facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eshuis auto

Eshuis auto

Info

Autobedrijf Jan Eshuis is dé allround autospecialist in regio's Twente en Salland. Wij houden ons bezig met verkoop, reparaties, onderhoud, carwash en het verhuren van aanhangwagens.

Geschiedenis

Al ruim 25 jaar is Autobedrijf Jan Eshuis dé partner op het gebied van automotive. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsauto of reparatie van uw huidige auto. Bij Eshuis Auto’s helpen wij u verder. Als aangesloten autobedrijf bij de RDW, BOVAG en Nationale Auto Pas gaan wij voor vakkundig, betaalbaar en ook snel.

U kunt ook bij ons terecht voor een 24-uurs carwash, het huren van diverse aanhangwagens, onderhoud en verzekeringen. Kom langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak.

Meer over Eshuis Auto’s vindt u op www.eshuisauto.nl.



"Al sinds 1988 is Eshuis Auto een begrip in het oosten van Nederland. Eshuis Auto is opgericht in het typisch Sallandse dorp door Jan Eshuis. Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door zoon Ramon Eshuis en Gerben Berghegen.Zorgeloos genieten van uw auto, dat vindt Eshuis Auto belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij BOVAG. Leden van BOVAG moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede aankoop!"
Adres: Handelsweg 38, 7451 PJ Holten
Telefoonnummer: 0548-362027
Stad: Holten
Route: Handelsweg 38
Postcode: 7451 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Bathmen, Huzen Holten auto, Autobedrijf Deventer, Autobedrijf, Garage Leijenaar, Autobedrijf Wagemans, Garage van Keulen, H.S Auto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Erik Huzen Autobedrijf Erik Huzen 272 meter Top bedrijf ga altijd voor reperatie en apk daar heen vaste klant en nu Lease auto bi...
Autobedrijf Baltes Autobedrijf Baltes 1 km Vlak voor onze vakantiebestemming helaas pech gekregen. Naar deze garage gereden we w...
Auto-Ben Auto-Ben 9 km Wat een fijne garage! Vorige week een prachtige Ford focus gekocht. De eigenaar neemt...
Recensies
Vorig jaar Citroën Berlingo gekocht binnen 3 maanden foutmelding ? Terug gegaan naar garage auto nagekeken Rekening bijna €600? Terwijl de Bovag garantie verlopen was . Werd me gezegd dat ze me tegemoet kwamen met de rekening Na twee weken weer dezelfde storing? Roetfilter geregenereerd nu wel gratis geen succes onderweg naar huis weer dezelfde storing Baal hier echt van vandaag weer storing in de auto Erg teleur gesteld in de auto en de service heb inmiddels al ruim €1000 extra uitgegeven Groet Zwarthof Apeldoorn
Ramon Eshuis is een geweldig aardig mens, heel correct en behulpzaam. Wij hebben een fantastische NV 200 Evalia bij hem gekocht in april 2021. Inmiddels ruime ervaring, want dik 10.000 km gereden. En we kunnen niet anders dan heel blij zijn met deze Nissan. Bij de aankoop werden er kosteloos nog wat accesoires aangebracht en Ramon dacht o.a. mee met onze wensen omtrent een hefdak. Echt fijn. We kregen voor onze oude Toyota een mooie prijs. En toen er een klein lekje in een voorband bleek, werd dit snel en adequaat voor ons opgelost. Dank je wel Ramon, we bevelen jou van harte aan. Hartelijke groet Monique en Frank
Een zeer betrouwbare zaak Hier staan hoofdzakelijk alleen autos met een hoge zit Een prima inruilprijs gekregen voor onze Kia Stonic en we hebben een Citroën Berlingo multispace gekocht Hier kun je onder het genot van een kop koffie met Ramon tot een goede deal komen Het was een eindje rijden maar wat je van ver haalt is goed en lekker .Garage Eshuis is een aanrader.Deze autovorig jaar gekocht in Dec. we hebben nu buiten de garantie een technisch probleem Vandaag hebben ze het gemaakt onder coulance met 50% korting op het arbeidsloon Super service We zijn uiterst tevreden Nogmaals een dikke pluim voor garage Eshuis
Aanrader deze garage! De moeite waard om naar toe te rijden als je aan andere kant van het land woont zoals ik. Top auto Kangoo mini camper gekocht voor goede prijs en Ramon de eigenaar denkt mee in oplossingen. Ook ontzorgd worden met overzetten van oude naar nieuwe auto. Plus nog eens de service om de nieuwe auto bij mij thuis af te leveren. Ramon en je team: jullie zijn toppers!
In November 2021 een Citroën C3 Picasso uit 2015 gekocht. Tijdens het aangename verkoopgesprek met Ramon goede afspraken gemaakt en nagekomen. Na een jaar zorgeloze en fijne kilometers te hebben gereden had ik 09-12-22 een kleine technische vraag. De werkplaats gebeld en er werd snel een oplossing aangedragen. Kortom, een fijne garage met uitstekende Sales en after Sales. Ik raad deze garage zeker aan.
In 31 January 2022 een peugeot 308 lpg3 gekocht bij hun €2400 en nu al helemaal kapot. elektrische storing emissiesysteem. Koppakking lekt aan alle kanten en kan nu vervangen worden wat meer gaat kosten dan de hele auto samen. Mankeerde blijkbaar al van alles aan de auto toen ik deze had gekocht. Natuurlijk wilde zij geen garantie geven, aangezien ze al wisten dat deze auto binnen paar dagen kapot zou gaan. Dit zijn oprecht oplichters wat al meerdere mensen hier op hebben geplaats. Koop hier geen auto's behalve als je echt je geld wilt kwijtraken.
2 VW bussen aangeschaft. 1 voor werk en 1 privé. Beide bussen hadden in de garantietijd een paar kleine problemen. Na contact te hebben gezocht zijn de problemen keurig verholpen. Ik heb ervaren dat het bedrijf wil meedenken en kijken naar geschikte oplossingen. In mijn ogen een prima bedrijf. Zowel mijn privé- als werkbus functioneren prima!
Onlangs een VW Caddy gekocht en zijn er blij mee. Prima service, auto is zelfs kosteloos thuisgebracht vanwege gezondheidsproblemen. Heb er al eens eerder een auto gekocht en zal ik zeker weer doen, prima bedrijf.
Ik heb hier twee maanden geleden een tweedehand auto gekocht. Ben er tevreden over de service en klantgerichtheid. Niet alleen bij aankoop, ook erna. Na een aantal weken bleek de accu versleten en aan vervanging toe. Ik ben hier direct en perfect bij geholpen: ik mocht een locale garage de accu laten vervangen en de rekening doorsturen. Alleen jammer dat ik nog even erachteraan most bellen om de rekening betaald te krijgen, maar toen was het ook direct geregeld.
Ik heb bij Eshuis auto een auto gekocht van 1 jaar oud voor een goede prijs. Ik ben goed geholpen door Ramon Eshuis en op een prettige manier. Ook de service nadat ik de auto had gekocht was uitstekend. Een probleem met de brandstof tank is naar volle tevredenheid opgelost in goed overleg. Een twee probleem namelijk het loslaten van de lak van de bumper is ook nog een jaar na de aankoop toch opgelost door Ramon Eshuis. Ik ben dan ook zeer tevreden met het bedrijf en de de dienstverlening en after service bij onvoorziene mankementen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid