facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Portacon Toegangstechniek & Beveiliging

Portacon Toegangstechniek & Beveiliging

Info

Wij leveren producten van de bekende merken BENINCA, CDVI, VIDEX, BIRCHER, RISE en DAHUA. Voor Slagbomen, bollards, poortopeners en camera's bezoekt u ons.

Geschiedenis

Portacon importeert de merken Beninca, CDVI, BIRCHER, VIDEX. Een compleet assortiment toegangsautomatiserings producten, waaronder poort- en garagedeuropeners, slagbomen, verkeerspalen, video-intercomsystemen en toegangsbeheer- en toegangscontolesystemen. De klanten zijn hoofdzakelijk actief in de hekwerk-, installatie- en beveiligingsbranche. Voor de particuliere markt hebben wij de POOROPENER.NU doe-het-zelf producten met uitgebreide video handleidingen.

Adres: Molendijk Noord 54, 7461 JE Rijssen
Telefoonnummer: 0548-542590
Stad: Rijssen
Route: Molendijk Noord 54
Postcode: 7461 JE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Portacon GSM module, Slagboom paal, Automatische poort deuropener, Slagboom systeem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijhuis Toelevering B.V. Nijhuis Toelevering B.V. 350 meter Ik werk daar is super bedrijf
Heuver Hydrauliek BV Heuver Hydrauliek BV 2 km Goede firma je wordt er altijd netjes geholpen en ze zoeken nog eens dingen voor je u...
PS Nederland PS Nederland 2 km Uitstekend bedrijf, bekwaam en goede kwaliteit.
Voortman Steel Machinery Voortman Steel Machinery 2 km Mooi bedrijf met vriendelijk personeel.
Protect plus Protect plus 2 km Protect + reinigt en herstelt de kleurechtheid van onder meer: aluminium kozijnen, g...
Geran Geran 2 km Super sympathiek bedrijf, servicegericht, hielp mij enorm uit de brand met handzender...
Voortman Steel Group Voortman Steel Group 2 km De Voortman Steel Group bestaat uit Voortman Steel Construction en Voortman Steel Mac...
Recensies
De Byou Beauty besteld, netjes binnen 2 dagen binnen. Had aangegeven niet bij de buren af te geven, maar ondanks dat Portacon dit op het pakket had gezet, heeft de bezorger het misschien niet gezien. Portacon zet wel zijn beste beentje voor wat betreft productinformatie en klanttevredenheid. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Prima webshop met goede prijzen. Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd! Ook achteraf contact gehad met een vraag over het product, persoonlijke benadering en snel geholpen. Kortom; fijne ervaring om hier te shoppen!
Portacon heb ik ervaren als een professionele organisatie die de service echt goed voor elkaar heeft. Er is enorm veel technische kennis die direct voorhanden is, daardoor worden problemen snel en adequaat opgelost. Deze firma kan ik je dus zeker aanraden!
Wij hebben enkele malen een mechanisch probleem gehad met ons electrisch toegangshek. Telefonisch contact leidde de eerste maal tot een herstelbezoek de volgende dag. Onlangs brak een onderdeel het openings-mechanisme. Vlot telefonisch bereikbaar als altijd had ik het noodzakelijke onderdeel de volgende dag al in huis. Portacon is altijd goed bereikbaar en levert bijzonder adequate en snelle service.
Na 35 jaar verhuis je wel eens zoals in mijn geval. Bij toeval maar wel naar eigen keuze, kom ik terecht in een volledig gerenoveerd en van alle moderne snufjes voorziene woning. Zo ook de toegangspoort die door de vorige bewoner is voorzien van intercom waarmee de huistelefoon gebeld kan worden. Dan kan ik zien wie er voor de poort staat en met de bezoeker spreken. Desgewenst kan ik op een nummer op mijn telefoontoestel de poort openen. Afstandsbediening kan ook. Snel gezegd en zo gedaan hoort pas een dag later weer in mijn vocabulaire thuis. Na lang zoeken en bellen met het bedrijf, dat het hek en de poort heeft gemaakt en geplaatst, kom je geen stap verder. De gebruiksaanwijzing van de poortbediening, etc. zegt niets over een SIM-kaart. U moet echt in het kastje kijken waarin de poortmotor wordt aangestuurd zei de directeur 4 keer. U kunt alleen via mij contact leggen met een monteur van de intercom. Met particulieren praten ze niet! Dan word ik glashelder. Ik zoek het nummer op van dat bedrijf. De naam staat duidelijk op de intercom en internet doet de rest. Een paar uur verder blijkt de directeur-lasser alleen verstand van lassen te hebben. Een pertinente afwijzing van de provider waar ik de Simkaart heb besteld, doet mij alleen al vanwege de ondertoon vermoeden, dat ik beter niet had kunnen bellen. Ik bel dus met het bedrijf dat genoemd is op de intercom aan de poort. Wat een verademing. Zinnen als: Ik neem alle tijd voor u meneer; doe kalm aan; u belt mij maar zo vaak u wilt; denkt u eraan dat u eerst dit en dan dat moet doen. We helpen u vanuit ons kantoor zonodig via e-mails, hoe laat het in uw geval ook wordt.We stoppen pas als u en ik tevreden zijn.Ik wil u ook terugbellen. Na 15 minuten is alles geregeld Gouden dames en heren daar in Rijssen. Ik draag ze hierbij voor als het bedrijf van 2019.
Goed, snel en vakkundig advies. Eerlijke prijs. Correcte levering en bestelde artikelen werken exact zoals werd ge'adviseerd. Top service meer dan alleen bestellen en leveren
super service en alles is mogelijk. je merkt dat ze verstand van zaken hebben. en je word goed geholpen.
Mijn man zeer tevreden over deze zaak ! Buitengewoon goede service
Zeer goede, persoonlijke service. Vriendelijk personeel.
Zoals het hoort. Maar dan nog een stapje verder. Super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid