facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allsize For Great Men Varsseveld - Casual & Sportieve Mannenmode xl-8xl

Allsize For Great Men Varsseveld - Casual & Sportieve Mannenmode xl-8xl

Info

Winkel met casual en sportieve kleding voor de stevige man in de maten XL tm 8XL en jeans 38 tm 70 inch.

Geschiedenis

Speciaalzaak voor stevige mannen tot en met maat 8XL en jeansmaat 70. Onze basis bestaat uit kleding van het Deense herenmodehuis ALLSIZE. Onze topmerken zijn North 56'4 , Replika Jeans CPH en North 56'4 Sport.
Ook hebben we een ruime selectie moderne overhemden van het Nederlandse merk Culture en zijn we uniek dankzij de ruime sortering sport-, nacht-, bad-, en wielerkleding.

Ook hebben we sportieve blazerjasjes en nette colberts van de Duitse topmerken Calamar en Gebr. Weis in het assortiment opgenomen. (maat 30-35 en 58-74)

Kortom we hebben geen "nette" pakken, bandplooibroeken, corduroy of manchesterse boksen en klassieke overhemden, maar wel alles voor de jonge en zich jong voelende man met een maatje meer die er leuk en sportief uit wil zien!



"De specialist van Oost Nederland voor casual en sportkleding voor de stevige man. Waar andere winkels stoppen beginnen onze maten, dus vanaf maat 2XL tm 8XL, jeans vanaf maat 40 inch, jassen vanaf maat 60.De merken in onze winkel en webwinkel zijn oa:Denemarken North 56°4, North56Denim, North56Sport, Replika Jeans, CansonDuitsland CasaModa, Alberto Pants vanaf maat 40 Redpoint, S.O.H.O., Redfield, Blue Wave, Gebr. Weis, AdamoNederland Eden Valley / Culture, Pierre MoutonWij zeggen niet dat we de grootste en goedkoopste zijn, wij staan voor een eerlijke prijs voor prima kwaliteit in een winkel waar je je welkom en thuis voelt.Oja... in het klantenonderzoek nov 2022 iov de HAN wordt ook onze koffietafel vaak geroemd."
Adres: Spoorstraat 22a, 7051 CJ Varsseveld
Telefoonnummer: 0315-2 44 400
Stad: Varsseveld
Route: Spoorstraat 22a
Postcode: 7051 CJ


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Grote maten webwinkel, Grote maten Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heezen mode m/v Heezen mode m/v 62 meter Bij heezen mode mijn trouwpak gekocht, wat een geweldige zaak. Ik had mijn vrienden m...
Recensies
Prima zaak met zeer vriendelijke verkoop. Koffie staat klaar. Echte achterhoekse gezellig heid. En hebben alle tijd voor je en grote keuze. Top winkel.
Top eigenaar, bleef voor ons speciaal open. Neemt alle tijd, zijn weer goed geslaagd. Bedankt en tot gauw maar weer.
Het is echt een Vies vervelend mannetje!
Enorme keuze aan leuke grote maten kleding voor heren. De collectie is net even anders, hipper en met zorg samengesteld. Ook een ruime keuze in sportkleding, wat nog best uitdagend is om te vinden voor grote mannen. De eigenaar weet waar hij het over heeft, is enorm aardig en schenkt lekkere koffie. Jammer dat mijn portemonnee niet groter is want ik wil de hele winkel wel leeg kopen! Zoveel mooie overhemden, grappige shirts, leuke maar ook nette kleding....en ruime paskamers
Mooie en goede kleding voor de Man met een maatje meer. Vriendelijke eigenaar Koffie smaakt Heerlijk. Kom graag een keertje Terug
De 1e keer geweest en eindelijk weer een winkel, waar je lachend weer weg gaat. Eigenaren weten precies wat je bedoeld en wilt. Ga zeker vaker op visite.
Goede service!!
Zoals altijd weer fijn geholpen en goed geslaagd.
Prijzen aan de hoge kant, wel zeer grote keus en goed advies. Ondanks de wat hogere prijzen toch een aanrader
Allsize For Great Men, is een winkel waar ik elke keer goed slagen kan en de koffie smaakt er ook goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid