facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food 'N' Mood catering

Food 'N' Mood catering

Info

Food ’n Mood biedt een totaalconcept voor catering, party’s en events aan. Van een intiem particulier feestje tot een grote zakelijke happening.

Geschiedenis

Food 'n' Mood staat bekend om haar ruime assortiment aan culinaire mogelijkheden. Van kleine borrelhapjes tot exclusieve diners, bij Food 'n' Mood is alles mogelijk. Onze dienstverlening loopt van uw intieme feest tot aan de grote evenementen in de zakelijke markt. Gastgerichtheid staat bij ons altijd centraal. Het gaat niet om de grootte van het evenement, het gaat erom dat u en al uw gasten optimaal genieten. Wij zorgen ervoor dat er tijdens uw evenement ruimte wordt gecreëerd om daadwerkelijk alleen nog maar te genieten en te beleven!



"Food ’n Mood biedt een totaalconcept voor catering, party’s en events aan. Van een intiem particulier feestje tot een grote zakelijke happening. We staan voor gastgerichtheid, genieten, beleven, betrokken, vernieuwen en verrassen.Wat dacht u van onze catering op maat? Of wat dacht u van een workshop sushirollen, zalm roken, taart maken of bonbons maken? Door ons uitgebreide assortiment met onder andere internationale buffetten, barbecues, tapas en nog veel meer is er voor elk wat wils.Food ’n Mood, al tien jaar uw betrouwbare catering en evenementenpartner in de regio Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Wijk bij Duurstede en uiteraard heel Nederland."
Adres: Lange Schaft 30a, 3991 AP Houten
Telefoonnummer: 0343-561347
Stad: Houten
Route: Lange Schaft 30a
Postcode: 3991 AP



op zoek naar gerelateerd: Hapjes bestellen Houten, Italiaans buffet Houten, Lange Schaft 30A Houten, Vernooy Houten, Uytewaal Houten, High tea Houten, De Mobiele Kok Houten, Paasbrunch Houten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lalarookh Surinaams eten Lalarookh Surinaams eten 193 meter Heerlijke roti met echt Surinaams gevoel. Authentiek ten top. Echte aanrader.
People4all People4all 1 km fijn bedrijf om mee samen te werken
Deksels Lekker Deksels Lekker 1 km Verse producten en een gezellige huiskamer sfeer. En dat alles voor een prima prijs.
La Crevette La Crevette 2 km Wij hebben er van genoten!! Succes
Mali thai catering Mali thai catering 2 km SUPER LEKKER JAMIEEEEEE
Voeding&Z - eerste hulp bij gezond koken Voeding&Z - eerste hulp bij gezond koken 2 km Voeding&Z staat voor lekker, gezond en vooral genieten van koken, bakken en eten!
Jeff's Indische rijsttafel / Jeff’s warung Jeff's Indische rijsttafel / Jeff’s warung 2 km Heerlijk eten en super vriendelijk personeel. Ook lekkere broodjes voor lunch en snac...
Now Boarding4all Now Boarding4all 2 km Now-Boarding4all nodigt freelancers uit om in de bedrijfscatering/hospitality-branche...
De Vos Catering De Vos Catering 2 km Geweldig bedrijf , klantvriendelijk en eerlijk in de omgang. Komen hun afspraak na.
VERS Catering VERS Catering 2 km VERS Catering is een nieuwe cateraar in Houten. Voor zowel zakelijk als particulier v...
Roast Roast 2 km De Moscow mule is een aanrader!!wordt geserveerd met een stalen rietje Wel onderbeman...
Tastesupply Tastesupply 3 km Tastesupply is Quality-catering, live-cooking en Foodsupply op elke gewenste locatie.
Pooltime Bowling Houten Pooltime Bowling Houten 3 km Gezellige bowling, goed bereikbaar met de auto. Helaas ook gesloten vanwege Covid-19.
Beursrestaurant Expo Houten Beursrestaurant Expo Houten 3 km Vandaag eerste Covid-vaccinatie gekregen. Zeer goed georganiseerd. Alle aanwezige in...
Streekmolen Streekmolen 4 km De bestelde proefkrat bevatte naast wat aardappelen en fruit een stuk kaas waarvan de...
Recensies
Food 'N Mood bracht ons en onze gasten in hele goede mood! 10 mei zijn we getrouwd en na goede ervaring met de thuisbezorging tijdens de Corona Periode hadden wij gekozen voor Food 'N Mood om de Catering te verzorgen. Vanaf begin tot eind was de ervaring top, aanpassingen die we wilden maken kwamen goed door en extra vragen die we hadden werden beantwoord. Op de dag zelf was het eten ruim op tijd en we hebben heerlijk genoten van het eten en de grote porties! Zelfs het vegan eten was heerlijk! Bedankt Food 'N Mood dat jullie ons dag extra speciaal maakten. Liefde gaat dus echt door de maag ;
Super catering.ze hebben de catering van onze bruiloft gedaan bij B&B Borneman Buitenhof in Houten.ze hebben alles verzorgt van begin tot eind.zeer professioneel,ze nemen je mee in je hoofd hoe je je dag voorstelt,komen met ideeën,. Echt geweldig.ze nemen alles voor je uit handen.bij ons hebben ze Super goed geschakeld ivm de weersomstandigheden.. ik zeg voor ieder feestje deze catering inschakelen. Wij weten ze in ieder geval de volgende keer te vinden. Wij denken met veel liefde en tevredenheid terug aan onze dag mede dankzij deze toppers!!
Hele leuke workshop gehad hier met een groepje van zes. Vegetarisch gekookt omdat één van de deelnemers dit had aangegeven. Heel leuk verschillende recepten kunnen proberen en zelfs een hoop vergeten groenten gebruikt. Voorbereiden van de verschillende gerechten in groepjes van twee. Vervolgens met het voorgerecht naar de gedekte tafel en eten maar. De rest van de gerechten werd door Mike afgemaakt en uitgeserveerd. Dit gaf ons de mogelijkheid van het eten te genieten en gelijktijdig aan tafel te zijn. Mijn enige feedback zou zijn, iets meer details in de recepten. Er staat nu wel een beschrijving, maar geen hoeveelheden, werkwijze, tijd etc. Er was nu soms net iets te veel vraag/ uitleg nodig vanuit iedereen voor Mike om hierin te voorzien, dit zorgde voor vertraging. Al met al een leuke avond gehad en lekker gegeten! Een aanrader.
Food 'n' Mood staat garant voor top kwaliteit dat tot in detail op maat verzorgd wordt. Vorige week had ik een bedanketentje en aansluitend mijn verjaardagsfeest. Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Eén telefoontje en een appje met Kevin was genoeg om voor hem en zijn team alles tot in de puntjes te verzorgen. Ik wist zelf niet wat er ging gebeuren en werd de hele avond aangenaam verrast. Van de details van het rode snoep want dat is mijn favoriet tot twee top DJ's die de gasten volop entertainden. De persoonlijke touch waardeer ik ontzettend en ik kijk terug op een hele mooie avond dankzij Food 'n' Mood!
Voor de tweede keer iets bij Food’n mood besteld. Deze keer de brunch voor Vaderdag. En het was ook nu weer naar volle tevredenheid en meer dan genoeg. Gevarieerd dus voor iedereen zit er wel wat bij. Het was zodanig veel dat we de brunch hebben uitgespreid over de dag, hoe gezellig wil je het hebben. Kortom voor herhaling vatbaar.
Na al veel lovende berichten op de avond zelf hebben wij de dagen erna nog meer enthousiaste reacties ontvangen. Van begin tot het einde was alles perfect geregeld, de gerechten waren heerlijk bereid en de manier van presenteren gaf iedereen een lach op het gezicht. Heel fijn dat wij door jullie bijdrage onze relaties aan ons kunnen binden.
Het Italiaanse buffet van Food 'n Mood heeft de surprise party voor de 18 jarige verjaardag van mijn dochter tot een groot succes gemaakt. En de tiramisu was heerlijk! Weer perfect geregeld zoals altijd. Bedankt.
Dank voor de heerlijke maaltijden. We maken regelmatig gebruik van Food 'n Mood. Altijd weer op tijd en altijd goede kwaliteit. De volgende bestelling gaat zeker weer naar jullie toe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid