facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aan de Linde

Aan de Linde

Info

Groepsaccommodaties, 22 persoons en 26 persoons. Heerlijk met je familie of vrienden een weekendje weg. Avonds bij het kampvuur zitten. www.aandelinde.nl

Geschiedenis

Aan de Linde, is een plaats van 11000 m2 waar 2 groepsaccommodatie op zijn gebouwd, De Flierefluiter is voor 22 personen en De Vrijbuiter is 26 persoons.
Hierbij kun je ook nog tenten en caravans bij plaatsen.
Ook kun je groepskamperen bij ons. Vrij uitzicht over het veld. Bij ons is bijna alles mogelijk, we hebben een apart veld voor familiereünies voor vrienden en familie.
Maar het mooie van deze locatie is dat je er avonds bij het kampvuur kunt zitten of als je de Flierefluiter hebt gehuurd, binnen bij het haardvuur.
Dit is sfeer verhogend en maak het direct gezellig. Kijk op onze site voor meer info:
www.aandelinde.nl of als je een luxere groepsacccommodatie zoekt, www.debussellaar.nl

Adres: Struiken 6, 5993 NA Maasbree
Telefoonnummer: 06-15642129
Stad: Maasbree
Route: Struiken 6
Postcode: 5993 NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MVC 19 MVC 19 5 km geweldige sport en accomodatie
JongNLmaasbree JongNLmaasbree 7 km Een eigen luxe accomodatie aan natuurgebied De Breukerheide." Jong Nederland Ma...
Jong NL Maasbree Jong NL Maasbree 7 km Een eigen luxe accomodatie aan natuurgebied De Breukerheide." Jong Nederland Ma...
De Blokhut De Blokhut 7 km Een eigen luxe accomodatie aan natuurgebied De Breukerheide." Jong Nederland Ma...
Masterclass Biomechanisch Instructeur Masterclass Biomechanisch Instructeur 8 km Harmonie creëren door kennis van biomechanica te combineren met ruitergevoel.
Ezelcamping In t Niet Ezelcamping In t Niet 8 km Wat een charmante en met liefde verzorgde camping! Wij hebben 10 fantastische rustige...
Recensies
Hartstikke lieve en gastvrije mensen! We waren met een grote groep en hadden het hele terrein afgehuurd, er waren genoeg slaapplekken en faciliteiten. De keuken had alles om voor grote groepen te koken, erg handig! Ook meer dan genoeg koeling voor de bierdrinkers onder ons haha! We konden lekker onze gang gaan op het terrein, veel vrijheid. We hebben er enorm van genoten! Alles gewoon goed overleggen en netjes achter laten en dan kan je hier een heerlijke groepsvakantie hebben.
Vriendelijke eigenaar, zolang je je gedraagt en duidelijk overlegt is heel veel mogelijk. Goede voorzieningen en genoeg ruimte beschikbaar. Gratis brandhout voor kampvuur was ook een leuke extra. Zou hier zeker terugkeren.
Bijzonder gastvrije en vriendelijke mensen. Schone accommodatie, van alle faciliteiten voorzien. Slaapruimtes netjes, maar erg vol met stapelbedden en weinig ventilatie. Kampeerterrein met ruime plaatsen en overal schaduw en zon. Rustige omgeving, behalve snelweg op ca. 500m op noorden.
Nette locatie. Ruimtelijk opgezet en accommodatie is top. Huisjes, douches, wc en grote keuken, grote algemene binnenruimte voor wanneer het regent en alles heel netjes!
De Flierefluiter voor 22 personen is ons goed bevallen! Een grote keuken waar voor veel mensen gekookt kan worden en een grote buitenruimte en feestruimte. De eigenaar kwam dagelijks even kijken en gezellig praten.
Geweldig Kamers: Waren netjes en goed Veiligheid: Prima
Hier met collega's een nachtje verbleven. Super fijne locatie van echt alle gemakken voorzien. Dank jullie wel!
Super accommedatie, mooie ruimte alles is aanwezig!
Netjes. Goed verzorgd! Helemaal top!
Zwaar belachelijk, wegstuurd om niks, nooit naartoe gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid