanden heeft hij in een adviesrol de Bistrobar bijgestaan in het ontwikkelen van concept en kaart. Dus geen nieuwe zaak van Blaauw, wel een eerste vertaling van zijn visie naar het oosten van het land. De koks van Berlin (het voormalige #BRUUT aan de Daalseweg) draaiden mee in de keuken van de Gastrobar, terwijl het pand de afgelopen weken een grondige verbouwing onderging.

Dus buurtbewoners, goede eters en culinaire fans: Berlin is dagelijks geopend voor het diner, een snelle hap of een stoere borrel!

Meer (media)vragen? [email protected]



"Hier, om mensen te verbinden. Met elkaar, de omgeving, een smaakvolle dis en gedurfde combinaties. Maar let op, dit is Berlin. Hier wordt geen gelei van geveinsde opsmuk op een bedje van quasi-achteloze etiquette gepresenteerd.Net als Europa’s meest creatieve broedplaats van dit moment, staat Berlin voor graffiti, cult en extra open minded. Pure smaken verbinden met mooie mensen. Ruim denken, brutaal combineren. Dat is onze overtuiging.Ben jij een Berliner?"
Adres: Daalseweg 15, 6521GE Nijmegen
Telefoonnummer: 0243603303
Stad: Nijmegen
Route: Daalseweg 15
Postcode: 6521GE


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 01:00
Zaterdag: 17:00 - 01:00
Zondag: 17:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Bistrobar Berlin menu, Daalseweg 15 Nijmegen, Bistrobar Nijmegen, Bankoh Nijmegen, Bistrobar Bankoh, Restaurant Nijmegen, Bistro Berlin, Flores Nijmegen
Recensies
Een mooie en gezellige plaats om avondvullend te eten. Fijn servicegericht en vriendelijk personeel die op en fijne manier de gerechten serveerden en er uitleg bij gaf. Is het dan allemaal geweldig? Drie kleine puntjes. Het geluid vonden wij iets te hard, alles is vers maar de thee is dan een theezakje en friandises staan niet op de kaart maar zijn wel erg lekker en bijzonder. Zeker de moeite waard om nog een keer te dineren.
Zeer fijne bistrobar met hele mooie gerechten met een bijzondere twist op het menu. Zowel binnen als buiten en gezellige sfeer. Leuk personeel.Eten: 5/5
Een zeer sfeervol ingericht restaurant. Zeker geschikt voor gezelschappen die van zowel vlees en als vis gerechten houden. In dit geval verse Oesters en Spareribs. De Oesters worden geopend in hun schaal geserveerd. De sparribs worden zonder bot geserveerd. Als er vooraf geen brood geserveerd zou zijn geweest, zou de portie iets te klein geweest zijn overigens wel een faire prijs voor de hoeveelheid. Het restaurant is op loopafstand van het centrum en ook op doordeweekse dagen geopend en een deel tafels bezet, wat bijdraagt aan een fijne sfeer.
Prettig ontvangst en prima berechten. Zelf vind ik de gerechten en drankjes in relatie tot de prijs best scheef. 8 euro voor een glas veltliner vind ik best fors en dat geldt ook voor de rest van de kaart.Eten: 4/5
Inmiddels een paar keer geweest, maar het wordt helaas niet beter. Er zou champagne worden gehaald, maar die was op. Ze zou terug komen met een cava, maar die is er nooit van gekomen. Stond wel op de rekening gek genoeg. Ook kreeg ik een steak tartaar die bruin was. Ik was de enige aan tafel met een bruine steak tartaar. Deze heb ik teruggestuurd naar de keuken. Het meisje kwam terug met dezelfde steak tartaar en vertelde mij dat ik het prima kon eten. Dit is misschien wel het meest rare wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb zelf jaren in de horeca gewerkt en je komt niet terug met hetzelfde gerecht, zeker niet als het vlees bruin is. Vervolgens werd gevraagd of ik nog wat witte wijn wilde en werd we chardonnay door mijn verdejo heen gegooid. In plaats van een nieuw glas kreeg ik te horen dat het een prima blend was… Ik heb het gevoel dat dit veelste commercieel is geworden en het personeel is niet meer zo goed als eerst. Gerechtjes zijn wat basic geworden en smaken niet bijzonder. Het concept is leuk, maar de kaart is al jaren hetzelfde. Ik ben er op uitgekeken.
Op zaterdagavond 10 december 2022 rond 21:00u samen met mijn echtgenote een bezoekje gebracht aan Bistrobar Berlin in Nijmegen Oost, we waren benieuwd... Misschien leuk om te vermelden dat we elkaar 22 jaar geleden op deze plaats tijdens "Het stappen" voor het eerst hadden ontmoet, toen heette het nog Station Oost. Bij binnenkomst hadden we i.v.m. de uitstraling en de verbonden naam Ron Blaauw het vermoeden dat het zeker in de papieren ging lopen maar dat viel achteraf alleszins reuze mee. Alle tafels waren prachtig in stijl gedekt en voorzien van een brandende kaars. Dat verzachte enigszins de ietwat lage etablissement ruimtetemperatuur. Wij denken dat vanwege de huidige torenhoge gasprijzen de verwarming ietwat gedempt stond. Misschien een tip voor Berlin om de huidige extra stookkosten van bijvoorbeeld € 2,- per persoon op de rekening erbij te zetten in de vorm van een soort ‘energietoeslag’. Want volgens mij is het gezelliger als het warm is en daar heb ik en vele anderen zeker wat voor over. Heerlijk ongedwongen, super vriendelijk en gastvrij! Wat fijn dat het toch nog bestaat. Niet een heel groot assortiment gerechten, maar steeds vaker merk ik dat dat alleen maar ten goede komt aan de kwaliteit. Amuses van hoog formaat, die in eigen volgorde gekozen kunnen worden. Op deze avond waren vrijwel alle tafeltjes bezet.Onze bediening bestond uit 4 enthousiaste medewerkers waarvan een jongeman die de kaas bracht. Na de heerlijke amuses begon "het echte genieten", wat een smaaksensaties waren dat, voortreffelijke mooie gerechten komen er op tafel, het uitserveren en komen toelichten was ook top. Het voorgerecht en onze 5 hoofdgerechtjes waren een genot en prima opgebouwd in smaak sensatie.zie foto's Als nagerecht twee rood schimmelkazen en een blauwschimmelkaas van Nederlandse bodem i.c.m. een portje. We hebben TOP gegeten en een prima avond gehad. Wat een verwennerij! We hadden een bijzonder smaakvolle ervaring, die zeer creatief en stijlvol was opgediend. Een aanrader, we komen ZEKER terug!
Erg divers en lekker eten. Alle gerechten en hun ingrediënten werden uitgebreid uitgelegd door het gespecialiseerde personeel. Je moest wel even wachten, maar dat was het zeker waard. Het perfecte restaurant om nieuwe smaaksensaties te ervaren. Verder hadden ze ook een rijke dessert kaart.
Laatste keer helaas teleurgesteld weggegaan. Eerdere keren waren top, leuke bediening, en heel goed eten. Het eten was afgelopen zondag weer erg lekker. Toch was de bediening echt niet wat ik had verwacht en gewend ben. In 2.5 uur tijd twee drankjes op, want er werdt niet gevraagd of iemand nog wat te drinken wilde, terwijl steeds iedereen lege glazen had staan. Ook terwijl er meer dan genoeg ruimte om de tafel voor 4 personen heen was om vanaf achter de gerechten en drankjes in te zetten, werdt er over de tafel gehangen om gerechten en drankjes neer te zetten waardoor je iedere keer weer een lichaam voor je hoofd had hangen. Na het desert werdt niet gevraagd of we iets van koffie of thee wilden, en heb ik na 25 minuten wachten naar de balie gelopen om dan maar af te rekenen. En dit alles terwijl wij bijna de enige mensen binnen waren en de gastvrouw van onze tafel de hele tijd stond te hangen bij de bar. Helaas een teleurstelling, en niet wat ik verwacht van een bib gourmand.
Super lekker eten, leuke bediening die ook echt kennis heeft van de gerechten/ingrediënten, wc is een bijzondere ervaring door de speech van Kennedy op de achtergrondEten: 5/5
Wel een gezellige eettent, bediening was aardig en vriendelijk. Helaas was er geen oog voor de klant. Die na 10 min nog niet was voorzien van zijn / haar bestelde drankje. Tevens moest er om bordjes gevraagd worden nadat allerlei hapjes op tafel werden geserveerd. Zet aub gewoon groente en vlees op de menukaart, eten van gisteren was niet te pruimen, behalve de stukjes tonijn. Ook de chocolade keuze met de blauwe schimmelkaas was not done. Jammer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bistrobar Berlin.

Nijmegen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Daalseweg 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bistrobar Berlin adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bistrobar Berlin. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bistrobar Berlin delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woensdag Takeaway Woensdag Takeaway 290 meter 3 vrienden met een passie voor koken, eten en drinken. Elke woensdag serveren we 1 ho...
Brunswick Nijmegen Brunswick Nijmegen 330 meter Wauw, wat een top tent! Heerlijk eten, ontzettend vriendelijk personeel, lekkere wijn...
Glaswerk Glaswerk 370 meter Veel dingen in het leven zijn ongewis, maar een fijn restaurant op loopafstand dat ze...
Toon Toon 403 meter Personeel was erg druk en service niet erg snel. Het eten was prima. Zou wel advisere...
Nostra Lunch Winebar Nijmegen Nostra Lunch Winebar Nijmegen 439 meter Voor een heerlijke lunch in een met smaak ingerichte omgeving. Perfecte bediening. De...
Humphrey's Humphrey's 440 meter Heerlijk eten en geweldige sfeer!! Helemaal TOP.
Wally Groente Pop-Up Wally Groente Pop-Up 447 meter Geweldig!! Gewoon super lekker eten, alles in het pop-up restaurant is vega of vegan!...
Bistro Regent Bistro Regent 457 meter Een heerlijke late lunch op zondagmiddag. Met vrienden genieten aan een mooi gedekte ...
BliXem Nijmegen BliXem Nijmegen 484 meter Altijd heel erg rustig, service door beperkte mensen, niet erg maar bestelling en ser...
Juliette Juliette 531 meter Top hotel! Ideale ligging, dichtbij het centrum en alles op loopafstand. Wat wij jam...
The Black Fox The Black Fox 537 meter Enthousiast en super vriendelijk personeel, zijn goed op de hoogte van de verschillen...
De Wit Wasserij Donuts & Bar De Wit Wasserij Donuts & Bar 550 meter Lekkere en bewuste maaltijden, van gezond ontbijt tot tosti's en burgers. Ook de koff...
Arsenaal 1824 Restaurant & Grand Café Arsenaal 1824 Restaurant & Grand Café 550 meter Mooi aangekleed Grand Café. We hebben heerlijk gegeten. Bediening is heel correct, de...
Nelis Nelis 554 meter Na een paar keer Nelis thuis te hebben besteld, nu voor het eerst in het restaurant g...
Nelis Nelis 554 meter Lekker eten! En goede service, heerlijke oesters!
Meet & Ribs Meet & Ribs 557 meter Meet&Ribs Nijmegen, steaks from grill. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 17.00 uur.
Credible Credible 562 meter Lekker eten en vriendelijke prijzen, ook een gezellige sfeer en leuk personeel. Een v...
MANNA Nijmegen MANNA Nijmegen 576 meter Wij hebben hier heerlijk gegeten voor de lunch. De service was super vanaf binnenkoms...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid