facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kidzcity

Info

KidZcity, het grootste indoor attractiepark van de randstad (5000m2)

Geschiedenis

In een oude fabriekshal in Utrecht, zit sinds 1999 een hal waar het helemaal om de 'kids' draait: Kidzcity. Het is een uniek concept waar het ook voor ouders prettig toeven is. En de kinderen? Die weten in het grootste indoor attractiepark van de Randstad (5000m2) gewoon niet waar ze moeten beginnen. Het klimdoolhof? De botsauto's? De flitsende lasergames? Of toch maar eerst met de safaritrein naar dat machtige kasteel vol glijbanen?
Heel bijzonder is de TimeKeeper, waar je door een lichttunnel moet om terug te gaan in de tijd. Daarna is het Bal. Wat héét: achttienduizend balletjes liggen klaar om weg te schieten of om via allerlei trucs te transporteren.
Uitrusten kan prima in een van luchtballonnen in de draaimolen. Neem desnoods je ouders mee. Trouwens, de decors waar al dit fraais staat opgesteld, zijn een genot om naar te kijken. Ze kloppen tot in de kleinste details en door de vele lichteffecten ziet alles er heel sfeervol uit.
Wie niet van zijn eigen kind geniet, ziet het allermooiste niet maar mocht de verveling toeslaan: draadloos internet is gratis. Wie toch nog twijfelt of dit pretparadijs iets is voor een geslaagd gezinsuitje: op de uitgebreide website is ook een leuke filmpresentatie van KidZcity te zien.



"Reserveren is verplicht in dé KidZste stad van Nederland! KidZcity is een indoor speelparadijs/speeltuin. Al sinds 1999 een begrip in Utrecht. Bij KidZcity kunnen kids ongestoord lasergamen, in de botsauto's, ballen schieten en in nog veel meer attracties. Ook kunt u bij KidZcity een waanzinnig kinderfeestje vieren. Vrolijk personeel, altijd schoon en overdekt spelen. Ouders zijn ook welkom!"
Adres: Vlampijpstraat 79 , Utrecht 3534 AR, NL
Telefoonnummer: 030 242 0042
ln.yticzdik@eilabecivres
Stad: Utrecht
Route: Vlampijpstraat 79
Postcode: 3534 AR


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: kidzcity korting, kidzcity vacatures, kidzcity prijs, kidzcity kinderfeestje, kidzcity tweede kaartje gratis, kaartjes kidzcity, 2e kaartje gratis kidzcity, kidzcity korting 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
One Percent Club One Percent Club 2 km Net bij de club geweest waar Josylvio optrad. Leuk en aaedig, maar als je geen arties...
Escaperoom Get out of here Escaperoom Get out of here 3 km Vriendelijk en gastvrij opgevangen na incheck door Inge. Ook na de kartervaring kwam ...
Gajes in de Bajes Gajes in de Bajes 3 km een van de leukste en best opgezette escape room die ik tot nu toe gespeeld heb. Wij ...
Recensies
Leuk indoor speelpark voor kinderen vanaf 2 tot een jaar of 10. Mijn kinderen 6 en 9 hebben zich uren zelfstandig vermaakt. Let op vooraf reserveren Minpunten; - Volwassenen moeten ook het volledige tarief entree betalen, terwijl die geen gebruik maken van het spelen en de attracties - Parkeerplaats was vol - 1 attractie het treintje was defect - Wc papier op alle damestoiletten was op Tip; Via tripper kun je entree tickets met korting kopen. Je betaald dan 11 euro pp ipv 14.
Kids hebben er super genoten! Leuk indoorspeelpark. Alleen de geur in de hal met botsauto’s is iets waar je aan moet wennen. Maar het plezier maakt het ruimschoots goed. Voor ouders is er veel ruimte om te zitten en zelfs om te werken. Fijn dat alle attracties gratis zijn.
Heel leuk voor de kinderen om te spelen. We hebben ons vermaakt. Fijn dat ze alles zelf kunnen doen daar. En het lasergamen was ook erg leuk.
Fantastisch! Je kids zijn echt de hele dag zoet. Net iets uitgebreider dan een standaard indoor speelplaats. Leuk dat alles gratis erbij zit met de attracties. De prijzen voor drinken en eten is heel schappelijk! Wel zoet en vet qua keuze maar dat is dan maar zo op zo’n dag.
Super leuk voor kleine kinderen. Ik heb stiekem ook genoten . De kinderen kunnen daar goed het gevoel van pretpark en kermis beleven . Het voordeel dat je geen lange wachtrijen heb en snel overal in kan en veel speel plezier kan beleven.
Super klantvriendelijke dame achter de entreekassa! We hadden niet gereserveerd wat wel moest kregen wij te horen van haar, ondanks de drukte mochten wij toch naar binnen. Onze kinderen hebben de dag van hun leven gehad. Alles goed geregeld, overzichtelijk, duidelijk maar vooral ook een gezellige sfeer. Wat wij ons wel afvroegen tijdens het eten…. Waarom betaal je als volwassene de volle pond? Wij brengen de kids daarheen om ze even lekker te verwennen dus dat kost al genoeg maar daarnaast betaal je ook een volledige entree als ouders zijnde. Reken dan een symbolisch bedrag af voor de ouders, ze zitten daar aan tafel te drinken, maar vooral ook toezicht te houden op hun kinderen. Het is niet zo dat wij ook gebruik maken van de attracties.
Veel leuker en overzichtelijker dan een chimpie champ of monkeytown. Erg mooi afgewerkt, ziet er schoon uit en het eten was goed. Kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Wel aan de dure kant omdat je als ouders ook 15 euro entree betaald p.p, maar je krijgt er ook wel veel attracties e.d voor terug waar de kinderen onbeperkt gebruik van kunnen maken. Het was erg fijn dat ze 0-4 hoek zeer overzichtelijk was en de kinderen zelf konden spelen en je ze heel goed in de gaten kon houden. Ik zou hier zeker terugkomen, maar niet heel vaak gezien de prijsstelling.
De kinderen hebben een top dag gehad en de volwassenen dus ook. Alles was schoon en heel. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijs is oké, een gereduceerd tarief voor volwassen vind ik eigenlijk wel op zijn plaats, of een munt voor koffie ofzo, maar helaas gewoon het volle pond. Vanwege de afstand omgeving Rotterdam zullen we waarschijnlijk niet nog een keer terug komen. Daar is het dan weer net te "gewoontjes" voor. Al met al echt een leuke binnen speeltuin
Parkeren op een regenachtige zondag was lastig, het pntbreekt aan genoeg ruimte. Inchecken met de kinderverjaardag ging wat moeizaam maar uiteindelijk konden de meiden naar binnen. De dames hebben geweldig kunnen spelen, er was genoeg en hoefden nergens lang te wachten. Vooral het kasteel was favoriet. Je kan en mag van alles meenemen aan taart, snoepgoed en drinken. Warm eten was matig, patat was prima, maar de snacks vooral de kroketten hebben meer aandacht nodig. Verder heeft iedereen een top middag gehad, en we komen zekers weer is terug.
Leuke plek voor je kleine. Beetje druk in het weekend en de toiletten staan open wat ruik je wel op de speelplaats. Echt veel attracties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid