facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art-Floor Katwijk

Art-Floor Katwijk

Info

Wij zijn gespecialiseerd in de binneninrichting van uw huis op het gebied van vloeren en raamdecoraties, maar ook in buitenzonwering en andere deur- en raam producten.

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in de binneninrichting van uw huis op het gebied van vloeren en raamdecoraties, maar ook in buitenzonwering en andere deur- en raam producten. Wij weten wel wat service is! Daarom nemen wij bij Art Floor graag het werk uit handen. Wij komen inmeten, monteren uw raamdecoraties, of leggen uw gekochte vloeren. Maar wij geven u ook een serieus interieuradvies. En dat doen we niet alleen in de winkel, maar ook bij u thuis! Bekijk hier alle producten die wij verkopen of kom langs in onze winkel!



"Wij zijn een familiebedrijf vader en zoons gespecialiseerd in de binneninrichting van uw huis op het gebied van vloeren en raamdecoraties, maar ook in deurmatten, horren, plinten, vloerkleden, inbetweens en nog vele andere producten."
Adres: Ambachtsweg 24B, 2222AL Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0714087005
Stad: Katwijk
Route: Ambachtsweg 24B
Postcode: 2222AL



op zoek naar gerelateerd: Vloerbedekking Katwijk, Raambekleding Katwijk, Trap bekleden Katwijk, PVC vloeren Katwijk, Artfloor Stonex, Roobol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beyaart aannemersbedrijf Beyaart aannemersbedrijf 276 meter Aannemersbedrijf Beyaart heeft bij ons een open keuken gecreëerd en daarvoor een stal...
DW Kozijnen DW Kozijnen 454 meter Na enig zoeken kwamen we in contact met DW kozijnen. Omdat we Veka kozijnen in een be...
BB Dienstverlening BV BB Dienstverlening BV 529 meter Absoluut een aanrader! Komt afspraken na, zorg goed voor het personeel en dat merk je...
KAPA Project & Sierbestrating KAPA Project & Sierbestrating 660 meter Verkoop en aanleg van Sierbestrating Verkoop van GWW producten.
Bouwmaat Katwijk Bouwmaat Katwijk 737 meter Ik kwam hier vaker, duizenden euro's uitgegeven. Maar als ik met een rugtas binnenkom...
Kuijt Kachels&Haarden Kuijt Kachels&Haarden 3 km Fijne winkel met volop keus en goede service !
Recensies
Tevreden met onze pvc vloer van Art Floor. Na 1 dag zat er al een flinke kras op een van de tegels door het verhuizen van de bank. Wij balen natuurlijk. Die kwamen ze als service netjes vervangen.
Bij ArtFloor keurig geholpen door Patrick, raamdecoratie voor ons nieuwe huis. Omdat wij al wisten wat wij wilden, waren we zo klaar. Ook is keurig opgelost waar wij elkaar even niet goed begrepen hadden. Mijn advies, heb je raamdecoratie nodig, zoek niet verder ga naar ArtFloor.
Een van de medewerkers rijdt als een bezetene in de bedrijfsbus en geeft, terwijl hij je aankijkt, geen voorrang en rijdt je bijna overhoop. Geen reclame.
Advies: Vraag Art Floor of ze ervaringen hebben met het leggen van de door u uitgekozen vloer/tegel. Bij ons was de conclusie na afloop dat de tegel niet goed legde en dat deze maar uit het assortiment is gehaald. Dit is dan ook zichtbaar bij onze vloer. "Door schade en schande word je wijs.". Niks meer gehoord sinds we hebben aangegeven dat we ons als een proefkonijn voelden. Slechte service.
Slechte service, In mei 2012 heb ik vouwgordijnen gekocht ter waarde van €2100.-. Vanwege inwerking van zon en warmte is de ophanging stuk gegaan. Ik had een afspraak gemaakt met Art Floor om bij mijn thuis het probleem te bekijken. En wat een reparatie zou kosten. Echter op het afgesproken tijdstip s avonds is Art Floor niet komen opdagen zonder tegenbericht. De dag erna heb ik gebeld. Toen melden hij dat het laat geworden was. Dat hij geen gordijnen ging repareren van 10 jaar oud, de gordijnen zijn nog in goede staat en niet verkleurd.
Blij met onze pvc vloer in de gang. We gaan uitbreiden naar de woonkamer.
In de winkel heel goed geholpen. Over het leggen van onze visgraat pvc vloer minder tevreden. Ze gaven aan het heel druk te hebben en dat was helaas te merken, vloer werd erin geramd, slechte afwerking vooral langs de randen. Geen communicatie mogelijk, zonde want nu hebben we lelijke naden in de plinten zitten waar geen meubels staan en waar wel meubels staan juist niet. Had makkelijk opgelost kunnen worden door van te voren even kort te overleggen.
Een aantal jaar geleden de gehele vloer Ook incl slaapkamers en trappen laten bekleden met PVC bij Art Floor vandaan. De service is geweldig. Zodra er iets los raakte op de trap oa dan was het met een telefoontje vaak dezelfde week nog opgelost. Een aanrader voor iedereen dit bedrijf!!
Al eerder een trap laten bekleden met vloerbedding en onlangs meerdere kamers vloerbedekking vervangen door een PVC-vloer. Zeer prettig en eerlijk advies in de winkel én bij het opmeten. Het is schitterend geworden. Vader en zoon zijn echte vakmensen; een absolute aanrader!
Eerder al de zolder laten stofferen. Prima bevallen dus nu ook voor de slaapkamer terug naar Art Floor. Een prima adres, je wordt er netjes en goed geholpen. Ook het leggen van de vloer is netjes en snel gedaan. Dank jullie wel en tot een volgende keer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid