facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Douma Assurantiën

Douma Assurantiën

Info

Douma Assurantiën: verzekeringsspecialist.
Al 75 jaar de noordelijke specialist in verzekeringen en met ons Uniek advies, heb jij de juiste verzekering.

Geschiedenis

Wij zijn de noordelijke specialist in verzekeringen voor particulier en bedrijven. Onze persoonlijke benadering naar onze klanten, zorgt altijd voor een Uniek advies. Team Douma gaat tot het uiterste, voor jou en jouw wensen.

Door samenwerkingen met vele verzekeringsmaatschappijen, zorgen wij altijd voor onafhankelijk advies, waardoor jij als klant altijd een eerlijke prijs betaalt.

Ons bedrijf is inmiddels meer dan 75 jaar een begrip in het noorden. Onze noordelijke nuchterheid, zorgt voor een fijne samenwerking tussen ons en jou als klant. Zien wij jou snel op ons kantoor? De koffie staat klaar! (in overleg ook buiten kantoor uren)

Tevens zijn wij altijd bereikbaar op Whatsapp voor al jouw vragen: 06-27532727



"Wilt u ook ervaren hoe het is om goed verzekerd te zijn? Om een tussenpersoon te hebben die klaarstaat wanneer u ons nodig heeft? En zeker weten dat u persoonlijk advies op maat krijgt? Probeer dan Douma Assurantiën als adviseur. Ons advies is gratis en vrijblijvend!"
Adres: Harstkampen 22, 9753ET Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0505340320
Stad: Haren
Route: Harstkampen 22
Postcode: 9753ET


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Vrolijk gastouderopvang Villa Vrolijk gastouderopvang 294 meter Leuke kleinschalige gastouderopvang met flexibiliteit en geborgenheid!
Monuta Haren Monuta Haren 1 km Uw Monuta uitvaartverzorger Haren is er voor u. Ook als u niet of elders bent verzeke...
Feenstra ERA Makelaars Feenstra ERA Makelaars 2 km Profesioneel bedrijf met veel kennis over de markt. Ik ben erg goed geholpen door Fee...
Postnl Punt Glimmen Harenermolen Haren Onnen Postnl Punt Glimmen Harenermolen Haren Onnen 2 km Geachte klant lever uw pakket in voor 17:30 doordeweeks om er zeker van te zijn dat u...
Haren Werkt Coöperatie U.A. Haren Werkt Coöperatie U.A. 2 km Haren Werkt! Coöperatie U.A. is een initiatief van particuliere aanbieders die zich o...
Café Restaurant De Paalkoepel Café Restaurant De Paalkoepel 4 km Op 2 juni 2023 zijn wij getrouwd in de Paalkoepel. De Paalkoepel staat op de mooiste ...
Uitvaartzorg Haren Uitvaartzorg Haren 16 km Wij bieden een volledig verzorgde begrafenis/crematie. Onze werkwijze kenmerkt zich d...
Recensies
Douma Assurantiën is verreweg de beste tussenpersoon die je je kunt wensen. Persoonlijk, scherp en echt voor jou als klant hard aan het werk met een geweldig team. Bedankt!
Het blijkt wel weer dat je een tussenpersoon nodig hebt bij een schadegeval. Persoonlijk contact, dat is fijn. Dank voor de service.
Super fijn assurantie kantoor. Je bent daar als klant nog altijd koning. Altijd bereid dingen voor je uit te zoeken of advies op maat te geven. Ook het afhandelen van schade gaat super snel en professioneel waarbij jij als klant alleen de 'lusten' hebt en zij de 'lasten' opzich nemen. Ondertussen al meer dan 30 jaar klant en dat zegt denk ik wel genoeg!
Al jaren is Douma mijn verzekeringsadviseur. Met een ruim aanbod aan verzekeringen en jaren ervaring weten zij mij altijd goed te adviseren. In deze jaren heb ik een aantal keren iets geclaimd bij de verzekeraar. Ik kan gerust alles uit handen geven aan Douma, want alles wordt altijd snel opgepakt en ik wordt continue op de hoogte gebracht van ontwikkelingen. Laatst had ik waterschade in mijn woonkeuken. Ook deze schade heb ik gemeld bij Douma en volledig vergoed gekregen van mijn verzekeraar. Nu kan ik weer een mooie vloer uitzoeken : Kortom: korte lijntjes, altijd vriendelijk en de service is toppie!
Het contact is prettig, persoonlijk en alles wordt snel opgelost. Douma denkt echt mee en is betrokken met hun werk wat ervoor zorgt dat je ook echt de best passende verzekering krijgt.
We zijn erg tevreden met Douma als verzekeringsadviseur. Ze reageren snel en handelen adequaat.
Erg klantvriendelijk assurantiekantoor. Heel goed bereikbaar en snel antwoord op je vragen. Schadeafhandeling super goed en snel geregeld via Douma! Aanrader!
Super fijn geholpen. Echt een top team waarbij je altijd goed en persoonlijk wordt geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid