facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geran

Geran

Info

Geran is dé specialist in toegangsautomatisering en hekwerkonderdelen. Leverancier van gerenommeerde merken als Fadini, Comunello, KingGates, Locinox, etc.

Geschiedenis

Geran is sinds 1993 actief in de hekwerk- en poortenmarkt.

Vanuit een productielocatie in een kleine schuur is het bedrijf begonnen met het maken van hekwerk, poorten, balkon- en balustradehekwerk, schoorsteenkappen en klein constructiewerk.

Al snel na de oprichting van het bedrijf werd er, eerst voor eigen gebruik, maar spoedig daarna ook voor collega hekwerkbedrijven een programma hekwerkonderdelen en later ook van automatiseringssytemen opgezet dat toen al de basis was voor het huidige bedrijf.

Zo rond 2000 is Geran gestopt met het produceren van hekwerk en aanverwante producten. De productielocatie is toen omgebouwd naar een magazijn. Waar destijds de boorstraat en lasrobot stonden, staan nu stellingen met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Inmiddels is Geran importeur van gerenommerde merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, AMF en Locinox, met daarnaast nog een geheel eigen programma hekpunten, paalkappen, slotkokers etc.

Klantvriendelijke service
Wij streven ernaar om u optimaal te voorzien van advies. Al onze informatie kunt u downloaden en ook staan alle handleidingen van Fadini en Prastel online. Mocht u desgewenst nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord. Ook stellen wij het zeer op prijs als u onze showroom en magazijnen komt bezoeken.

Toonaangevend bedrijf
Geran BV levert niet alleen hekwerkonderdelen, maar is tevens een bedrijf dat voorop loopt in de markt van toegangsautomatisering. Als specialist levert Geran producten van het bekende en kwalitatief hoogwaardige merk FADINI, Prastel en Videx. Het bedrijf importeert een uitzonderlijk assortiment van onder meer poortopeners, slagbomen, verkeerspalen, proxitmitylezers, intercom- en videofoonsystemen.

Ervaring leidt tot kwaliteit
Met ruim achttien jaar ervaring heeft Geran een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment samengesteld. Alle onderdelen (de hekpunten en poortopeners) voldoen aan strenge eisen wat betreft maatvoering en veiligheid.

Gebruikersgemak
Uiteraard worden alle poortopeners van Fadini geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Ook kunt u als klant alle documentatie en handleidingen downloaden van onze website. Van de Grande Forge artikelen hebben wij foto's met maatvoering op onze site staan. Scherpe prijzen door eigen import !

Het materiaal wordt door Geran zelf geïmporteerd. Hierdoor is mogelijk dat Geran levert tegen aantrekkelijke prijzen. Alle artikelen van Fadini, Prastel, Grande Forge, Comunello, AMF, Locinox zijn op voorraad. De koper profiteert niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van snelle levertijden.

All-inclusive
Het pakket dat Geran levert is een compleet pakket. Bij de Fadini en Prastel producten worden onder meer fotocellen, codepanelen, detectielussturingen, videofoonsystemen, proximitylezers geleverd. De koper heeft diverse keuzemogelijkheden en een bijna onbegrensd aantal mogelijkheden. Ook op gebied van hekwerkonderdelen (hekpunten, paalkoppen, scharnieren, schuifpoort onderdelen en sierspijlen) onbreekt er niets. De vooraanstaande merken Grande Forge, Comunello, AMF en Locinox spreken voor zich.

Adres: Butaanstraat 23, 7463 PG Rijssen
Telefoonnummer: 0548543000
Stad: Rijssen
Route: Butaanstraat 23
Postcode: 7463 PG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Poort onderdelen, Geran Access, Smeedwerk onderdelen, Smeedijzeren krullen, Geran poortsloten, Geran scharnieren, Mauriks, Beste elektrische poortopener
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zandvoort verf en spuitapparatuur Zandvoort verf en spuitapparatuur 200 meter Heel aardige mensen met kennis van zaken
LXRY FOR HAIR LXRY FOR HAIR 228 meter Was verdwenen uit pand!! Er zat een andere zaak in op ICT gebied.
Voortman Steel Machinery Voortman Steel Machinery 260 meter Mooi bedrijf met vriendelijk personeel.
Voortman Steel Group Voortman Steel Group 305 meter De Voortman Steel Group bestaat uit Voortman Steel Construction en Voortman Steel Mac...
Heuver Hydrauliek BV Heuver Hydrauliek BV 337 meter Goede firma je wordt er altijd netjes geholpen en ze zoeken nog eens dingen voor je u...
Van Buuren Groep Van Buuren Groep 482 meter Bijzonder goed geholpen. Ik had een onderdeel van een raam ventilatie gedeelte nodig....
PS Nederland PS Nederland 484 meter Uitstekend bedrijf, bekwaam en goede kwaliteit.
Protect plus Protect plus 613 meter Protect + reinigt en herstelt de kleurechtheid van onder meer: aluminium kozijnen, g...
Spinlight Spinlight 722 meter Ik heb projecten met Spinlight gedaan. Hun kennis, kunde en het meedenken was altijd ...
Ter Steege Ter Steege 2 km
Nijhuis Toelevering B.V. Nijhuis Toelevering B.V. 2 km Ik werk daar is super bedrijf
Portacon Toegangstechniek & Beveiliging Portacon Toegangstechniek & Beveiliging 2 km De Byou Beauty besteld, netjes binnen 2 dagen binnen. Had aangegeven niet bij de bure...
Recensies
Super sympathiek bedrijf, servicegericht, hielp mij enorm uit de brand met handzenders die bijna niet meer toegepast worden. Mijn dank is groot!
Top personeel
Altijd zeer klantvriendelijk
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid