facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haselderhof

De Haselderhof

Info

Wij heten u van harte welkom bij restaurant De Haselderhof, gelegen aan de voet van de historische Kasteelruïne van Valkenburg.

Geschiedenis

Aan de voet van de Kasteelruïne vindt u De Haselderhof. Een prachtig, modern restaurant op een plek vol geschiedenis.

Het historische karakter van onze lokatie is in alle facetten aanwezig. Vanaf de ingang aan de voet van de Cauberg beklimt u, per trap of lift, de kasteelmuren van het kasteel dat in vergane tijden in al haar glorie boven Valkenburg uittorende.

Waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, kunt u nu genieten van een overheerlijk hapje en drankje in een sfeervolle omgeving.

We laten u graag kennismaken met de verassende smaak van het bourgondische Zuid-Limburg, zowel tijdens de lunch als gedurende het diner. Waar mogelijk gebruiken we streekgebonden producten en lokale ingrediënten, die onze menukaart bijzonder goed aanvullen. U bent van harte welkom.

De Haselderhof is verder zeer geschikt voor als evenementenlocatie. Ontvang uw gasten en relaties op deze representatieve, inspirerende locatie. Wij beschikken over een ruim restaurant en een mooie multifunctionele ruimte, die uitermate geschikt is voor geheel verzorgde vergaderingen, workshops en borrels.



"Onze naam is gewijzigd zie TASH Rooftop bar"
Adres: Grendelplein 13 , Valkenburg 6301 BS, NL
Telefoonnummer: 043 820 0225
ln.fohredlesah@ofni
Stad: Valkenburg
Route: Grendelplein 13
Postcode: 6301 BS


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: haselderhof parkeren, kasteelruine valkenburg, menukaart haselderhof, daelhemergroeve, restaurant valkenburg, kerstmenu restaurant valkenburg, haselderhof nieuwjaar, lekker eten in valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Latinos Restaurant Latinos 86 meter Prachtig restaurant, erg sfeervol ingericht. Mooie details. Terras ook top. Het eten ...
Brasserie Royal Brasserie Royal 184 meter We hebben een heerlijke cappuccino en appelcake genomen togo. Om de middenstand een b...
Aan De Linde Aan De Linde 277 meter Frequent bezoeker van Aan de Linde! Altijd hele hartelijke mensen in de bediening die...
Feestgrot Feestgrot 828 meter Voordat we de mergelgroeve ingaan eerst even geluncht hier. Prijzen zijn echt absurd ...
Brasserie Buitenhuis Brasserie Buitenhuis 173 km erg leuke locatie zo aan het water, erg makkelijk gratis parkeren mis helaas een laad...
Recensies
Na het bezoeken van de gemeentegrot hebben we hier geluncht. Het restaurant ligt naast de kasteelruïne, je kunt het restaurant zowel met de trap als met de lift bereiken. Het was regenachtig weer dus hebben we binnen gegeten. Er hangt een gezellige sfeer, een grote open ruimte met tafeltjes waarvan sommige met een zitbank. Modern ingericht. Rondom glas met mooi uitzicht. Het was er niet druk, er was 1 jongedame aanwezig in de bediening. Je wordt vriendelijk ontvangen en we mochten zitten aan een tafel naar keuze. Er is een kleine menukaart voor de lunch. Genoeg keuze wat ons betreft. We werden redelijk snel geholpen en hebben heerlijk gegeten. De salades en broodjes zijn rijkelijk belegd. Een aanrader.
Tussen de gezellige drukke straten van hartje Valkenburg, een rustige escape met prachtig uitzicht en warmhartige gastheren en -dames.
Hier ga je naar toe vanwege het uitzicht en als tussenstop bij een bezoek aan de kasteelruïne. De bediening heeft geen haast, dat kan zowel een voor- als nadeel zijn. Er is ook een mooi buitenterras met zoals gezegd een mooi uitzicht over Valkenburg en de Cauberg. Het geheel is via een lift bereikbaar, dus ook geschikt voor personen die minder goed ter been zijn.
Wauw wat een prachtig uitzicht, geweldig. Ik had de zoete aardappelsoep, maar vond de smaakbeleving anders dan werd uitgelegd. Smaakte wel lekker. Dochter had pannenkoek en deze smaakte ook goed. De mevrouw die ons in 1ste instantie hielp was geweldig ontzettend leuk ook tegen mijn dichter, maar de jonge dame die haar overnam was minder prettig in de omgang en gezellig. Toetje hierdoor elders genomen.
Na de koude mergelgrot en de klim naar de ruïne komt het terras van deze gelegenheid heel mooi uit om te relaxen. Lekkere Limburgs vlaai genomen met een mooi uitzicht op de stadspoort.
Heerlijke lunch en vriendelijke gastvrije bediening...super!
Een super brasserie op een fantastische locatie! Met heel vriendelijk personeel, en aanstekelijk vrolijke manager, is binnenkomst op deze prachtige locatie al een genot voor de dagtoerist. We hebben van de kleine kaart gegeten en wat vonden we het jammer dat we niet alles konden proberen! Waar je normaal plat gegooid wordt met de standaard gerechten en drankjes, mag je hier toch net wat specialers kiezen. Ook voor de bier enthousiast in mij was het een genot om zoveel keuze te hebben! Allerlaatst is het terras een welkome ontsnapping aan de drukte van Valkenburg, met uitzicht over het hele dorp, geen last van auto's en de vele passanten, hebben we hier lekker onze tijd doorbracht. We komen zeker terug, wat een buitengewoon fijne plek!
Recent ontdekt schitterend plekje in Valkenburg. Met erg mooi uitzicht kunnen genieten van een lekker biertje met borrelhapje. Personeel was erg vriendelijk en attent. Voor alleen al het uitzicht over Valkenburg al een aanrader!
Voor drankjes is het restaurant top, wij hebben na een half uur toch maar gevraagd waar het eten bleef. De serveerster zei dat het wat langer duurde ivm de drukte, na dat we er klaar mee waren zijn we naar de kassa gegaan en wilden we onze drankjes afrekenen, de man aan de kassa zei dat het eten blijkbaar al klaar stond in de keuken. Wij hebben toen gezegd dat we weg moesten ivm een reservering ergens anders en dat we de drankjes alleen wilden afrekenen, de man aan de kassa werd hier niet blij van maar we hebben allem de drankjes betaald en zijn weggelopen.
Heel erg lang moeten wachtte op ons drinken en 1 uur moeten wachtte op de lunch, We hadden 2 kroketten met bruin brood . De kroketten waren niet warm un stukje in het kroket was zelfs koud. We hebben ze Niet terug gegeven anders moesten we nog 1 uur wachtte . En een sandwich met kip besteld. De kip was gewoon boterhamvlees kipfile en een heeeel klein stukje spek 5 cm zat erop. En daar moet je €14,95 voor betalen , We hebben het gezegd en toen zeide ze we moeten nog ff inwerken we zijn 6 mnd eruit geweest . Boe boe wat een aanfluiting Het liep trouwens bij iedereen mis wat op het terras zat , ze liepen met drank terug , verkeerd eten kregen de mensen Geen aanrader .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid