facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heezen mode m/v

Heezen mode m/v

Info

Heezen mode m/v modebewust voor dames en heren. Wij staan voor klantgerichtheid, service en een persoonlijk advies! Graag begroeten wij u in onze winkel.



"Bij Heezen mode in Varsseveld vind je persoonlijke aandacht en goede kennis van zaken. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld met kleding van de mooiste merken uit het topsegment. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in trouwpakken, bedrijfskleding, maatwerk en het verhuren van smokings. Wandel gerust bij ons binnen, de koffie staat voor je klaar."
Adres: Spoorstraat 18, 7051CJ Varsseveld
Telefoonnummer: +31 315 241 307
moc.liamg@edomnezeeh
Stad: Varsseveld
Route: Spoorstraat 18
Postcode: 7051CJ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: heezen mode varsseveld, herenmode aalten, herenmode holten, herenmode gelderland, heezen varsseveld sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woman 1307 Woman 1307 33 meter Het is daar altijd feest om wat te kopen voor een mooi prijsje
Allsize For Great Men Varsseveld - Casual & Sportieve Mannenmode xl-8xl Allsize For Great Men Varsseveld - Casual & ... 62 meter Prima zaak met zeer vriendelijke verkoop. Koffie staat klaar. Echte achterhoekse geze...
Recensies
Bij heezen mode mijn trouwpak gekocht, wat een geweldige zaak. Ik had mijn vrienden meegenomen om mij hierbij te assisteren, en we werden ontzettend goed ontvangen met koffie door joppe. Na het een, en ander gepast te hebben uiteindelijk toch tot een prachtig trouwpak gekomen. Dit alles compleet met de bijpassende elementen, en schoenen. Er moesten wat dingen vermaakt worden en dit werd zoals het hoort ook helemaal naar wens aangepast. Een aantal weken voor de bruiloft het trouwpak afgepast, en het zat werkelijk als gegoten, precies zoals ik hem wilde hebben Een dikke pluim voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt bij heeze mode, en in het bijzonder voor joppe die mij hierin helemaal heeft begeleid, en zelfs op de trouwdag heeft aangekleed Ik kan iedereen aanbevelen om bij deze zaak te gaan kijken. Een zeer tevreden klant
Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Na een paar kledingstukken hebben ze door wat je stijl is, en weten ze goede suggesties te doen.
Wij komen er net vandaan . We zijn zeer goed geholpen en goed geslaagd. Zeker een adres om aan te raden. Mooi pak gekocht.
Mooie zaak met vriendelijke medewerkers
Hele mooi zaak met zeer kundig en vriendelijk personeel . Snelle service. Helemaal top !
Mooie winkel met vakkundig en vriendelijk personeel. Mooie collectie dameskleding. o.a. Joseph Ribkoff, Penn & Ink, Fabienne chapot, Den Ham, POM Amsterdam en Dante 6 Ik volg ze al een tijdje via Instagram, zo ook wel eens online wat gekocht en nu de 1e x in de winkel zelf. Naast heren- en damesmode hebben ze ook woonaccessoires en leuke cadeaus om te geven. Mooie winkel in Varsseveld, zeker de moeite waard om er speciaal naartoe te rijden. Je kunt in Varsseveld gratis parkeren, het parkeerterrein bij Coop biedt voldoende ruimte.
Super mooie winkel,geweldige kleding,heel aardig en behulpzaam personeel, sfeervol en de koffie staat altijd klaar
Prettige winkel, mooie collectie, vriendelijke assistentie.
Ontzettend prettig geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Erik neemt alle tijd die er voor nodig is om tot een perfecte samenstelling te komen. Van het pak tot aan manchetknopen en van overhemd tot schoenen. Helemaal geslaagd bij deze zaak!
Erg mooie zaak, prettige sfeer en persoonlijke behandeling. Top geholpen met een super mooi pak voor ons huwelijk. Komen we zekers nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid