facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Baltes

Autobedrijf Baltes

Info

Full-service autobedrijf, onderhouden van elk merk auto, diagnose, levering en
montage van accessoires, opslag van winterbanden, stalling en opslag van
goederen, 24/7 tanken, autowassen, verhuur, verkoop.



"Ons bedrijfSinds 1960 is Autobedrijf Baltes is een waar begrip in Holten en omstreken. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een veelzijdig, merkonafhankelijk Autobedrijf. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij de BOVAG en Autocrew. Op deze manier kunnen wij onze klanten de beste service en kwaliteit leveren."
Adres: Larenseweg 78, 7451 en Holten
Telefoonnummer: 0548-361625
Stad: Holten
Route: Larenseweg 78
Postcode: 7451 en


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Holten B.V. review, Baltes Holten tanken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Müller European Truck & Trailer Care Müller European Truck & Trailer Care 862 meter Snel geholpen bij wasstraat, gr.
Autobedrijf Pots Autobedrijf Pots 1 km Onze Abarth 500 had een probleem in het elektrisch circuit waardoor de kilometertelle...
Autobedrijf Erik Huzen Autobedrijf Erik Huzen 1 km Top bedrijf ga altijd voor reperatie en apk daar heen vaste klant en nu Lease auto bi...
Eshuis auto Eshuis auto 1 km Vorig jaar Citroën Berlingo gekocht binnen 3 maanden foutmelding ? Terug gegaan naar ...
Autobedrijf E.Rouwenhorst Autobedrijf E.Rouwenhorst 1 km Vanaf mijn 18 jaar al bij deze garage
Auto-Ben Auto-Ben 8 km Wat een fijne garage! Vorige week een prachtige Ford focus gekocht. De eigenaar neemt...
Recensies
Vlak voor onze vakantiebestemming helaas pech gekregen. Naar deze garage gereden we werden daar direct geholpen, de auto hebben we achter gelaten.We zijn keurig bij de vakantiewoning afgezet, de auto is binnen 24uur gerepareerd en daar weer opgepikt. Zagen we later ook nog dat de auto schoon was! Nogmaals bedankt voor de vriendelijke en complete service.Service: Remmen
Fijne wasstraat, wordt nog voor je voorgewassen met de hand, voor dat de roll-over zijn werk doet
Tijdens de vakantie grote problemen met de koppeling. Na telefonisch contact kwam binnen het uur iemand kijken. Daarna ging het snel en was de auto binnen 2 dagen gerepareerd. En als extraatje een blinkend schone auto bij het ophalen. Ik ben geen vaste klant, maar wanneer ik dichterbij zou wonen, zou ik dat wel worden.
Wij hebben vorige week een mooie auto gekocht bij meneer Baltes. En wat men in de reviews zegt hebben ook wij ervaren. Een hartelijke gezellige man die zijn afspraken na komt. En ook al was het niet de duurste auto die we kochten uit z'n assortiment, zo behandelde hij ons wel. Echt Super! Wij zijn Blij en raden Garage Baltes zeker aan! En de koffie ook, Heerlijk!! Bedankt Meneer Baltes!
Tijdens onze vakantie begaf de accu het We werden direct geholpen En een eerlijke prijs Top
Aardige man maar helaas mijn financiering ging niet door en hij kon ook niks voor mij betekenen hij zou me nog terug bellen maar heb niks gehoord.
Goede snelle service, zelfs je naar huis brengen is hier geen enkel probleem. Of als je plotseling met een kapotte acu staat zijn ze binnen no time bij je. Verder zeer netjes qua prijs!!
Een autobedrijf zoals je ze nog zelden, maar graag ziet. De garage eigenaar zegt wat hij gaat doen en doet vervolgens wat hij zegt. Daarbij vriendelijk, service gericht en betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid