facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto-Ben

Auto-Ben

Info

Welkom bij Auto Ben.



"Altijd een goede mix van leuke occasions op voorraad in verschillende prijsklassen.Kom eens kennismaken met Auto Ben in Holten."
Adres: Handelsweg 38A, 7451PJ Holten
Telefoonnummer: 0639394432
Stad: Holten
Route: Handelsweg 38A
Postcode: 7451PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Baltes Autobedrijf Baltes 8 km Vlak voor onze vakantiebestemming helaas pech gekregen. Naar deze garage gereden we w...
Autobedrijf Erik Huzen Autobedrijf Erik Huzen 9 km Top bedrijf ga altijd voor reperatie en apk daar heen vaste klant en nu Lease auto bi...
Eshuis auto Eshuis auto 9 km Vorig jaar Citroën Berlingo gekocht binnen 3 maanden foutmelding ? Terug gegaan naar ...
Recensies
Wat een fijne garage! Vorige week een prachtige Ford focus gekocht. De eigenaar neemt de tijd voor je. Veel budget of iets minder, voor Ben is de klant koning. Een auto koop je niet zomaar dus overweeg eens om naar Holten te rijden!
Eerlijke ondernemer! Prachtige BMW X3 gekocht, rijd als een zonnetje. Nette prijs gekregen voor onze oude auto. Goede service, vriendelijk ontvangst!
Vorige week een schitterende mercedes C klasse gekocht bij auto Ben. Een vriendelijke man met hart voor zijn zaak. Ik ben erg blij met mijn aankoop en ik zou iedereen aanraden om bij Ben een auto te kopen.
Vandaag een vw polo gekocht. Afhandeling volgens afspraak. Vriendelijk te woord gestaan en alle tijd gekregen om de juiste keuze te maken.
Vanwege gezinsuitbreiding waren wij op zoek naar een grotere auto, daarom 2 weken geleden een auto gekocht bij Auto Ben. Helaas kwam er na een dag een storing in de auto. Mail gestuurd en binnen 10 minuten een reactie. Netjes doorverwezen naar een garage. Super service! Zeker een aanrader!
Vandaag een renault espace bij Auto Ben gekocht. Was voor ons effe een stukkie rijden maar zeker geen spijt van. Gezien de leeftijd en km stand een hele nette prijs voor de auto betaald. Er was 1 puntje waar ik over twijfelde en daar werd serieus de tijd voor genomen, tot 2 keer toe een rondje met Ben gereden. Uiteindelijk met een gerust stellende gedachte tot aankoop overeen gekomen. Fijne zaak met zo op het eerste gezicht prima auto's.
Eerlijke, nuchtere vent met kennis van zaken. Geen bla bla verhaal maar what you see is what you get. Degelijke auto's tegen betaalbare prijs. Mooie deal kunnen maken en meteen oude auto laten staan. Geen spijt van die 150 km die we ervoor moesten tuffen. Blij met de aankoop!
Fantastisch geholpen door Ben! Betrouwbaar, denkt mee en komt zijn afspraken na. Hier zou ik zo weer een auto kopen.
Op zaterdag 26 september 2020 via Marktplaats bij Auto Ben terecht gekomen. Direct goed gevoel, Ben is een eerlijke verkoper, met geduld en aandacht voor zijn cliëntele. Auto vertoonde een kleine tekortkoming maar dat werd ter plekke prima opgelost. Fijn bedrijf!
Prima Service. Fiat 500 gekocht zonder garantie. Airco werkte niet goed. Ben gaf aan te laten repareren bij collega garage. Rekening wordt door Ben betaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid