facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ezelcamping In t Niet

Ezelcamping In t Niet

Geschiedenis

Gezellige ezelcamping in Maasbree.



"Mini-camping met trekkershutten alleen voor volwassen publiek."
Adres: Dubbroek 5a, 5993 PN Maasbree
Stad: Maasbree
Route: Dubbroek 5a
Postcode: 5993 PN



op zoek naar gerelateerd: Camping Maasbree te koop, Camping Boschheide, Natuurcamping Venlo, SVR camping Baarlo, Camping Noord-Limburg aan de Maas, SVR camping Swalmen, Boerencamping aan de Maas, Kamperen bij de boer Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Plaats Maasbree De Plaats Maasbree 770 meter De plaats Maasbree, een plek waar een goede groep accomodatie zit voor diverse groep...
Camping 'De Breukerheide' Camping 'De Breukerheide' 2 km Wij hebben in mei gestaan op deze kleine en gemoedelijk camping. Aardige eigenaren en...
Aan de Linde Aan de Linde 8 km Hartstikke lieve en gastvrije mensen! We waren met een grote groep en hadden het hele...
Recensies
Wat een charmante en met liefde verzorgde camping! Wij hebben 10 fantastische rustige dagen in een oase beleefd. Alles is hier zo schoon en zo goed verzorgd door Wim en Lilly. Poëtische en lievelijke details in de camping maken de betovering compleet! De camping is ook omringd door mooie fiets en wandel routes die zeer de moeite waard zijn!
Hele leuke camping. Alleen volwassenen en dat geeft rust. De hele camping straalt rust uit. Heerlijk. Diverse wandelingen om de hoek. Keurig sanitair en zelfs de buurtwinkel komt langs. Wij komen zeker terug.
Een kleine , gezellige camping met genoeg schaduw, ruime plekken en keurig schoon sanitair. We hebben en weekend op deze camping gestaan en genoten van de mooie omgeving. We komen zeker nog een keer terug.
Prima camping, maar had bij aankomst een beetje meer aandacht verwacht . Was het omdat we iets te vroeg aankwamen ? Ook tijdens ons verblijf vond ik dhr erg stug , mevrouw was alleraardigst en praatje meegemaakt. Verder de camping was prima schoon sanitair enz je komt er tot rust , mooie omgeving om te fietsen .
Een fantastische tijd gehad op deze prachtige adults only camping. Sanitair super schoon en netjes en het terrein mooi aangelegd met veel groen. Eigenaren Wim en Lilly hebben er iets moois van gemaakt om van de rust te kunnen genieten in een prachtige omgeving. Je voelt je er meteen thuis.
Mooie, rustige camping met ruime openingstijd 20.00 uur wat voor ons heel goed uitkwam op doorreis naar Duitsland. Mooi, schoon verzorgd sanitair. Zeer vriendelijke service van de eigenaar. Wij komen zeker terug en nemen dan onze fietsen mee.
Prachtige en rustige camping, geen 13 in een dozijn. Zeer vriendelijke eigenaren. Zo vriendelijk dat er zelfs een lokale reparatie is gedaan aan onze camper door de eigenaar Met ook een fijn wandelbos met mooi vennetje om de hoek.
Wat een heerlijke kleine camping met allemaal zeer ruime plekken. Zeer goed verzorgd sanitair. Honden zijn hier toegestaan. Toiletten: Zeer goed verzorgd en schoon Geschiktheid voor honden: Honden, uiteraard, aan de lijn zijn toegestaan.
Prachtige minicamping in de natuur. Vriendelijke eigenaren. Mooi sanitair. Altijd schoon. Geweldige fiets en wandelroutes. echt om te genieten. Coöp en Jumbo op 2,5 km. Komen zeker nog eens terug.
Wat een heerlijke camping . Hier kom je volledig tot rust want wat een zang van de vogels We hebben al veel campings/camperplaatsen gezien maar deze steekt er met kop bovenuit. Tot heel snel weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid