facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Sop

Het Sop

Info

Voor al uw nautische wensen!

Geschiedenis

"Het Sop" Een snelle Offshore boot, inzetbaar voor al u wensen!
Vanuit Waddenhaven Texel Oudeschild:
Dag en nacht bereikbaar en inzetbaar voor calamiteiten en of andere werkzaamheden.

Dagelijks ook tochten op de Waddenzee naar de Zeehonden.
Sportvissen, Wrakvissen, Kabeljauwvissen, Makreelvissen.

Overtocht tussen Texel en Den Helder in 20 minuten, 24 uur per dag, 365dagen per jaar.



"Zeehonden Tochten Texel"
Adres: Haven 8, 1792AE Oudeschild
Telefoonnummer: 0620920594
ln.posteh@ofni
Stad: Oudeschild
Route: Haven 8
Postcode: 1792AE



op zoek naar gerelateerd: het sop zeehondentochten, zeehondentocht texel oudeschild, kosten zeehondentocht texel, robbentocht texel, de vrijheid texel, ms het sop, tx25 texel, vaartochten texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeehondentexel Zeehondentexel 7 meter Ga mee met Het Sop naar de Zeehonden!
Vaartochten Texel De Vrijheid Rondvaarten Vaartochten Texel De Vrijheid Rondvaarten 122 meter Ivm verjaardag hadden we de boot privé gehuurd. Je betaald dan iets meer, maar oh wat...
Rival Sportvissen Texel Rival Sportvissen Texel 122 meter Topdag, gisteren 11 okt. 22 met mooi weer met de Rival uitgevaren en veel vis gevange...
Oudeschild Texel Oudeschild Texel 213 meter Kom naar Oudeschild, het havendorp van Texel! Proef de rijke historie, ruik het zilt ...
Waddenhaven Texel Waddenhaven Texel 832 meter Ideale jachthaven voor liefhebbers van de wadden, de Waddenzee en het eiland Texel.
Waddenhaven Texel Waddenhaven Texel 855 meter Ideale jachthaven voor liefhebbers van de wadden, de Waddenzee en het eiland Texel.
Windsurfschool Texel Windsurfschool Texel 3 km Super ervaring! Ervaren en profesioneel personeel!
SUP op Texel SUP op Texel 3 km Hele prettige ervaring. Geduldige en lieve instructrice met heel veel geduld en begri...
Recensies
Aanrader!! Leuke tocht en een heel vriendelijk team dat klaar staat met interessante uitleg, ook voor de kids. Waar mogelijk werd spontaan hulp aangeboden. Onze hond mocht mee op de boot. Ze had dit nog nooit gedaan en eens de boot vaart nam, wist ze even niet waar kruipen. Maar er was ruimte genoeg achter onze rug, waar ze zich zelfs kon neerleggen, verder weg van de spettertjes en het geruis van de motor. Na 5 minuten voelde ze haar terug op haar gemak. Bij het nemen van wat foto's met de kids boodt de kapiteine direct haar hulp aan en nam ze de leiband van de hond over. Ze boodt ook aan om enkele gezinsfoto's te nemen. De zeehonden hebben we goed kunnen zien. En we hebben ook de tijd gekregen om te genieten, foto's te nemen, ... Voor de kids een leuke verrassing op het einde! Zeker doen!!
Ontzettend leuke snelle boottocht van een uur. Helaas waren er toeristen, illegaal met een parasol en een hond op de Razende Bol, wat gelukkig direct gemeld werd door onze schipper, maar het zorgde er helaas wel voor dat er maar 4 zeehonden op de Razende Bol waren. Toch geweldig om deze 4 in elk geval te zien plus nog een aantal zwemmend in het water. Ik ga graag nog eens mee als ik weer op Texel ben, wie weet zijn er dan meer zeehondjes te spotten. Het was hoe dan ook leuk. Het cruiseschip Hanseatic Spirit lag ook voor de kust van Oudeschild en het was leuk daar zo dicht omheen te varen, en het afsluitertje in de marine haven van Den Helder was een extra bonus! Dank je wel voor de toffe tocht!
Leuke en spectaculaire vaartocht gehad naar de razende bol en veel zeehonden gezien. Zelfs nog even door de marinehaven in Den helder gevaren. Aanrader!
Geweldige zeehondentocht gehad. Hele leuke schipper met een leuk en interessant verhaal en veel zeehondjes gezien. Klein bootje dus komt lekker dichtbij de zeehondjes. Heeft nog een super leuke verrassing op t einde met een happy ending :
Zeer dichtbij de zeehonden geweest , kon ze bijna voeren ze kwamen ook nog even bij de boot kijken Hele leuke ervaring echte aanrader
We hebben gisteren genoten van deze robbentocht. Heerlijk dat we ook een stuk lekker hard hebben gevaren. Toen we bij de zeehonden waren werd ruim de tijd genomen om naar ze te kijken, terwijl de schipper wetenswaardigheden over ze vertelde. Voor herhaling vatbaar!
We hebben van te voren gereserveerd voor 4 personen en een kind. Aan de kassa wordt ons 5 euro teveel gerekend, maar dit wordt met uitleg en excuses direct gecorrigeerd. We maken een tocht naar de razende bol. Hier krijgen we uitleg en zien tientallen zeehonden die op de zandbank liggen en rond de boot zwemmen. Op de terugweg krijgen we brood en kunnen we de meeuwen voeren. Een super leuke en leerzame ervaring die we iedereen kunnen aanraden. Let wel op. Op de terugweg wordt flink gas gegeven en kun je afhankelijk van je plaats nat worden.
Leuke toch en heel veel zeehonden gezien, in de haven nog krabben gevist en met een bezoekje aan ecomare een pracht dag gehad. Aanrader!
Wij hadden de boot gereserveerd om de as van onze vader te verstrooien in het Marsdiep. Groot was onze schrik dat we op de afgesproken dag werden gebeld dat het schip niet kon varen vanwege een kapot onderdeel. Mijn familie was speciaal overgekomen uit Engeland voor dit afscheid. Gelukkig kon Margreet van het Sop een andere schipper regelen en werd het toch een zeer mooi en waardig afscheid. Nogmaals heel veel dank daarvoor. En ook veel dank aan schipper Dirk, die met zijn schip speciaal voor ons naar de haven is gekomen om ons op een prachtige manier afscheid te laten nemen naar de wens van onze vader. Bedankt !!
Ze doen wat ze beloven maar ik vind het geen geweldige ervaring op deze RIB speedboat. Er is plaats voor 12 personen, maar niet iedereen kan voorin zitten want er zijn maar 8 stoelen. De rest kan achter de schipper zitten, wat een veel minderE ervaring is. Zoiets wordt niet vermeld bij het reserveren en dat is teleurstellend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid