facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Get out of here

Escaperoom Get out of here

Info

Escaperoom get out of here is de grootste escape room locaties in Utrecht, met vijf kamers, een escapespel de VOC-escape en The Floor is Lava een uniek teamspel.

Geschiedenis

Onze escaperoom De Verzetsgroep staat garant voor een uur escape-plezier. Samen, actief bezig met het zoeken van aanwijzingen en het uitvoeren van opdrachten. Je bent met een team vrienden, collega’s, je familie. Of valt er iets te vieren? Voor een vrijgezellenfeest of kinderfeest (vanaf 12 jaar) draait De Verzetsgroep zijn hand niet om.



"Opzoek naar spannende, unieke en leuke activiteiten? Look no further! Hiervoor ben je bij The Team Building aan het juiste adres. Met 2 escape rooms, waaronder De Verzetsgroep en The Diamond Heist. Wat hebben deze escaperooms gemeen? Ontsnap binnen een uur, met wie ga jij de uitdaging aan?Claustrofobisch of gewoon zin in wat anders? Misschien is Real – Axe throwing wat voor jou. Laat het oermens in je los, lukt het jou om de roos te raken?Toe aan wat meer snelheid? Dan is House of Karts wat voor jou. Op onze unieke kart en kartbaan ga je driftend door de bocht en kan je gebruik maken van power-ups zoals boosts, slowdowns, attack en defence.Voor ieder wat wils en dit allemaal centraal gelegen in Utrecht."
Adres: Overste den Oudenlaan 9, 3527 KW Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31302901738
Stad: Utrecht
Route: Overste den Oudenlaan 9
Postcode: 3527 KW


Openingstijden

Maandag: 09:45 - 23:00
Dinsdag: 09:45 - 23:00
Woensdag: 09:45 - 23:00
Donderdag: 09:45 - 23:00
Vrijdag: 09:45 - 23:00
Zaterdag: 09:45 - 23:00
Zondag: 09:45 - 23:00

Recensies
Vriendelijk en gastvrij opgevangen na incheck door Inge. Ook na de kartervaring kwam ze vragen hoe het was geweest, nadat ze vooraf ook interesse toonde of wij en onze zoon van 8 dit al eerder hadden gedaan. Een warme persoonlijkheid met open karakter die ons Als gasten een prettige ervaring met house of karts hebben laten ervaren. Naar onze mening een waardevolle kracht! Zo hartelijk, gezellig en gastvrij een toppertje. Wij komen hierdoor zeker nog een keer terug. Het karten zelf was ook een leuke nieuwe ervaring, met leuk spelelement waarbij het niet alleen om snelheid draait.
Team-uitje bij The Team Building, nou dat word wat! En dat was ook zo, met collega's of vrienden bijlwerpen is écht een aanrader. Flinke uitdaging en het geeft ruime voldoening als het goed lukt! Bedankt Nina voor de goede uitleg en tips! Goede sfeer in de ruimte, ruime keuze aan dranken en snacks! Aanrader alom.
Heel bijzonder! Ik verwachtte normaal karten, maar de speciale elektrische karts driften vanzelf, en gecombineerd met de power ups maakt het het wel en unieke ervaring. Ik ben keihard ingemaakt, maar heb me kostelijk vermaakt. Met dank aan Inge!
Twee sessies Driftkarten gehad. Een erg leuke en unieke ervaring. De powerups die je tijdens een sessie kan krijgen maken het extra leuk! 10/10 would come again! Inge, Marijke, Lotte en Eelke bedankt voor de goede uitleg en zorgen :
Wij hebben met een mooie groep zzpers de twee escaperoom achter elkaar gedaan en wat is NINA een goede game-master. We zijn begonnen met de verzetsgroep-room en die is serieus leuk, uitdagend en heeft een andere wending dan je zou verwachten. We hebben deze room op een minuut niet gehaald. De Diamond Heist daarop was iets meer stoer en mannelijk maar voor iedereen goed te doen. Klein, groot, jong en oud. We hebben deze ook gehaald in 54:57. Net op tijd dus. Een aanrader!!!!
Erg veel plezier gehad de pizza party was erg goed geregeld en erg lekker. Personeel was erg vriendelijk bedankt Frank voor het uitleggen hoe het axe throwing moet hier door wordt het een stuk leuker.
Leuk ronde mee kunnen maken! Aan het begin hadden wij onze twijfels of het wel echt leuk zou zijn, maar eenmaal op de baan hebben we het erg leuk gehad en willen het zelfs nog een keer proberen! Zeker een aanrader om te doen met vrienden. Daarnaast was het personeel super aardig, toffe gasten! Frank, Lars en Mark de toffe collega’s
Echt een leuke 'ouderwetse' escape room met zoeken, logisch nadenken, puzzelen en samenwerken. Goede sfeer nagebootst en soms verrassende twists. Wij waren met 6 en dat was OK, maar 4 personen is optimaal denken wij. Helaas voor de start even moeten wachten, geen uitleg over de noodknop oid, en ook deed het geluid het in het begin niet.
We hebben eerst bijlgeworpen met uitleg van Anouk, een hele leuke vlotte meid die de sfeer voor ons zette want wij waren de enige op dat moment. Daarna hebben we nog de diamond heist gedaan, een hele leuke en spannende escaperoom, heel uitgebreide en leuke puzzels. Ook hele vette kamers om uit te komen. Daarna nog gezellig een hapje en drankje gedronken met de goede service van Inge. Al met al echt een top avond, echt een aanrader voor iedereen!
Super escape room ervaring, met game master Koen en ontvangstkamer Carlijn. De Diamond Heist zit goed in elkaar, meerdere ruimtes, goed zoeken, samenwerking en logisch nadenken en combineren zijn vereist. Wij, gezin met twee kinderen van 13 en 16, hebben met veel plezier gespeeld en het gehaald in ruim 53 min.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Escaperoom Get out of here.

Utrecht escape room

openingstijden, locatie, vervoer. Overste den Oudenlaan 9 utrecht recreatiecentrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Escaperoom Get out of here adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Escaperoom Get out of here. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Escaperoom Get out of here delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escapium Escape Room Utrecht Escapium Escape Room Utrecht 1 km Afgelopen weekend hebben wij 'The Dam' mogen spelen. We werden fijn ontvangen en de k...
VR Escape Room Time VR Escape Room Time 2 km Escape Room Time will be the first "Real Life - Virtual Reality" escape room in the N...
Gajes in de Bajes Gajes in de Bajes 2 km een van de leukste en best opgezette escape room die ik tot nu toe gespeeld heb. Wij ...
Kidzcity Kidzcity 3 km Leuk indoor speelpark voor kinderen vanaf 2 tot een jaar of 10. Mijn kinderen 6 en 9 ...
One Percent Club One Percent Club 4 km Net bij de club geweest waar Josylvio optrad. Leuk en aaedig, maar als je geen arties...
Kartfabrique Kartfabrique 6 km Lees verder als je een eerlijke review wilt lezen: Deze beoordeler heeft meer dan 25...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid