facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FoodBarBQ

"Traditionele US BBQ: Low and slow, zeer betaalbaar, big BBQ-platters, free refill filterkoffie... Brisket, Iberico Ribs, ShortRibs, Sausages, Pork Belly and more...all home smoked in onze gravity smoker!"
Adres: Marienburgstraat 12 , Arnhem 6811 CS, NL
Telefoonnummer: 026 669 0537
Stad: Arnhem
Route: Marienburgstraat 12
Postcode: 6811 CS


Recensies
Eindelijk een BBQ-restaurant in Arnhem. We hebben hier prima gegeten. Vooral buikspek en de Iberico Ribs waren lekker. Verschillende biertjes op tap en uit fles om het te completeren. Flesjes kan je ook in een emmertje op tafel laten zetten. Kaart is beperkt. Benieuwd of daar in de toekomst nog wat BBQ-klassiekers aan worden toegevoegd... Bediening vriendelijk en attent.
Een heerlijk vleesrestaurant waar veel al goed gedaan wordt, maar waar ook nog wat ruimte voor verbetering is. De pluspunten: Perfecte short rib, crab cakes, onion rings en worstjes. De pork belly, kippenvleugeltjes en brisket waren ook heerlijk. Wat jammer is, is dat het vlees op kunststoffen dienbladen geserveerd wordt. Het zou fijner zijn als dit bijvoorbeeld in voorverwarmde schalen/plateaus kan. De mac'n cheese smaakte aan de randen aangebrand. Waar ze de plank volledig mee missloegen, waren de spare ribs. Op de kaart van februari stond vermeld dat ze super mals waren, maar ze we hadden twee ribben waren hard aan de buitenkant, en stug bijna taai van binnen. Je moest ze met een steakmes doorsnijden. Zelf had ik een glas witte wijn waarvan de veel te lang open had gestaan, en veel van zijn smaak had verloren. Ik vroeg nog aan de ober of ik wel de goede wijn had gekregen een jaar op hout gerijpt, maar volgens hem had hij echt de goede ingeschonken.
Beste BBQ die ik in Nederland gehad heb. FoodBarBQ platter gedeeld het was ruim voldoende voor 2 personen en het was heerlijk. Vriendelijk personeel ook en prima betaalbaar! Ik kom hier zeker terug!
Fantastisch gegeten! Goede Amarican style barbecue. Ultimate fries zijn een ultieme aanrader.
Terwijl onze groep nog aan het eten was werd de zaak leeg gehaald en begon er een band te sound checken. Verder hadden ze niet genoeg steaks op voorraad waardoor er een aantal iets anders moest eten dan hun eerste keus. Een aantal van de gerechten was te droog en op het randje van aangebrand. De hamburger was wel top. Al met al niet heel best.
Ik ken de mensen al van hun andere restaurant, Vlees & co, en dit is dezelfde topkwaliteit! Al 2x gegeten en de prijs-kwaliteit verhouding is echt extreem goed. Verschillende kleine vleesgerechten, dus je kunt van alles wat nemen en voor 2 personen zit je dan nog met drankjes! onder de 40 euro. Lunch met royaal belegde warme broodjes is ook een echte aanrader. Super aanwinst voor het centrum dit restaurant!
Op woensdagavond gegeten, we hebben genoten! Ze zijn niet te moeilijk en helpen je graag. Heb alleen een klein verbeterpuntje: het bord waarvan je het vlees eet is niet voorverwarmd lees: dit merk je pas op als er niks anders te miepen valt. We hebben buikspek, brisket en spareribs op. Allemaal super klaar gemaakt! Groot pluspunt is toch echt wel dat het toetje van zo'n formaat is zodat je het ook daadwerkelijk op kan zonder te knappen, try it!
Broodje phili cheese steak was lekker. Helaas is er door miscommunicatie in de keuken een allergie van mijn zwangere vrouw gemist. Lang verhaal kort vielen de gevolgen gelukkig mee maar het weerhoud mij er wel van een hogere score te geven. Als je geen allergieën heb zou ik het restaurant zeker aanbevelen. Foutjes maken kan natuurlijk dus ook met allergieën zou het geen probleem moeten zijn maar houd het even in de gaten.
Super lekker gegeten. Beste bbq wat ik in een restaurant heb gegeten.
Een heerlijke avond gehad bij HET nieuwe BBQ restaurant van Arnhem. Om de echte beleving te voelen hebben we letterlijk alles geproefd wat de zaak te bieden had. 1 woord: ge-wel-dig! Tel hierbij de leuke sfeer en goede bediening op en je hebt een heerlijk avondje uit! Een zeer mooie aanvulling voor de stad Arnhem. Tot snel weer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FoodBarBQ.

Arnhem barbecue

openingstijden, locatie, vervoer. Marienburgstraat 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. FoodBarBQ adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FoodBarBQ. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FoodBarBQ delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barley's Biergarten Barley's Biergarten 153 meter Heerlijke Aziatische gerechten, heel vriendelijk personeel en goede service! Goede po...
Ask De Chef Ask De Chef 261 meter Pas op!° Niets meer bestellen hier ! Zijn niet meer open en met de noordelijke zon ve...
De Palatijn De Palatijn 889 meter Heerijke plaats om te zitten. Lekker rustig. Midden in een prachtig park.Eten: 4/5
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid