facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escapium Escape Room Utrecht

Escapium Escape Room Utrecht

Info

Escapium is de nieuwste sensatie in Utrecht

Geschiedenis

Escape Room Utrecht: Escapium



"2 fantastische escape rooms voor families, vrienden en collega's die tegelijkertijd te boeken zijn. Durf jij het aan? Reserveer dan snel!"
Adres: Nevadadreef 44, 3565 CC Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: Nevadadreef 44
Postcode: 3565 CC



op zoek naar gerelateerd: nevadadreef 44 utrecht, escape room utrecht overvecht, escape room breukelen, escape room grote groep utrecht, escape room mysterium utrecht, escape room utrecht met eten, escaping utrecht, escape room get out of here
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaperoom Get out of here Escaperoom Get out of here 1 km Vriendelijk en gastvrij opgevangen na incheck door Inge. Ook na de kartervaring kwam ...
VR Escape Room Time VR Escape Room Time 3 km Escape Room Time will be the first "Real Life - Virtual Reality" escape room in the N...
Kartfabrique Kartfabrique 6 km Lees verder als je een eerlijke review wilt lezen: Deze beoordeler heeft meer dan 25...
Recensies
Afgelopen weekend hebben wij 'The Dam' mogen spelen. We werden fijn ontvangen en de kamer was leuk om te doen. Een goede beginners escaperoom! De puzzels in de kamer zijn wel wat lineair, waardoor je deze kamer het best met een klein groepje kunt spelen. Wij waren nu met vijf personen, dat was net te veel. We werden erg hartelijk ontvangen! Ik zou de kamer zeker aanraden.
Afgelopen zaterdag hier een escaperoom gedaan: Abandoned. Na een fijne ontvangst door de vriendelijke host, Ellen, mochten we de kamer in. De sfeer trekt je meteen mee in het verhaal. De technieken die worden gebruikt om deze sfeer te creëren en de effecten die daarbij horen waren erg indrukwekkend, en maakte de hele beleving erg spannend. Ik vond het niet een standaard escaperoom. Het was meer een soort horrorfilm waar je ineens in terecht bent gekomen en je deel uitmaakt van het verhaal. De puzzels waren uitdagend en goed doordacht. Sommige elementen waren erg verrassend. Het decor is erg mooi. Je kunt zien dat ze hier veel tijd en aandacht aan hebben besteed. Alles past met de geluidseffecten en het licht. Wij hebben de kamer met z'n tweeën gedaan. Nu is dit niet helemaal ideaal. Ik denk dat je het beste met minimaal 3, 4 personen moet gaan. Dat wil niet zeggen dat het met 2 man onmogelijk is! Ook met personen is het een hele leuke uitdaging. Helaas hebben we hem niet helemaal uit kunnen spelen. We kwamen net wat tijd tekort. Echter, de sfeer, de spanning en de uitdagingen maakte deze escaperoom tot een van de leukste escaperooms die ik heb gedaan. Wat mij betreft zeker het bezoeken waard als je van goede spanning en goede uitdagingen houdt! De host was zeer prettig. Erg vriendelijk en gaf een goede, duidelijke uitleg vooraf. Het flesje water na afloop was erg welkom en zeker nodig om na deze spannende ervaring weer een beetje mens te worden. Wij komen zeker nog terug om ook die andere kamer te proberen!
Erg leuke escape room, de kamer zag er gaaf uit en het was niet eenvoudig om eruit te komen, we komen graag nog een keer terug. Ontvangst was goed en de uitleg ook. Fijn dat je gratis kan parkeren.
Geweldige Escape room met veel details. Kwam er later achter dat ik per ongeluk nog iets had laten liggen. Ze namen meteen contact op en konden het versturen. Echt een top!
Supertoffe escaperoom abandoned ! Wij vonden de puzzels niet super moeilijk, maar door het griezelelement wel een goede escaperoom! :
Beide kamers gedaan. Abandoned was erg leuk! Ook erg vriendelijke persoon! We hadden non alcoholische drankjes, chips en taart mee en dat was geen probleem. Super! Natuurlijk wel ff geholpen met opruimen
Afgelopen weekend één van de escaperooms gedaan van Escapium. Kort en krachtig: GE-WEL-DIG! Bij binnenkomst zeer warm ontvangen door onze gids/begeleider van de avond, Ellen wat deed jij dit leuk en tof, je enthousiasme was aanstekelijk en het feit dat je achteraf de kamer en haar eventuele gemiste geheimen nog wilden doornemen was echt een extra manier van aandacht en waardoor de ervaring nog leuker werd. Voor iedere liefhebber van een escaperoom met kamers te over, DEZE MOET JE DOEN!
OMG wat is hier gebeurd?? Bij binnenkomst door onze gamehost Delano ontvangen en wat zitten kletsen over de andere escaperoom The Dam, die we ooit als eerst hebben gespeeld. En wat hadden we een zin in deze kamer! We konden al snel aan de slag, op naar Abandoned. Gezien het thema moet deze kamer het vooral hebben van de sfeer, en die is werkelijk prima. Aankleding is helemaal in stijl en ondanks dt we met vijf waren was er voor ieder genoeg te doen. We kwamen al snel goed in het verhaal en dit is spannend genoeg om erin meegezogen te worden, de diepe duistere krochten in van de zieke gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden. Langzamerhand komen we verder, stapje voor stapje wordt het verhaal onthuld. Zouden we de backpackers nog kunnen bevrijden? Komen we er zelf wel ongeschonden uit? Een mix van originele puzzels en authentieke opdrachten, samenwerken is key, je hebt elkaar hard nodig. Een tweetal zeer goed getimde hints die passend werden gebracht, kijk deze gamehost weet hoe een escaperoom moet worden gespeeld. We zijn ontsnapt en toen we weer bij Delano waren moesten we wel even bijkomen zeg, want we hebben het de hele avond nog over deze ervaring gehad. Wow, echt een aanrader, ook voor ervaren escapers een sfeervolle uitdaging.
Voor een vrijgezellenfeest de dam geboekt. In 2 groepen. Vooraf enorm geholpen door de host en heel erg meegedacht over hoe dit geregeld kon worden. Super vriendelijk en behulpzaam. Ook de dag zelf was fantastisch. Leuk ontvangen en heerlijke middag gehad met 2 groepen om de beurt. We hebben erg gelachen in de escape room en daarbuiten wachtend op de andere groep, ook hierin was heel veel mogelijk. Bedankt, dankzij jullie was het een topmiddag!!!
Wij hadden er iets meer van verwacht. Niet te moeilijk gaan denken in deze kamer, want dan raak je er niet op tijd uit. Ga met een niet te grote groep. Wel zitten er best leuke elementen in. Ik vind de kamer wat aan de hoge prijs als ik hem vergelijk met andere top kamers. Vandaar ook mijn iets lagere beoordeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid