facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DW Kozijnen

DW Kozijnen

Info

Wij produceren en monteren kunststof kozijnen in Katwijk en omstreken.
Snelle levertijden, eigen fabricage en montage, showroom en vooral scherpe prijzen!



"DW Kozijnen bv is een kunststof kozijnen fabriek, wij maken ook prefab dakkapellen en plaatsen deze in 1dag bij u thuis.wij hebben een mooie showroom van 250m2 waar u al onze producten kunt komen bekijken."
Adres: Taanderstraat 18, 2222 BE Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713313505
Stad: Katwijk
Route: Taanderstraat 18
Postcode: 2222 BE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00
Zaterdag: 10:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: DW Kozijnen ervaringen, Kunststof kozijnen, Starkozijn Katwijk, Rijnland Kozijnen, Rijnland Kozijnen ervaringen, Katwijk dakkapel, Rijnland katwijk, Kozijnen Leiderdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KAPA Project & Sierbestrating KAPA Project & Sierbestrating 246 meter Verkoop en aanleg van Sierbestrating Verkoop van GWW producten.
Beyaart aannemersbedrijf Beyaart aannemersbedrijf 275 meter Aannemersbedrijf Beyaart heeft bij ons een open keuken gecreëerd en daarvoor een stal...
Bouwmaat Katwijk Bouwmaat Katwijk 284 meter Ik kwam hier vaker, duizenden euro's uitgegeven. Maar als ik met een rugtas binnenkom...
Art-Floor Katwijk Art-Floor Katwijk 454 meter Tevreden met onze pvc vloer van Art Floor. Na 1 dag zat er al een flinke kras op een ...
Kuijt Kachels&Haarden Kuijt Kachels&Haarden 3 km Fijne winkel met volop keus en goede service !
Recensies
Na enig zoeken kwamen we in contact met DW kozijnen. Omdat we Veka kozijnen in een bepaalde kleurzetting wilden en tussen de ramen zonwering waren er al een drietal bedrijven die daar niet aan konden voldoen. Bij DW bleek het wel mogelijk. En er werd ook over wat technisch specifieke wensen meegedacht en opgelost. Het voortraject was wat ons betreft uitstekend verlopen. Planning verliep zoals afgesproken. En dan de uitvoering. Daar komt het op aan uiteindelijk. Ook daar zijn we dik tevreden over. Ook de nacontrole; oplevering. Daar werd alles nog even nagelopen en wat bijgesteld. 5 sterren geven we niet gauw maar het zat er wel tegen aan. Prettig gelopen project naar volle tevredenheid. Bedankt medewerkers van DW Kozijnen.
Heel tevreden over DW kozijnen. Goede heldere communicatie, en echt vakwerk afgeleverd. Had niet helemaal de werkplek opgeleverd zoals in de offerte stond, maar daar gingen ze soepel mee om en in 15 minuten hadden ze voor elkaar waar ik een dag over zou doen. Het dakraam is superstrak afgewerkt en de dakgoot is de mooiste in de buurt. Dank je wel!
Wij zijn zeer tevreden met DW kozijnen! Vanaf het begin tot het eindresultaat. Ze komen afspraken na, zijn flexibel, super vriendelijk en denken graag mee met al onze wensen. Shout-out naar Suzanne en Rocco! Vanaf het moment dat we naar de showroom gingen werden we ZO vriendelijk benaderd, dat we geen behoefte meer hadden om ergens anders te zoeken. Hun kennis en expertise in het vak is klasse! Wij zijn nogmaals zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen, voordeur en gerenoveerde dakkapel! Aanrader!!
Wij zijn zeer tevreden over de twee dakkapellen, die zeer vakkundig zijn geplaatst, na het verwijderen van onze oude dakkapellen Binnen 4 uur werd de dakkapel geplaatst. De volgende dag de andere. Netjes de trap binnen afgepakt tegen het inlopende vuil. Wat wij erg interressant vonden was de rondleiding in de eigen fabriek. Vriendelijk personeel. Wij raden DW kozijnen aan.
DW Kozijnen heeft enige tijd geleden de dakrand van de garage bij mij en bij mijn buurvrouw van kunststofdelen voorzien. Dit werk was zeer slecht en onprofessioneel uitgevoerd. De schroeven staken in de dakgoot ! Na lang aandringen heeft DW Kozijnen het geheel vervangen, met de garantie dat alle schroeven zouden worden verwijderd. Weer na enige tijd trad er lekkage in de garage op . Weer bleek dat lang niet alle schroeven waren verwijderd en de loodgieter die een nieuwe dakgoot moest maken, zei dat hij nog nooit zulk knoeiwerk had gezien !! Foto's opgestuurd naar DW Kozijnen, maar men was niet bereid enige schadevergoeding te betalen voor de hoge, gemaakte extra kosten. Zeer slechte service . Wij gaan nooit meer met DW Kozijnen in zee !!!
We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen en dakkapel van DW Kozijnen. Ze zijn heel mooi en ze zijn goed en professioneel geplaatst. Niets dan lof voor de vriendelijke en vakkundige monteurs. Ze werkten alles keurig af en lieten alles netjes en schoon achter.
DW kozijnen lijkt een solide partij om mee in zee te gaan. Dat is het niet. DW Kozijnen verhoogt eenzijdig na het sluiten van de overeenkomst haar prijzen omdat zij zelf een meetfout heeft gemaakt. In strijd met haar eigen algemene voorwaarden. Daarna zet zij haar klant onder druk: als u niet betaalt, komen wij ook niet plaatsen. Bij navraag achteraf blijkt DW kozijnen ook geen gecertificeerde partij te zijn. Ongehoord, denk goed na voordat je met DW kozijnen in zee gaat!
Al meer dan 10 jaar onze specialist in en aan huis voor alle kozijnen die vervangen zijn. Vakmanschap, deskundigheid en met name kwaliteit wat jaar in en jaar uit geleverd wordt.
DW kozijnen bv heeft recentelijk mijn dakkapel volledig en uiterst vakkundig gerenoveerd! Met mijn nieuwe kunststof dakkapel met praktisch rolgordijn aan de buitenant kan ik weer heel lang vooruit. Als ik een negatief puntje mag noemen, is dat de bijna 2 maanden tijd tussen het opmeten in huis m.b.t. de werkzaamheden en de uiteindelijke offerte. Voor beide partijen niet handig. Toch kies ik voor mijn volgende kozijnenklus zeker weer voor DW, gewoon omdat het uiteindelijk gaat om praktisch vakmanschap en dat zit bij DW wel snor!
Wij hebben onze laatste ramen laten vervangen door DW Kozijnen en we zijn bijzonder tevreden. Goed en mooi materiaal; ons huis ziet er nu nog mooier uit. Keurige en gezellige monteurs. Er was niks wat niet goed ging. Top . Er werd precies uitgelegd wat er ging gebeuren en waarom. Als ik van iemand hoor dat ze nieuwe kunststof kozijnen nodig hebben, zal ik DW Kozijnen absoluut aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid