facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestgrot

Feestgrot

Info

De Daelhemergroeve is een bijzonder restaurant exclusief voor groepen, met unieke feestzaal (Feestgrot) en trouwlocatie in de grotten van Valkenburg.

Geschiedenis

De Daelhemergroeve opent per 1 april 2017 een nieuw restaurant met een bijzonder concept dat helemaal gericht is op beleving. Gezond eten, verse producten uit eigen streek, groenten uit eigen tuin en gezonde zelfgemaakte dranken gaan een hoofdrol spelen. Alles wat we doen is doordacht met passie voor natuur en mens.

De Daelhemergroeve is een eeuwenoude locatie in de grotten van Valkenburg met hedendaags allure, o.a. voor diner, lunch, feest of huwelijk.

Producten

De Daelhemergroeve is bijzonder goed in het all-in verzorgen van uw bruiloft, bedrijfsuitje, personeelsfeest, verjaardagsfeest, jubileum, lunch, (baby)borrel en diner. Voor 10-250 personen.

Adres: Daalhemerweg 31 A , Valkenburg 6301 BJ, NL
Telefoonnummer: 043 601 4738
ln.eveorgremehlead@ofni
Stad: Valkenburg
Route: Daalhemerweg 31 A
Postcode: 6301 BJ



op zoek naar gerelateerd: lunchen in grot valkenburg, daalhemerweg 31 valkenburg, eten in de grotten van maastricht, feestzaal valkenburg, daelhemergroeve valkenburg, la caverne de geulhem, restaurant valkenburg, berg en terblijt grot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dinercafe Amadeus Dinercafe Amadeus 813 meter Wat een heerlijk 4 gangen diner!!! Leuke sfeer en prettige bediening. Een aanrader!!
De Haselderhof De Haselderhof 828 meter Na het bezoeken van de gemeentegrot hebben we hier geluncht. Het restaurant ligt naas...
A en B Thai Gastrobar A en B Thai Gastrobar 937 meter Gezellig eetcafé, indeling is goed corona proef. En het eten is erg lekker, de portie...
Brasserie Royal Brasserie Royal 1 km We hebben een heerlijke cappuccino en appelcake genomen togo. Om de middenstand een b...
Aan De Linde Aan De Linde 1 km Frequent bezoeker van Aan de Linde! Altijd hele hartelijke mensen in de bediening die...
Brasserie Buitenhuis Brasserie Buitenhuis 174 km erg leuke locatie zo aan het water, erg makkelijk gratis parkeren mis helaas een laad...
Recensies
Voordat we de mergelgroeve ingaan eerst even geluncht hier. Prijzen zijn echt absurd hoog, zeker voor wat je krijgt. Een tosti ham kaas voor 8 euro is vrij stevig aan de prijs, zeker als deze zonder boter is en maar net warm is. Personeel is ook niet echt vriendelijk. Misschien had ze haar dag niet, maar kon heb lachje vanaf een ze was aan het klagen dat ze maar alleen stond. Op wat vragen over de prijs kregen we een brutale mond en daar had ze absoluut geen zin in letterlijke worden.
Vanavond met z'n vijven hier gegeten. Fantastische ambiance "in" de mergel en werkelijk heerlijke gerechten. Elk bord is een schilderijtje en last but not least, supervriendelijke medewerksters die alles op een heel relaxte wijze perfect onder controle hebben en je een heel welkom gevoel geven. Kortom, een echt fijn avondje uit!!
Super speciale, sfeervolle en aangename locatie...in een grot! We hebben er een 4 gangen verrassingsmenu gegeten met aangepaste wijnen en deze was fantastisch lekker! Wijn paste perfect bij het gerecht, de smaken werden mooi opgebouwd en we kregen er een super uitgebreide en interessante uitleg bij. Een absolute aanrader voor wie graag en lekker eet! Dit is geen restaurant waar je binnen het uur weer buiten komt, maar waar je gerust de tijd kan nemen om te dineren, wil je het wat sneller of juist nog trager, zeg het gewoon ze houden met alles rekening! Wij waren zo onder de indruk van zowel locatie als keuken dat we diezelfde avond voor de dag erop weer een tafel vastgelegd hebben. Ook de dag nadien hebben wij diezelfde menu gekozen en we hebben een heel andere menu voorgeschoteld gekregen die weer super lekker was! Wij komen speciaal voor dit restaurant zeker nog eens terug naar Valkenburg.
Een heerlijke avond gehad samen met mijn vriend. We hebben beide het 5gangenmenu genomen en dat was heerlijk! De tijd tussen de gerechtjes door was ook precies goed. Vriendelijke bediening. Niet te opdringerig, gewoon goed! Echt voor iedereen een aanrader als je eens luxe uit eten wil.
we zijn 7 juli met 4 personen gaan eten. We wisten niet wat we moesten verwachten. Eenmaal aangekomen was het ontvangst al perfect. Heel vriendelijk en vooral erg enthousiast. we hebben een 4 gangen verassings menu gekozen en dat was echt boven alle verwachting, het wes gewoonweg heerlijk. ook de binnen is het super. het is zeer sfeervol. Kortom een absolute aanrader en we komen zeker een keer terug. onze complimenten
We hadden een bon voor een brunch in een grot gekregen van vrienden. Vriendelijke service en mooie presentatie, maar weinig indrukwekkende menu met duidelijk zeer goedkope ingrediënten. Setting van het restaurant in een grot was niet heel indrukwekkend feestzaal lijkt me wel impressionant. Gelukkig hebben we niet zelf moeten betalen, want het is duur voor wat je krijgt. Beter 3 deftige gangen dan 5 semi gangen
Bij de locatie is het parkeren goed geregeld en is de authenticiteit van in gebruik zijnde ondergrondse groeve bewaard gebleven. De inrichting was afgestemd op het publiek en was zeer sfeervol met voldoende privacy. Het menu was prima en heel goed op elkaar afgestemd. De gastvrouw wist op uitstekende wijze een toelichting te geven en een wijn te adviseren. Die achteraf ook bleek prima te passen. De gebruikte smakelijke producten zijn afkomstig van natuur-intensieve land- en wijnbouw waardoor mens en natuur er duurzaam op vooruit gaan. Een fantastische combinatie. Het was een completen zaterdagavond.
Een sfeervol restaurant, voldoende parkeergelegenheid, deze is gratis! Het eten was puur met groenten uit eigen tuin. Het proefde fantastisch. De gerechten werden creatief gepresenteerd. Wij hadden een heel gezellige avond met voldoende privacy. Ook het personeel was heel aardig, behulpzaam en kundig. De prijzen zijn zeer correct. Rondom een heerlijke avond vol genot.
Prima 4 gangen verrassingsmenu gegeten. Met brood en amuse waren het eigenlijk 6 gangen. We konden ondanks dat het een verrassingsmenu was wel aangeven dat 1 persoon geen vis eet. Eten was lekker en bediening was vriendelijk en behulpzaam.
Alweer een paar weken geleden ben ik samen met mijn vriendin bij de Daelhemergroeve gaan eten. We kijken terug op een gezellig middag en avond, die begon met een leuk bezoek aan Mergelrijk. Na afloop koffie met vlaai en een uurtje later het diner. Ikzelf ben niet zo'n "uit-eter", mijn vriendin werkt in de horeca en heeft daarnaast kennis & interesse voor wijnen. Met andere woorden: ze weet -in tegenstelling tot mij- wel waar ze op moet letten. Het was onze eerste keer "sjiek" uit eten dus we vonden het beiden wel spannend en waren erg benieuwd naar onze ervaring met de toen pas geopende Daelhemergroeve. Terugkijkend op onze avond kunnen wij deze alleen maar samenvatten als: TOP! Het eten, de drank, de locatie, de bediening: alles was perfect. De metamorfose van feestgrot naar restaurant is heel mooi geworden en over alle details is goed nagedacht. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en gastvrij, het hoge meubilair zit goed en gaf ons een mooi overzicht door de zaak, de gerechten -waarbij veel streekproducten gebruikt worden- waren erg lekker en over veel producten werd de afkomst of geschiedenis verteld. Tijdens het eten kwam ook de eigenaar nog even een praatje maken: voor ons één van de vele signalen dat bij de Daelhemergroeve gastvrijheid met hoofdletters geschreven wordt! Als je een simpele snelle hap met een glas cola zoekt kun je beter in het centrum gaan eten; ben je op zoek naar iets vernieuwends en bijzonders dan zit je bij de Daelhemergroeve perfect, zowel qua omgeving als ook qua eten en drinken. Van ons uit een welverdiende pluim: wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid