facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping 'De Breukerheide'

Camping 'De Breukerheide'

Geschiedenis

Onze camping is gelegen in het buitengebied tussen Maasbree en Baarlo aan de rand van de Breukerheide, een mooie bosrijke omgeving waar in gewandeld kan worden. We bieden 20 ruime staanplaatsen voor campers, caravans en tenten. De camping straalt rust uit en onze gasten genieten dan ook dagelijks van de rijke natuur in de directe omgeving. Vanuit onze camping kunt u makkelijk wandel- of fietstochten maken via het knooppunten systeem. Wij zitten 2 kilometer van het dorp waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen.

In de maanden mei en juni is het bekende aspergeseizoen bij ons, dus altijd verse asperges. Bij ons op de camping moet niets, u kunt iedere dag uw eigen programma maken.

De camping is geopend van april tot oktober.

Adres: Breestraat 15, 5993BH Maasbree
Telefoonnummer: +31774652313
Stad: Maasbree
Route: Breestraat 15
Postcode: 5993BH



op zoek naar gerelateerd: Camping Maasbree, SVR camping Maastricht, SVR camping Noord-Limburg, Camping Griendtsveen, Camping Maasbree te koop, SVR camping Baarlo, Camping bij Baarlo, SVR camping bos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ezelcamping In t Niet Ezelcamping In t Niet 2 km Wat een charmante en met liefde verzorgde camping! Wij hebben 10 fantastische rustige...
De Plaats Maasbree De Plaats Maasbree 2 km De plaats Maasbree, een plek waar een goede groep accomodatie zit voor diverse groep...
Recensies
Wij hebben in mei gestaan op deze kleine en gemoedelijk camping. Aardige eigenaren en mooie fietsroutes vanaf de camping. Wij gaan zeker nog een keer komen. Rustig, betaalbaar en schoon.
Fijne camping! Ruime plaatsen mooi in het groen, heel gemoedelijke sfeer. We houden niet van die massale campings, dat is dit zeker niet. Aardig echtpaar dat je persoonlijk naar je plaats begeleidt. Sanitair is niet al te jong meer, maar wel heel erg netjes. Hier komen we graag nog eens terug!
Een prachtige camping met zeer schoon sanitair en vriendelijke eigenaars. Omgeving is heel mooi om te fietsen en wandelen.
Mooi gelegen, zeer vriendelijke gastheer/vrouw, mooie ruime plaatsen en schoon sanitair. Zelfs het douchegordijn wordt regelmatig vervangen! Een aanrader in deze regio
Bij aankomst een bakkie koffie met vlaai, en ontiegelijk schoon.
Kleinschalig, rustige camping. Super schoon sanitair, met toiletpapier en zeep. Ook voorzieningen voor gehandicapten. Afwas kan je binnen doen. Vriendelijke eigenaren. Betalen moet contant.
Geweldige mooie rustige camping met plaatsen in schaduw of met zon. Prima schoon sanitair. Keurig ontvangst met koffie en vlaai door Theo en Mien. Ideaal plekje om van de rust te genieten, voor fietstochten met knooppunten, het is net alsof je in een park staat. we hebben hier genoten.
Uiters vriendelijke ontvangst door de eigenaar en z’n vrouw. Koffie met cake hoort daarbij ....... Limburgse gastvrijheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid