facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ask De Chef

Ask De Chef
Adres: Willemsplein 32 , Arnhem 6811 KC, NL
Telefoonnummer: 088 277 3295
Stad: Arnhem
Route: Willemsplein 32
Postcode: 6811 KC


Openingstijden

Maandag: 15:00-22:00
Dinsdag: 15:00-22:00
Woensdag: 15:00-22:00
Donderdag: 15:00-22:00
Vrijdag: 15:00-22:00
Zaterdag: 15:00-22:00
Zondag: 15:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: ask de chef elst, ask the chef doetinchem, ask de chef zevenaar, ask the chef arnhem gesloten, ask de chef arnhem dicht, ask the chef zevenaar gesloten, ask de chef - zevenaar zevenaar, ask de chef doetinchem dicht
Recensies
Pas op!° Niets meer bestellen hier ! Zijn niet meer open en met de noordelijke zon vertrokken lijkt het. Website staat nog open en kun je gewoon bestellen. Alles zit dicht. Zit nog op mijn geld te wachten Vorige werk 3 uur gewacht en niets vernomen Telefoonnummer is onbekend
Dat was mijn laatste bestelling bij ATC. Echt 3 uur gewacht, tussentijds 2x gebeld en voorgelogen. Extra rolletjes gekregen, voor het wachten. We zouden terug gebeld worden voor een passende oplossing. Niet gebeurd. Email met verzoek om beoordeling ontvangen. Hierin sto d het verzoek om negatieve ervaringen direct te mailen naar een emailadres. Dit adres werkt niet. Mail uitgeprint en persoonlijk afgegeven in de zaak aan de Huddeweg. Nooit een reactie ontvangen. Doe ermee wat je wilt. Gelukkig hebben we veel goede sushi zaken in de regio.
Ongekende kwaliteit en service. Mensen zijn vriendelijk en bijzonder servicegericht. Schone en open keuken hetgeen gepaard gaat met veel professionaliteit.
Super service. Kijkje genomen in de keuken. Zeer leerzaam en erg vriendelijk personeel. Het eten was op en top.
Lekker gegeten, goede kwaliteit en een zeer bijzondere locatie waar je het niet verwacht zie foto's Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden
Besteld, al ruim 3 kwartier over tijd. Gebeld, kunnen nog niet bij benadering zeggen wanneer ons eten komt. Oh ja, we wonen 30 Meyer bij ze vandaan.
Prima gegeten, lekkere sushi en sotosoep met een prima kop koffie. Aanrader als je op een bedrijventerrein in een prettige zaak wil eten en je tijd aangenaam overbruggen.
Ik heb bij thuisbezorgd besteld, noedels leken met de magnetron warm gemaakt. Plakte helemaal en er zat een rare geur/smaak aan. Niet opgegeten. Mijn geld en tijd niet waard.
Helaas onverwachts gesloten vanwege heel veel ziek personeel, eigenaar nam toch even de moeite zo goed mogelijk mijn online bestelling te verzorgen.
Ongetwijfeld zal het druk zijn op een zaterdagavond. Bellen dat je te laat bent? Super! Maar geef dan een reële indicatie en kom niet alsnog ruim 1 uur te laat. Gevolg: koude warme gerechten en warme koude gerechten. Is dat helemaal voedselveilig in het geval van rauwe vis. Volgens de bezorger viel het allemaal wel mee, ze hadden toch telefonisch contact opgenomen? Kunnen zij verder ook niets aan doen toch? Kennelijk hebben we ook een slechte werkgever te pakken. De werknemers schijnen de tijd niet te krijgen om wat te drinken op het werk. Of wij wat water voor hem hadden. Hij had wel zelf een fles bij zich. Klein detail: een Grolsch beugelfles. Er bekruipt me nu toch een gedachte .... het zal toch niet .... nee, dat zal wel heel beschamend zijn. Overigens is de sushi wél lekker. Of komt dat doordat honger rauwe bonen zoet maakt. Ik weet het niet, maar voor ons voorlopig even niet.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ask De Chef.

Arnhem sushi

openingstijden, locatie, vervoer. Willemsplein 32 arnhem barbecue kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ask De Chef adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ask De Chef. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ask De Chef delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barley's Biergarten Barley's Biergarten 119 meter Heerlijke Aziatische gerechten, heel vriendelijk personeel en goede service! Goede po...
Sushi Koi Sushi Koi 240 meter Het was heerlijk, ik heb hier 43 sushi gegeten in 2 uur. De service is snel en vriend...
FoodBarBQ FoodBarBQ 261 meter Eindelijk een BBQ-restaurant in Arnhem. We hebben hier prima gegeten. Vooral buikspek...
Sumo Sumo 263 meter Vorig weekend voor het eerst bij Sumo Arnhem geweest. Gerechten waren saai, smaak vie...
XuXi XuXi 553 meter Om onze traditie van sushi op oudjaarsdag in stand te houden hebben we hier een sushi...
Ichiba Ichiba 697 meter Prettig restaurant, al zijn de tafels misschien net iets te dicht op elkaar. Voor per...
De Palatijn De Palatijn 769 meter Heerijke plaats om te zitten. Lekker rustig. Midden in een prachtig park.Eten: 4/5
Matsuzaka Matsuzaka 848 meter We keken zo uit naar de sushi van Matsuzaka. Het zou de allerlekkerste van Arnhem zij...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid