facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spinlight

Info

Spinlight, het aanspreekpunt voor het geven van gespecialiseerd lichtadvies, lichtoplossingen en het leveren van verschillende verlichtingsarmaturen .
Spin

Adres: Spinnerstraat 13, 7461TV Rijssen
Telefoonnummer: 0548-521188
Stad: Rijssen
Route: Spinnerstraat 13
Postcode: 7461TV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Buuren Groep Van Buuren Groep 241 meter Bijzonder goed geholpen. Ik had een onderdeel van een raam ventilatie gedeelte nodig....
LXRY FOR HAIR LXRY FOR HAIR 498 meter Was verdwenen uit pand!! Er zat een andere zaak in op ICT gebied.
Zandvoort verf en spuitapparatuur Zandvoort verf en spuitapparatuur 597 meter Heel aardige mensen met kennis van zaken
Geran Geran 722 meter Super sympathiek bedrijf, servicegericht, hielp mij enorm uit de brand met handzender...
Ter Steege Ter Steege 1 km
Recensies
Ik heb projecten met Spinlight gedaan. Hun kennis, kunde en het meedenken was altijd professioneel. Daarbij is het prettig om met Twentse nuchterheid samen te werken.
Goede persoonlijke service, makkelijk contact ik werk vaker met spinlight samen als leverancier voor mijn lichtplannen
Normaliter niet een persoon om een slechte recensie te schrijven maar wil graag dat mensen weten waar ze aan beginnen. Zo moest ik het volledige bedrag á ruim €2.500,- vooraf betalen om vervolgens compleet vergeten te worden. Zes weken na de afgesproken leverdatum en talloze telefoontjes later was ik het ik ik wel zat. Toen de bestelling na veel hoofdpijn binnen kwam was deze zonder pardon incompleet en foutief, om het lichtplan te krijgen zoals zij ontworpen hadden kregen we nog een factuur nagestuurd van vergeten koppelstukken. Als kers op de taart mochten we geen enkel product retourneren. Met in het achterhoofd dat het eerste lichtplan het dubbele aantal spots telde kon ik niet anders dan me opgelicht voelen. Al bij al een zeer teleurstellende ervaring die zorgt voor mijn eerste negatieve recensie. Platter gezegd, ik voel me zwaar opgelicht en niet serieus genomen.
Heb een grote order geplaatst de helft is geleverd en gemonteerd na 3 maanden vertraging andere helft kon die niet meer leveren, personeels problemen, toen deze wel geleverd kon na 4 maanden, kwamen extra kosten bij voor montage duidelijk afgesproken inclusief montage. Tevens diverse malen dacht 4 keergezegd dat ze komen plaatsen maar niet gekomen, met verschillende excuses zieken, vergeten en glad wegdek dit bedrijf heeft het zo druk dat het niet aankan zodat wij ook in de problemen kwamen, een bedrijf kan niet eenmaal zonder verlichting, maar dat zal dit rot-bedrijf uit Rijssen een worst wezen. Daarna lampenkappen besteld bij een bedrijf in Eemnes en binnen drie weken geleverd en gemonteerd en zelfs 15% goedkoper. Denk goed na voordat u met dit bedrijf in zee gaat en zet alles op papier ook de kleine lettersen betaal aub. nooit teveel aan!! Update 22 maart 2022: de 20 LED tl buizen die geleverd waren door spinlight zijn na 3 jaar ALLEMAAL vervangen en de circa 100 spots in de systeemplafond allemaal kapot, kosten opnieuw 6500€ ex inclusief montage nu voor de zekerheid merk philips, hopelijk beter dan hun merk "one ofzo". Bij aankoop zeiden ze led gaat zeker 8 jaar mee bij 10 uur per dag aan. Wat heb je aan die belofte, zet alles op papier mocht u met hun in zee gaan. Amehoela 8 jaar!! K@t bedrijf, jammer dat ik 1 ster moet geven. Dit kost heel veel ergenis en centjes!!!!
Half augustus heeft Magistraal uit Lemelerveld 3 grondlampjes besteld. Sindsdien ligt alles nog open, omdat jullie, zonder opgaaf van reden niet leveren. 1 ster is eigenlijk nog teveel.
Via de webshop van Spinlight een Tom Dixon hanglamp gekocht. Op dezelfde dag een mailbericht ontvangen met een bevestiging en tijdstip van de levering. Super! Vriendelijke mensen en goede service. Bedankt!
Helaas weinig originele ontwerpen, veel namaak van gerenomeerde merken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid