facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vos Catering

De Vos Catering

Info

Bedrijfscatering - Flexibel, Duurzaam, Kwaliteit, Gewoon, Creatief!

Geschiedenis

Wie is De Vos Catering?

Aandacht - Met passie, inspiratie en kwaliteit zorgen wij voor een maximale beleving. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn kunnen wij u de aandacht geven die u verdient. Dit betekent korte communicatielijnen en accountmanagers die 24 uur per dag bereikbaar zijn voor zowel ons personeel als voor u. Daarnaast zijn onze producten en leveranciers met aandacht voor u geselecteerd. Hierbij wordt gekeken naar duurzaamheid en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Betrouwbaar - Vertrouwen is de basis van elke relatie, zowel privé als zakelijk. Wij streven naar een duurzame en vooruitstrevende samenwerking met u en met onze medewerkers. De Vos Catering is een solide bedrijf wat niet bang is net dat stapje extra te zetten voor onze klanten en onze medewerkers. Wij bieden flexibiliteit en continuïteit waarbij wij loyaliteit en respect hoog in het vaandel hebben staan.

Creatief - Laat uw wens onze uitdaging zijn. Wij ondernemen door met nieuwe ideeën te komen en oplossingsgericht mee te denken met de klant. We creëren een interne omgeving waarin onze medewerkers gestimuleerd worden ideeën aan te leveren. We handelen vanuit vakkennis en durven nieuwe concepten te implementeren.



""Met gepassioneerde medewerkers werken wij aan de gastvrije en gezonde werkomgeving van onze opdrachtgevers."De Vos Groep Facilitaire Dienstverleners biedt een doordacht pakket aan diensten om u facilitair geheel te ontzorgen.De Vos Groep Ergonomics is de leverancier voor al uw ergonomische producten en cablemanagement oplossingen voor op, onder en bij de werkplek. www.dvgshop.nlOnze dienstverlening bestaat uit: Schoonmaak, ergonomische werkplekinrichting, receptiediensten, catering, brandveiligheid en huismeesters."
Adres: Hoofdveste 15, 3992 DH Houten
Telefoonnummer: 0306356000
Stad: Houten
Route: Hoofdveste 15
Postcode: 3992 DH



op zoek naar gerelateerd: De Vos Groep, De Vos Schoonmaak, De Vos Ergonomics, Dvgshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pooltime Bowling Houten Pooltime Bowling Houten 1 km Gezellige bowling, goed bereikbaar met de auto. Helaas ook gesloten vanwege Covid-19.
Food 'N' Mood catering Food 'N' Mood catering 2 km Food 'N Mood bracht ons en onze gasten in hele goede mood! 10 mei zijn we getrouwd en...
Streekmolen Streekmolen 3 km De bestelde proefkrat bevatte naast wat aardappelen en fruit een stuk kaas waarvan de...
Roast Roast 3 km De Moscow mule is een aanrader!!wordt geserveerd met een stalen rietje Wel onderbeman...
Recensies
Geweldig bedrijf , klantvriendelijk en eerlijk in de omgang. Komen hun afspraak na.
Prettig bedrijf, fijne contacten met kernwaarden die precies aangeven hoe ontzorging in facilitaire dienstverlening hoort te zijn.
Vriendelijke mensen en erg lekkere koffie!
Facilitair dienstverlener
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid