facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera Bellestein

Primera Bellestein

Info

Het adres voor, wenskaarten,lectuur,kantoorartikelen,gifts en pasfoto's.
Ook kunt u terecht voor Postnl en ING.

Adres: bellestein 45, 6714 DP Ede
Telefoonnummer: 0318-690456
Stad: Ede
Route: bellestein 45
Postcode: 6714 DP


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PostNL punt Ede, Primera open, Alle Primera winkels, Primera Zutphen, Primera Uden, Primera Boxtel, Pasfoto maken Ede, Auto overschrijven Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Borduurvlindertje Het Borduurvlindertje 476 meter Fijne webshop, handdoeken waren er snel en waren zelfs al leuk ingepakt!
Cynnie's Home-Shop Cynnie's Home-Shop 855 meter Webshop met allround spullen
Office Centre Ede Office Centre Ede 2 km Fijne winkel groot assortiment correct geholpen
Hippe Tante Hippe Tante 2 km Dat je in de ochtend binnenloopt, een paar schoenen uitzoekt en de verkoopster zegt &...
Flowerfeldt Flowerfeldt 2 km prachtige vazen en bloempotten !! goede service en snelle levering
Creatiefbijkim Creatiefbijkim 2 km Super behandeling gehad lieve schoonheidsspecialiste die haar vak goed uitvoert
Joepie Joepie 2 km Leuke gifts/cadeau's om weg te geven. Je kan het zo gek maken als je wilt. Voor baby'...
Chocadeau Chocadeau 3 km
Van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen Van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen 26 km Wat een fantastische service van deze mannen en vrouw! Ons kantoor is mooi ingericht ...
Recensies
Een van de medewerkers zat de hele tijd een collega uit te foeteren dat ze halverwege t helpen van een klant, een andere klant was gaan helpen. Nou, dat gefoeter was 10 keer erger .
Zeer fijne primera, uitstekende klantenservice. Men is altijd bereid te helpen en ze zijn er zeer vriendelijk. Verruit het fijnste postkantoor van de omgeving.
Heel erg onvriendelijk ontvangen bij het verzenden van mijn pakket. Vervolgens bleek achteraf ook nog eens dat meneer bewust de verkeerde prijs had verrekend! Toen ik verhaal ging halen, bleek dat meneer in plaats van een brievenbus pakket bewust een klein pakket had afgerekend. Terwijl meneer van te voren aangaf dat het door de brievenbus gaat. Hij gaf duidelijk een voorbeeld van een voorbeeld brievenbus die ze hebben liggen en waar die doorheen past. Gelukkig weet de klantenservice van PostNl hier wel raad mee en krijg ik mijn geld terug!
Weigeren je een media markt cadeau kaart te kopen en betalen met VVV cadeau kaart. Als je wijst op de informatie op hun website, krijg je de opmerking ‘dan regel je het maar online’. Zeer klantontvriendelijk, kom hier niet meer.
Meerder keren onvriendelijk personeel gehad Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik half uur voor sluitingstijd Bij een winkel ben en dat me verteld word dat ik moet opschieten want ze willen straks naar huis Alles bij elkaar heeft 2 min geduurd pfff
Wat een onvriendelijke mensen. Service is ver te zoeken.
Gewoon een goede winkel met vriendelijk personeel.
Post zaken niet goed geregeld! Vaak pakketjes kwijt terwijl ze er wel liggen. Pakketjes liggen niet op nummer / naam / via een systeem maar kriskras door elkaar en in de winkel waar andere mensen bij kunen komen. Altijd wachten op niet nederlandse mensen die moeilijk doen over hun pakket naar het buitenland. Wachten is niet prettig in de tabak lucht. Personeel zeer onvriendelijk na het wijzen op hun fouten, het lag niet aan hun maar aan een "zeurende klant". Vreselijke winkel + personeel!! Voor "even snel" een pakketje afhalen ben je bij deze locatie al snel een half uur kwijt.
Vriendelijk kundig personeel. Geven goed advies.
Primaera winkel. Netjes en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid