facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woman 1307

Woman 1307

Info

Woman 1307 voor betaalbare en draagbare mode.

Geschiedenis

Onze merken: Brandtex, B Women,Lizzy & Coco,,Moglie, New Star, Signature,Red Button,Sophia Perla, Suzy Q en Yest. Kelly Jo slippers en Fabs schoenen en laarzen.
Ook hebben wij een maatje meer in onze collectie. Wij doen ons best om de kleding en accessoires betaalbaar te houden. U bent altijd welkom in onze winkel neem vrijblijvend een kijkje en voel u tot niets verplicht.

Label

In 2011 ben ik gestart met de winkel en ben erg blij dat ik de stap heb gezet. Het is zo ontzettend leuk om te doen. Sinds januari 2018 is Chantal Jansen bij ons gestart om mij te ondersteunen. Chantal werkt op donderdag en één keer per twee weken op maandagmiddag.
Onze winkel is laagdrempelig en we doen ons best om de collectie betaalbaar te houden. U bent altijd welkom in onze winkel om vrijblijvend een kijkje te nemen en voel u tot niets verplicht.
Twee keer per jaar organiseren we Modeflitsen in onze winkel. Onder het genot van een hapje en een drankje showen we dan de nieuwste collectie iedereen is dan van harte welkom.
Bij ons kunt U sparen voor korting, middels een spaarkaart, die wij voor u bewaren !!!
Wij voeren de volgende labels: BRANDTEX - GAFAIR - IVY BEAU - JENSEN - NEW STAR - RED BUTTON - SIGNATURE - YEST. Ook voor een maatje meer kunt U bij ons terecht.. Wij verkopen ook laarzen en schoenen van Fabs. Verder vullen we onze collectie regelmatig aan met kleding die we zelf inkopen in AMSTERDAM.



"Betaalbare Damesmode voor de vrouw van NU. Laagdrempelig kom vrijblijvend een kijkje nemen. U bent altijd welkom.Wij gaan regelmatig zelf op INKOOP, zodat we niet teveel van hetzelfde hebben. Wij hebben regelmatig nieuwe kleding."
Adres: Spoorstraat 14-G, 7051CJ Varsseveld
Telefoonnummer: 0315241236
moc.liamg@7031namow
Stad: Varsseveld
Route: Spoorstraat 14-G
Postcode: 7051CJ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heezen mode m/v Heezen mode m/v 33 meter Bij heezen mode mijn trouwpak gekocht, wat een geweldige zaak. Ik had mijn vrienden m...
Recensies
Het is daar altijd feest om wat te kopen voor een mooi prijsje
Geweldig winkel voor Varsseveld. Vriendelijke personeel en Prettige service
Goede service, leuke kleding. Goedkoop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid