facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barley's Biergarten

Barley's Biergarten
"Onze gasten kunnen genieten van een tafel vol kleine gerechten om te delen. Dat is de sfeer en ongedwongenheid die we graag aan onze gasten overbrengen.Barley’s Oriental Garden serveert streetfood gerechten met als Japanse, Thaise, Vietnamese en Chinese invloeden. Al onze gerechten kun je met elkaar delen en hebben het formaat van een tussengerecht. 3 à 4 streetfood gerechten staan gelijk aan een maaltijd, maar mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen bestel je er gewoon nog wat bij!Naast een bijzondere menukaart, serveren we ook een selectie van diverse dranken geïnspireerd op Azië. Trek in een koud biertje? Veertien soorten bier van de tap, een ruime selectie van bieren op fles, tien verschillende G&T’s en heerlijke wijnen."
Adres: Pauwstraat 4 , Arnhem 6811 GK, NL
Telefoonnummer: 026 389 2016
Stad: Arnhem
Route: Pauwstraat 4
Postcode: 6811 GK



op zoek naar gerelateerd: taphuys arnhem, bierproeverij arnhem, cafe arnhem, biercafe arnhem, restaurant arnhem, speciaalbier arnhem, pauwstraat 4 arnhem, stan en co arnhem
Recensies
Heerlijke Aziatische gerechten, heel vriendelijk personeel en goede service! Goede porties en de gestoomde buns met vlees waren zo lekker, dat ik ze 2x besteld heb. Krokante loempia's, sieuw mai en nog meer huisgemaakte dim sum gerechtjes op de kaart. Mooie inrichting en gewoon een plek voor lekker eten en een gezellige avond midden in het centrum van Arnhem.
Groupon 4 gangen menu. We hebben er lekker gegeten en werden van te voren gewaarschuwd over de pittige curry' s. Aardige bediening.
Heerlijk aziatisch gegeten. Veel smaak en lekker pittig.
Te groot veel hoge tafels beetje ongezellig Goed voor jongeren Eten was redelijk
Ik ben er samen met mijn moeder, zusje en neefje van 6 geweest via Social Deal. Vanaf het voorgerecht tot en met het nagerecht waren wij zeer aangenaam verrast. Alle gerechten, dus ook het tussen en hoofdgerecht waren van een uitmuntende kwaliteit. Je proefde de Thaise keuken in de gerechten. Deze waren ook vers bereid en niets kwam uit een potje. Zelf de garnituur was vers. Dit restaurant heeft de kwaliteit en de klanten op de 1e plaats staan. Zelden zo lekker aziatisch gegeten! De laatste keer dat ik zelf zo lekker Thais heb gegeten was meer dan 20 jaar geleden met mijn toenmalige Thaise vrouw in een zaakje in Amsterdam. Dit restaurant is echt een aanrader en een aanwinst voor Arnhem.
Lekker eten en ruime keus aan speciaal bier!
Rolstoelvriendelijk, bij de ingang wel een opstapje maar daar hebben ze een plank voor zodat je er met de rolstoel overheen kan. De zaak is heel leuk en gezellig ingericht met gekleurde parasolletjes en lampionnen aan het plafond. Je kan kiezen of je aan gewone of hoge tafels eet. Ook is er een hoek met een bankstel waar je kan eten. Het eten is heerlijk! Ik wist niet wat ik moest verwachten in eerste instantie maar hier kom ik zeker weer terug!
BARLEY’S ORIËNTAL PLACE Het doel, namelijk een gezellig avondje uit eten met mijn echtgenote, werd ruimschoots gehaald. De Chinese Eigenaar was vriendelijk en besteedde ruim de tijd om ons als nieuwe gasten van harte welkom te heten zonder hinderlijk te overdrijven. We kozen een 4-gangen diner. Onze vragen over het menu werden door hem goed beantwoord, waardoor wij een goede keuze konden maken. Wat het drinken betreft; binnen goede tijd gebracht, waarbij wel opgemerkt moet worden dat de Jägermeister niet "ijs- en ijskoud" geserveerd werd...... Echter, toen ik daar een opmerking over maakte kreeg ik op het eind een gratis J.meistertje van de eigenaar, dus dat werd daar alweer mee goedgemaakt. Het eten smaakte goed tot lekker en de hoeveelheid was zodanig dat je niet "vol" kwam te zitten; Het was tenslotte 4- gangen, nietwaar ? Bediening was goed; vriendelijke ober, die zijn vak goed verstond. Je kon merken dat hij zijn best deed om het ons naar de zin te maken. Al met al een geslaagde avond met van tijd tot tijd een goed gesprek met voornoemde eigenaar; Goed eten ! ! !; Goede en vriendelijke bediening; leuke en warme sfeer en eigenlijk geen min-punten. Het gaat niet om perfectie, maar het gaat erom dat daarnaar gestreefd wordt en dat was duidelijk te merken in dit vriendelijke restaurant, waar je graag vertoeft en dat ik van harte aan zal bevelen aan vrienden, kennissen en mensen die mij zullen vragen waar ze gezellig uit eten kunnen gaan, tegen redelijke prijzen; al dan niet met gezelschap en/of partner. En het belangrijkste: Mijn vrouw, met ruim 40 jaar horeca-ervaring, heeft dezelfde mening als ik.
De eet en bier kaart is goed, eten is heerlijk. Alleen jammer dat je het eerste kwartier moet wachten om überhaupt een drankje te kunnen bestellen, daarna zelf om de kaart moeten vragen. Eenmaal besteld, weer zelf moeten aangeven, duurde het lang voordat we het eten kregen. Personeel heeft heel veel moeite om het rond te krijgen. Jammer, want het heeft veel meer potentie om iets te worden. Maar wel investeren in het personeel.
Prima eten, mooie prijs en goede sfeer met vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Barley's Biergarten.

Arnhem kippenrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Pauwstraat 4 arnhem barbecue kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Barley's Biergarten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Barley's Biergarten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Barley's Biergarten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ask De Chef Ask De Chef 119 meter Pas op!° Niets meer bestellen hier ! Zijn niet meer open en met de noordelijke zon ve...
FoodBarBQ FoodBarBQ 153 meter Eindelijk een BBQ-restaurant in Arnhem. We hebben hier prima gegeten. Vooral buikspek...
De Palatijn De Palatijn 846 meter Heerijke plaats om te zitten. Lekker rustig. Midden in een prachtig park.Eten: 4/5
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid