facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Encore by simonis

Info

Encore by Simonis bevindt zich in de haven van Scheveningen. Onze menukaart is internationaal georiënteerd met een knipoog naar de Aziatische keuken.

Adres: Dr. Lelykade 5 , Den Haag 2583 CL, NL
Telefoonnummer: 070 306 0070
Stad: Den Haag
Route: Dr. Lelykade 5
Postcode: 2583 CL


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: encore by simonis menukaart, encore by simonis den haag, encore by simonis brunch, parkeren encore by simonis, encore by simonis recensie, catch by simonis, encore by simonis scheveningen, encore scheveningen menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Naga Thai Naga Thai 864 meter Heerlijk gegeten, ruime porties, lekkere authentieke smaak. Vriendelijke bediening en...
Didong Didong 2 km Als je ECHT Indisch thuis wilt eten stel hier je rijsttafel samen, warm ze thuis in d...
Shabu Shabu Shabu Shabu 3 km Erg lekker gegeten. Sushi van uitstekende kwaliteit maar helaas waren de gefrituurde ...
Umami Umami 4 km Wij hebben hier heerlijk gegeten, mooie gerechten met verassende smaken. Een bijpasse...
Wox Wox 4 km Absoluut het beste restaurant van Nederland. Wij komen er al jaren en nergens is de k...
Mini WOK Mini WOK 5 km Heel klein tentje met een paar tafeltjes, het eten is lekker en goedkoop. Verwacht ge...
Yami Yami Yami Yami 9 km
Recensies
Het was prima weer dus zaten we buiten op het terras. Heel fijn in het avondzonnetje. Wat een kaart! De aanbeveling is om gezamenlijk te genieten van tapas-achtige voorgerechten, als je het echt wil kun je zeker ook een hoofdgerecht bestellen. Er is van alles mogelijk, taco's, sushi, sashimi, dumplings en nog veel meer. Wat we ook namen, het was heerlijk en het zag er natuurlijk ook prachtig uit. Uitgebreide wijnkaart, waaruit je met gemak een keuze kunt maken. De bediening is heel plezierig. Het is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Parkeren in de buurt is goed te doen.
Heerlijke lunch met shared dining hapjes. Fijne alerte bediening. Het was niet erg druk tijdens de lunch waardoor de sfeer iets tegen viel. Het is van binnen een prachtige zaak. Zeer smaakvol ingericht. Nu het buiten wat kouder is komt er langs de ramen/deuren veel koude tocht.
Al meerdere malen wezen eten is altijd van hoogstaande kwaliteit. De gerechten is hoofdzakelijke sushi en Asian fusion gedeelde gerechten. De bediening is altijd goed en beleefd. Het restaurant heeft een luxueus en stijlvolle ambiance. Het heeft ook een mooie bar waar wat kan drinken, als je niet komt eten. Leuk om is een keer langs te gaan, als je in de buurt van Den Haag bent. Ze zitten gevestigd in de haven van Scheveningen.
Dit is een echte leuke restaurant. Personeel is super vriendelijk en gezellig. Eten is super lekker. Zeker een aanrader. Ik vind wat prijskwaliteit helemaal goed voor wat je krijgt. Variatie van het menu is ook heel goed. Sfeervolle omgeving echt leuk. Mij zeker nog eens gezien.
Mooie inrichting met twee grote gespiegelde ruimtes over twee niveaus met bars en restaurant gedeeltes een weerszijde van een trappenhuis Niets aan te merken op het prima wat dure eten en de prima bediening maar als je rustig wilt zitten is de zondagmiddag te vermijden. Tijdens mijn bezoek was er een groot feest voor zo te zien twintigers bezig waarbij de geluidsinstallatie zo te horen op max was gedraaid.
Voor het vieren van een jubileum gekozen dat hier te doen. Gezellig met de kinderen erbij. Heerlijk zitten eten. Er is aardige bediening alles verder super leuke avond gehad. Maar de prijs is wel stevig al was het wel een super leuk avondje uit. Verder is het vooral gezien worden in dit restaurant.Eten: 5/5
Het is alweer een tijdje geleden hier te hebben gegeten. Wij zaten boven in de hoek met uitzicht op de haven. Prachtig! Leuke sfeer binnen, zeer vriendelijk personeel. Eten was echt top! Alles smaakte vers en elke hap was een verwennerij. Wel prijzig moet ik erbij zeggen.
Wij hebben met 6 personen super gegeten en gedronken. Echt een aanrader als je voor iets van hoger niveau wilt.
Super avond, heerlijk eten, druk bezocht, goed personeel, voor herhaling vatbaar wel boven gemiddeld kwa prijs maar zeker dubbel waard.
BY Simonis kun voortreffelijk eten . Personeel is zeer vriendelijke prijs kwaliteit is in verhouding. Muziek mag iets zachter . Top avond gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid