facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beyaart aannemersbedrijf

Info

Wij zijn een aannemersbedijf voor al uw verbouw en nieuwbouw werkzaamheden.

Geschiedenis

Hier een opsomming van wat wij zoal doen:
verbouwingen zoals badkamer, dakkapel, dakopbouw, aanbouw huis of garage, plaatsen kozijnen (hout en kunststof), vloeren, wanden, plafonds.
Kortom alles rondom het verbouwen van een woning. en nog veel meer.
interieur: zoals kasten, inbouwkasten, tv-meubels, lambriseringen, plinten, balk plafonds, sierlijsten en ander aftimmerwerk.

Voor totale verbouwingen werken wij samen met vaste onderaannemers zoals stucadoors, elektriciens, loodgieters, metselaars, schilders. waarvan wij weten dat zij hun afspraken nakomen en kwaliteit leveren.

Adres: steenbakkerstraat 10b, 2222 AT Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-4029012
Stad: Katwijk
Route: steenbakkerstraat 10b
Postcode: 2222 AT



op zoek naar gerelateerd: Kozijnen Katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DW Kozijnen DW Kozijnen 275 meter Na enig zoeken kwamen we in contact met DW kozijnen. Omdat we Veka kozijnen in een be...
Art-Floor Katwijk Art-Floor Katwijk 276 meter Tevreden met onze pvc vloer van Art Floor. Na 1 dag zat er al een flinke kras op een ...
KAPA Project & Sierbestrating KAPA Project & Sierbestrating 521 meter Verkoop en aanleg van Sierbestrating Verkoop van GWW producten.
Bouwmaat Katwijk Bouwmaat Katwijk 541 meter Ik kwam hier vaker, duizenden euro's uitgegeven. Maar als ik met een rugtas binnenkom...
Kuijt Kachels&Haarden Kuijt Kachels&Haarden 3 km Fijne winkel met volop keus en goede service !
Recensies
Aannemersbedrijf Beyaart heeft bij ons een open keuken gecreëerd en daarvoor een stalen portaal geplaatst voor het opvangen van een draag muur. Ik ben zeer tevreden hoe Vincent de klus heeft uitgevoerd en zou hem dan ook aan anderen mensen aanbevelen.
Beyaart Aannemersbedrijf heeft bij ons een mooie veranda geplaatst. Alles netjes afgewerkt, volgens planning en prijsopgave. We werden volledig op de hoogte gehouden van wat er wanneer ging gebeuren. Een genot om met Vincent en z'n team samen te werken! Daar kunnen heel wat bouwers een voorbeeld aan nemen.
Vincent heeft gouden handjes en een zeer positieve instelling. Bedankt voor je werkzaamheden aan ons nieuwe bedrijfspand. We zijn blij met je werk, klasse.
Vincent heeft onlangs bij ons een nieuwe kunststof voordeur geplaatst. Vanaf het eerste gesprek is hij helder geweest over de mogelijkheden en prijzen. Het resultaat mag er absoluut wezen, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe voordeur!
Vincent heeft kunststof kozijn gerepareerd die zijn vader zo'n 15 jaar geleden heeft geplaatst. Hierna ook nog twee horren besteld deze heeft hij bij ons opgemeten en die hadden we een paar dagen later al in huis. Zeer goed bedrijf om zaken mee te doen!
Aannemersbedrijf Beyaart heeft een nieuw hardhouten kozijn in onze keukenaanbouw geplaatst. Met chirurgische nauwkeurigheid is zonder schade aan tegelwerk en ombouw het oude kozijn verwijderd en het nieuwe geplaatst. Het ziet er prachtig uit. Vincent en Steef, wederom bedankt voor het vakwerk!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid