facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feenstra ERA Makelaars

Feenstra ERA Makelaars

Info

Welkom op de Facebook pagina van Feenstra Makelaars. Uw NVM & ERA makelaar

Geschiedenis

Al meer dan 70 jaar een vertrouwd adres voor het aan- & verkopen van onroerend goed, verhuur, hypotheek- & verzekeringsadvies.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse makelaars vereniging NVM en bij de wereldwijde makelaars organisatie ERA.





"Voor al uw kennis onder één dak. Wij bieden u als zelfstandig en onafhankelijk kantoor diensten met betrekking tot: koop en verkoop - huur en verhuur - taxaties - hypotheken - verzekeringen - bouwbegeleiding."
Adres: Rijksstraatweg 214, 9752 BS Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050-5347066
Stad: Haren
Route: Rijksstraatweg 214
Postcode: 9752 BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Funda Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alfred Bakker Makelaars Alfred Bakker Makelaars 355 meter Zeer professioneel bedrijf met deskundig personeel.
Douma Assurantiën Douma Assurantiën 2 km Douma Assurantiën is verreweg de beste tussenpersoon die je je kunt wensen. Persoonli...
Hypotheco Hypotheco 2 km We hebben een fijne ervaring met Hypotheco. Frank heeft ons goed geholpen en neemt de...
Recensies
Profesioneel bedrijf met veel kennis over de markt. Ik ben erg goed geholpen door Feenstra Makelaars en raad het zeker aan. Top services en goed personeel.
Verhuur makelaar Feenstra, Haren Ervaring: ongefundeerd borg inhouden, onklantvriendelijke houding, arrogant. Van september 2017 tot en met 31 januari 2019 heb ik het huis aan de Fuutweg 26 gehuurd voor parttime bewoning vanwege werk. Een schimmelgevoelig huis, enkel glas, douchen in een kast, een verwaarloosde achtertuin en voortuin, kale plekken in het laminaat en rammelende deurklinkjes. Huurprijs €975 exclusief. Wel leuk gelegen nabij Sassenhein. Aan het eind van de verhuurperiode hard gewerkt om het huis brandschoon en probleemloos achter te laten. 31 januari 2019: eindinspectie met mevrouw van de makelaardij. Een keukenfrontje niet schoon genoeg, ter plekke extra schoongemaakt. Verder geen bijzonderheden, eindrapport ontvangen via de mail. Geen woord overigens over de borg van € 975 die ik moet terugkrijgen. De hele maand februari mails over de borg gestuurd naar diverse personen bij de makelaardij, naar huisbaas J.B.: geen reactie. Op 1 maart 2019: huisbaas mailt dat er € 266,50 van de borg wordt ingehouden, want: 1. Het huis was niet schoon, 2. Hij heeft nieuwe deurklinkjes gekocht, 3. De tuin is ‘opgeschoond’ en de groene container moest bij de weg worden gezet. Later hoor ik dat borg inhouden zijn goed recht is, want in het huurcontract staat dat de huisbaas het eindinspectierapport mag overrulen. Ja, maar niet ongefundeerd en eenzijdig natuurlijk. En de huurder heeft het recht het eventuele euvel te herstellen. Na diverse mails hierover zonder reactie of effect, makelaar F. zelf benaderd. Afgescheept, met de slotregel: “[..] en ik beschouw hiermee de zaak te hebben afgedaan.” Als je langs Fuutweg 26 rijdt, zie je de tuin inderdaad opgeschoond heg en alle struiken verwijderd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid