facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A en B Thai Gastrobar

A en B Thai Gastrobar

Info

De echte Thaise keuken, puur en origineel, zonder toegevoegde smaakversterkers. Kom genieten van de Aziatische keuken in Valkenburg.

Geschiedenis

Kom genieten van de echte Thaise keuken in Valkenburg.

Na zowel traditionele als moderne koksopleidingen in Bangkok gevolgd te hebben en ervaring opgedaan te hebben met gerenommeerde Thaise chefs in Amsterdam was voor onze chef de tijd gekomen om de liefde voor de Thaise keuken over te brengen in een eigen bedrijf.

Pure Thaise smaken, bereid met verse, veelal lokale grondstoffen, soms in een modern jasje, dan weer traditioneel geserveerd. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegingen (MSG).

Bij ons vind u een kleine, regelmatig wisselende kaart. Want wij geloven dat door ons te concentreren op een beperkt aantal gerechten we die gerechten veel beter kunnen maken dan wanneer het er meer zouden zijn.

Kom proeven en laat u overtuigen.



"De echte Thaise keuken, puur en origineel, zonder toegevoegde smaakversterkers. Kom genieten van de Aziatische keuken in Valkenburg."
Adres: Grotestraat Centrum 19 , Valkenburg 6301 CV, NL
Telefoonnummer: 043 852 6703
moc.liamg@rabortsagiaht
Stad: Valkenburg
Route: Grotestraat Centrum 19
Postcode: 6301 CV


Openingstijden

Maandag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 15:00-22:00
Zondag: 13:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant valkenburg, thai limburg, thai maastricht, bijzondere restaurants valkenburg, restaurant berkelstraat valkenburg, restaurant valkenburg grotestraat, restaurants valkenburg, eetcafe valkenburg centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dinercafe Amadeus Dinercafe Amadeus 154 meter Wat een heerlijk 4 gangen diner!!! Leuke sfeer en prettige bediening. Een aanrader!!
Feestgrot Feestgrot 937 meter Voordat we de mergelgroeve ingaan eerst even geluncht hier. Prijzen zijn echt absurd ...
Recensies
Gezellig eetcafé, indeling is goed corona proef. En het eten is erg lekker, de porties zijn voldoende, de bediening is heel erg vriendelijk en heeft echt de Aziatische gedienstigheid, jammer dat ze de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Maar het hele plaatje is daar niet minder om. Prijs kwaliteit verhouding is redelijk. Lokatie is midden in de drukke straat.
Zojuist bij A en B Thai Gastrobar onze afhaal menu’s afgehaald. Deze waren weer heerlijk, dankjewel!
Heerlijk gegeten. De kip groene curry is echt aan te bevelen. Wij hebben er gebakken rijst bij genomen. Dit restaurant bevelen wij ten zeerste aan.
mijn smaak werd verrast. het was erg druk overal en toch snelle service. ik had baramundi. heerlijk. gemiddeld pittig.
Lekker Thai eten, bijna 8/10 authentiek voorheen in Thailand gewoond. Royale porties
Wij waren helaas een beetje teleurgesteld over het eten dat we hier besteld hebben. De kokossoep was heerlijk, maar de rest van de gerechten vielen tegen en toch erg aan de prijs. Als je met krokante vis slecht gefrituurde lekkerbek met een soort van Thais sausje bedoeld, schep je een betere verwachting. De dagschotel met kip+groente was prima, maar niet uitmuntend.
Lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening.
Wat een teleurstelling geen enkel vegetarisch gerecht bij dit Thaise restaurant. Alleen dode dieren en dierenleed op het menu. Dat is echt niet van deze tijd. Alle gerechten bevatten varkensvlees of garnalen of kip of gambas of eendebout of rundvlees of kip of tijgergarnalen of kipfilet. In Thailand zelf eten ze bijna geen vlees en is er zoveel heerlijks te eten. Een zichzelf respecterend restaurant heeft minimaal een paar vegetarische gerechten. Update: beste eigenaar, lekker hoor een bord met dode dieren bestellen en oja doet u het maar met tofu in plaats van vlees en vis. Dat is echt een oplossing maar niet heus. Zorg gewoon voor meerdere, echte lekkere vegetarische gerechten op de kaart! Zo moeilijk is het niet. U zou het ook naar iets positiefs kunnen ombuigen en kunnen zeggen dat u de menukaart binnenkort wijzigt en er een paar heerlijke vegetarische gerechten op zet zonder vlees of vis. Dan komen er echt nog meer mensen eten, succes!
Vandaag geweest met mijn Thaise vrouw en dochter. Eten was niet authentiekThais. Masaman nua op. Klein portie a bijna € 20,00 met twee verdwaalde aardappeltjes erin en 2 pinda’s. Vlees ging maar grote stukken. Wordt in gerechten gewerkt met sperziebonen ipv kousenband. Flauw van smaak en geen knoflook erin. Noodlesoep ook niet op de kaart. Als klap op vuurpijl......we zijn met 3 personen. Wordt er gevraagd, wilt u voor 2 of 3 personen rijst. Rijst was nog niet eens helemaal gaar zijn mijn vrouw. Meer een verwesterde Thai. Voor westerlingen maakt het niet uit. Kennen niet de echte smaak maar een Thai komt hier geen tweede keer meer. Bediening is ook niet vriendelijk/gastvrij. Komen hier dan ook geen tweede keer meer. Prijs/kwaliteit is onder de maat.
Overheerlijk Thai's restaurant. We hebben het 3 gangen menu van de chef besteld en genoten van de smaken. Mij ega houdt niet van erg pikant eten maar dit vond ze prima te doen. Pittig maar alle smaken bleven tot hun recht komen. Wil je het heter dan kun je een potje met pepertjes krijgen en dat merk je wel als die op je bord belanden. Dus voorzichtig ermee. Bij je drankje krijg al overheerlijk geroosterde "nootjes". Daarna het voorgerecht, Tok Ka Kai soep met veel kip, een viskoekje, garnalen met cashewnoten en heerlijke loempiaatjes. De drie curries, rund kip en baramundi, heerlijk. De runder curry was heerlijk pittig. Als toetje warme banaan stukjes in kokos met vanille ijs. We hebben hier genoten en gaan binnenkort nog eens terug samen met onze kinderen. Geen slechte woorden voor alle ander restaurants in Valkenburg maar het is erg moeilijk hier aan te tippen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid