facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Don Bosco

Don Bosco

Info

Don Bosco is een jeugdvereniging voor alle jongens en meisjes uit Halfweg, Zwanenburg en omgeving. Bij Don Bosco zijn er verschillende clubs voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar.

Geschiedenis

Don Bosco is een jeugdvereniging voor alle jongens en meisjes uit Halfweg, Zwanenburg en omgeving. Bij Don Bosco zijn er verschillende clubs voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar.

Buiten de wekelijkse clubs organiseert Don Bosco door het jaar heen een aantal speciale activiteiten, met als absolute hoogtepunt het Zomerkamp.

Don Bosco bestaat ruim 55 jaar (er hebben dus al ontzettend veel kinderen plezier beleefd bij Don Bosco!!). Don Bosco is aangesloten bij de landelijke organisatie Jong Nederland.



"Don Bosco is een jeugdvereniging voor alle jongens en meisjes uit Halfweg, Zwanenburg en omgeving. Bij Don Bosco zijn er verschillende clubs voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar.Buiten de wekelijkse clubs organiseert Don Bosco door het jaar heen een aantal speciale activiteiten, met als absolute hoogtepunt het Zomerkamp.Don Bosco bestaat al meer dan 65 jaar er hebben dus al ontzettend veel kinderen plezier beleefd bij Don Bosco!!. Don Bosco is aangesloten bij de landelijke organisatie Jong Nederland."
Adres: Dr. Schaepmanstraat 5, 1165 GP Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0204975449
Stad: Halfweg
Route: Dr. Schaepmanstraat 5
Postcode: 1165 GP


Openingstijden

Maandag: 19:15 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: Oliebollen Don Bosco
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OBS De Margrietschool OBS De Margrietschool 206 meter OBS De Margrietschool is een kleine school in Halfweg. We hebben kleine groepen. De s...
Szaskprask Szaskprask 585 meter ... w lutym 2018 po 15 latach wstałem z kanapy ... ... i pobieglem. ...:)
Tahiti Dance NL Tahiti Dance NL 844 meter
Experience Personal Coaching Experience Personal Coaching 1 km De coaching is bijzonder goed, hier wordt serieus aan je gezondheid gewerkt. Jij moet...
Wooferland Wooferland 2 km Beste festival. Leuke Dj's .. Prachtige lokatie en relaxte sfeer.
Blitzerz Blitzerz 2 km Professionele kijk op jou idee. Fotoshoot op locatie maar ook in de studio. Alex foto...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid