facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rival Sportvissen Texel

Rival Sportvissen Texel

Info

De Rival vaart al zo’n 30 jaar met sportvissers op het Wad. Schipper Jaap kent alle goeie visstekkies. Hij vaart u naar een goede visplek en geeft voor degene die dat wil en nodig heeft uitleg hoe het beste gevist kan worden.

Geschiedenis

Sportvissen
De Rival vaart al zo’n 30 jaar met sportvissers op het Wad. Schipper Jaap kent alle goeie visstekkies. Hij vaart u naar een goede visplek en geeft voor degene die dat wil en nodig heeft uitleg hoe het beste gevist kan worden.

Robbentochten
Als het laag water is is het mogelijk op de Waddenzee zeehonden te bekijken. We noemen dat een robbentocht. We varen dan langs de drooggevallen zandbanken waar zeehonden in grote groepen liggen te rusten.



"De Rival vaart al zo’n 30 jaar met sportvissers op het Wad. Schipper Jaap kent alle goeie visstekkies. Hij vaart u naar een goede visplek en geeft voor degene die dat wil en nodig heeft uitleg hoe het beste gevist kan worden."
Adres: Haven 9, 1792AE Oudeschild
Telefoonnummer: 0222313410
ln.lexetnessivtrops@ofni
Stad: Oudeschild
Route: Haven 9
Postcode: 1792AE



op zoek naar gerelateerd: vissen op texel vanaf het strand, vissen op texel binnenwater, hengelsport texel, kosten visvergunning texel, asverstrooiing texel, zeepieren kopen texel, beste visstekken texel, garnalen vissen texel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oudeschild Texel Oudeschild Texel 111 meter Kom naar Oudeschild, het havendorp van Texel! Proef de rijke historie, ruik het zilt ...
Het Sop Het Sop 122 meter Aanrader!! Leuke tocht en een heel vriendelijk team dat klaar staat met interessante...
Waddenhaven Texel Waddenhaven Texel 729 meter Ideale jachthaven voor liefhebbers van de wadden, de Waddenzee en het eiland Texel.
Waddenhaven Texel Waddenhaven Texel 751 meter Ideale jachthaven voor liefhebbers van de wadden, de Waddenzee en het eiland Texel.
Windsurfschool Texel Windsurfschool Texel 2 km Super ervaring! Ervaren en profesioneel personeel!
SUP op Texel SUP op Texel 3 km Hele prettige ervaring. Geduldige en lieve instructrice met heel veel geduld en begri...
Recensies
Topdag, gisteren 11 okt. 22 met mooi weer met de Rival uitgevaren en veel vis gevangen, vooral schar maar ook een aantal wijting. De gehaktballen, snert en de jutters smaakten ook weer als vanouds.
Een heerlijk dagje gevist, 2 mooie zeebaarzen en een horsmakreel gevangen. Ik heb genoten, bedankt Jaap en Bas!
Heerlijk dagje gevist op de Waddenzee, Schipper Jaap, gezellig, behulpzaam en vol kennis. Zoekt voor de tijd van het jaar de beste stekken op. Zeker aan te raden als je eens een dagje wat anders wilt. Bedankt voor de gezellige dag!!
Geweldig avontuur, voor mijn twee zoontjes met behulp van de kapitein flink wat vis binnengehaald. Petje af want hoewel er geen reserveringen bij waren gekomen is hij toch uitgevaren en heeft hij ons alledrie een top dag bezorgd. Chapeau
Afgelopen zondag met de Rival wezen vissen ondanks de regen heeft iedereen een toch een viss Je kunnen vangen Jaap geweldig overal voor gezorgd regen kleding Wij komen zeker weer groetjes Toon en familie
Was geweldig om te doen ,was wel koud maar was goed te doen...hele fijne begeleiding daarvoor dikke 10
Echt een superdag! Helaas weinig gevangen, maar de vriendelijkheid van de bemanning maakte veel goed. Een aanrader voor een vader kind dag.
Volop genoten, net mooi schip, goede begeleiding en erg lekkere catering aan boord. Gewoon top
Fijn gevist, goed verzorgt door schipper en eerste stuurman. Aas was goed verzorgt ook drankjes en eten waren ook prima, normale prijzen
Fantastische ervaring! Goed gevangen en goede tips gekregen! Gaan we zeker nog vaker doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid