facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaartochten Texel De Vrijheid Rondvaarten

Vaartochten Texel De Vrijheid Rondvaarten

Info

Rondvaarten; Zeehondentochten; en allerlei kleine avonturen vanaf Texel op de Waddenzee tot max. 12 pers.
Vooral zeehonden tochten naar de " Razende Bol".

Adres: Nieuwe ligplaats: voor "Veronica" = (haven 9), 1792AE Oudeschild
Telefoonnummer: 0657999033
Stad: Oudeschild
Route: Nieuwe ligplaats: voor "Veronica" = (haven 9)
Postcode: 1792AE



op zoek naar gerelateerd: kosten zeehondentocht texel, texel 44, rondvaart texel, robbentocht texel de vriendschap, zeehondentocht de vrijheid texel, zeehondentocht texel oudeschild, het sop texel, waddentocht texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Sop Het Sop 122 meter Aanrader!! Leuke tocht en een heel vriendelijk team dat klaar staat met interessante...
Zeehondentexel Zeehondentexel 124 meter Ga mee met Het Sop naar de Zeehonden!
Recensies
Ivm verjaardag hadden we de boot privé gehuurd. Je betaald dan iets meer, maar oh wat hebben we genoten!! Aan boord kregen we wat te drinken, heerlijke koek en als klap op de vuurpijl nog een grote fles Skuumkoppe cadeau. We werden gevaren door schipper Johan. Een prima schipper met hart voor zijn werk. Kundig werden we door hem over het was gevaren, richting de Noordzee. Hij beloofde er voor ons een speciale tocht van te maken. En dat heeft hij zeker gedaan. Bij zandbank de Razende Bol aangekomen voer hij even iets verder dan gebruikelijk, de Noordzee op. En wat een hoop zeehonden lagen daar. Iedereen vond het machtig mooi om te zien. Kinderen en kleinkinderen waren echt aan het genieten. Op de terugweg mocht mijn jongste dochter zelfs even aan het roer en daarna mijn oudste kleinzoon. Ze vonden het een super ervaring en zelfs later in het restaurant hadden ze het er nog over! Een onvergetelijke tocht. Mensen van "De Vrijheid" bedankt voor deze super middag!!!!!!!!!!!!!!
Ik vond het wel een leuke tocht, de schipper is echt niet onaardig, maar wel een beetje stug. Een praatje onderweg werd niks,want hij zat een broodje te eten,en dat liet ie duidelijk merken. Onderweg werd er verder ook niets verteld. Ik kan er wel doorheen kijken, maar ik snap wel dat sommige reviews hierom wat minder zijn. Wij hebben wel zeehonden gezien, en daar verteld hij wel van alles over,en daar ging het uiteindelijk natuurlijk om. Op de terug weg kwamen er nog speedboten langs om gebruik te maken van onze golven.
Wat was dit FAN-TAS-TISCH! Door de goede reviews die ik gelezen had heb ik een toch geboekt voor mijn vriend en ik. De schipper was super enthousiast, vertelde heel veel met humor en trots op zijn eiland. Na 60 jaar ervaring kijkt hij nog mee naar al het moois. Dikke aanrader!!!
Zeer leuke vaartocht met een aardige kapitein. Tijdens de tocht vertelde hij leuke kleine feitjes en vroeg hij bij aankomst bij de zandplaat of we alles konden zien. Tijdens de tocht richting de zandplaat was ook genoeg te zien, er voer o.a. een andere boot over de golven van De Vrijheid.
Hele leuke vaartocht om zeehonden te spotten! De medewerkers eigenaars en schipper zijn heel vriendelijk en gaan leuk met de passagiers om.
Na een vaartocht vol gas lekker uitwaaien naar de Razende Bol op een leuk schip met een kleine groep van circa 12 mensen. Aardige schipper, vertelde veel en je kreeg goed antwoord op je vragen. Lange tijd liggen dobberen voor de zeehonden, terwijl andere schepen veel eerder weg waren. Aanbevolen!
Vandaag tocht gedaan met de vrijheid, prachtige tocht over de Waddenzee naar de zandplaat waar 300 zeehonden liggen . De schipper verteld veel over de zeehonden en het waddengebied. Een echte aanrader.
Vriendelijke mensen; onverwachts mee gegaan met deze boottocht. De schipper is sociaal en verteld met een lach over de omgeving, de zeehonden en Texel. Lekker tochtje ook; niet te lang en niet te kort. Aanrader!
Leuke tocht, heel veel zeehonden gezien, aan de Noordzeekant van de Razende Bol. Erg vriendelijke mensen. Veel uitleg aan boord. We hebben er van genoten, zeker een aanrader!
Prachtige boottocht naar de zeehonden gemaakt, met zo'n boot is het varen al een feestje op zich.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid