facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypotheco

Hypotheco

Info

Financieel advies met oog voor duurzaamheid!

Geschiedenis

Financieel advies met oog voor duurzamheid



"Onafhankelijk hypotheekadvies nodig in Groningen, Haren en omstreken? Dan ben je bij Hypotheco aan het juiste adres. Of je nu wil verhuizen, verbouwplannen hebt óf wilt investeren in een woning voor de verhuur. Hypotheekadviseurs Marnix, Jeroen en Frank gaan graag voor je aan de slag en vergelijken meer dan 30+ geldverstrekkers om de beste hypotheek voor je te vinden. Persoonlijk, no-nonsense en dat alles tegen een duidelijke vaste prijs. Zo heb je alles goed geregeld, voor nu én later."
Adres: Rijksstraatweg 18, 9752 AD Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050 2112725
Stad: Haren
Route: Rijksstraatweg 18
Postcode: 9752 AD



op zoek naar gerelateerd: Hypotheekadviseur review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feenstra ERA Makelaars Feenstra ERA Makelaars 2 km Profesioneel bedrijf met veel kennis over de markt. Ik ben erg goed geholpen door Fee...
Recensies
We hebben een fijne ervaring met Hypotheco. Frank heeft ons goed geholpen en neemt de tijd om alles uit te leggen aan je. Ook zegt hij eerlijk waar het opstaat. Daarnaast is hij ook op verschillende manier te benaderen mail, app, bellen gedurende de dag, wat erg fijn is. We raden Hypotheco zeker aan voor als je hulp nodig hebt bij het regelen van je hypotheek!!
Vanaf 2019 tot nu heb ik met Frank Calis een goede ervaringen met dat hij mij goed adviseert en regelt dat ik me een hypotheek krijg voor het kopen van een huis. Dankjewel Frank namens Rafael Brouwer en mijn vrouw Gisela Brouwer Postma.
Frank bij Hypotheco heeft ons geholpen met de hypotheek. Binnen 2.5 weken was alles rond en hebben we getekend. Erg fijn schakelen, helemaal tevreden!
Tijdens het kennismakingsgesprek met Frank kregen we gelijk duidelijk en eerlijk te horen dat het geen eenvoudige hypotheek aanvraag zou worden. De doortastendheid en en de inzet van Frank hebben er echter wel voor gezorgd dat wij ons eerste huis hebben kunnen kopen. De directheid en eerlijkheid al waren de antwoorden niet altijd wat je wilde horen hebben wij als heel prettig ervaren.
In 2019 kwamen we via bekenden in contact met Frank Calis van Hypotheco. Frank heeft ons destijds geweldig door de hypotheek jungle geleid en binnen no-time werden we opeens eigenaar van ‘onze’ huurwoning die op de markt beschikbaar kwam. Van ons kreeg hij de bijnaam Indiana Calis. Als leken hebben we totaal geen verstand van de ‘gevaren’ en onduidelijkheden van de hypotheek rimboe. Gelukkig was daar Frank! Gewapend enkel met zweep, gleufhoed én laptop was de hypotheek in no-time geregeld. Wat voor ons het belangrijkst was: hij speelt open kaart en vertelt je precies wanneer je wat kunt verwachten en wat niet. Na 1,5 jaar opnieuw gaan kijken wat de mogelijkheden zijn op hypotheek gebied, vanwege een gewenste verbouwing. Opnieuw contact gezocht met Frank, die de foto's van de vorige safari nog steeds niet had ingeplakt. Voor zijn komst hadden we de jeep volgetankt, de afritsbroeken aangedaan en de factor 50 laten stromen. Daar gaan we weer! Calis die in het echt gewoon Harrison Frank heet, was nog even makkelijk benaderbaar als tijdens de eerste expeditie. Ondanks internationale faam, veelgevraagd spreker én erelid van de padvinders vereniging van Dixon Montana stond hij direct paraat met goede adviezen, tips en…. toegang tot een geheime portal. Daar konden we onze documenten uploaden, de status van onze aanvraag monitoren en punten sparen voor een reis naar de Amazone, wat normaal zijn werkterrein is. Dat laatste is natuurlijk flauwekul, maar dat is de dienstverlening van Hypotheco zeker niet. Met nuchterheid, kennis en humor komen zij heel ver. En snel. En wij dus ook! Ik kijk nu al uit naar deel 3. Frank, geweldig bedankt!
Wij zijn heel goed geolpen door Frank en Jeroen bij het selecteren van de juiste hypotheek en het in kaart brengen van onze mogelijkheden voor het kopen van ons nieuwe huis. We zijn inmiddels verhuisd en ook als we nu nog vragen hebben reageren ze supersnel en compleet op onze vragen.
Zeer tevreden. Professioneel en deskundig advies op een vriendelijke en persoonlijke wijze uitgevoerd. De ruime ervaring klinkt door in het advies. Goede bereikbaarheid, snelle reacties en flexibele afspraken zijn mogelijk. Wij zullen Hypotheco weer benaderen mocht dat nodig zijn.
Deskundig advies, pro-actief, vriendelijk en snelle reacties. Jeroen heeft ons voor de 2e keer uitstekend geholpen. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Wat een inzet en een passie! Niks anders dan lof. Als je goed geholpen wil worden en het idee wil hebben dat je serieus genomen word dan raad ik je aan hier heen te gaan!!
Vriendelijke, duidelijke en proffecionele begeleiding en adviezen bij de aankoop van ons huis. Frank heeft ons super geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid