facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Experience Personal Coaching

Experience Personal Coaching
"Welkom bij Experience Fitness Halfweg.Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, kennis en sportiviteit waarin gastvrijheid en een goede service voorop staat, iedereen moet zich prettig, veilig en thuis voelen. Het is onze passie om onze klanten te helpen, motiveren en inspireren."
Adres: Bauduinlaan 19, 1165 NE Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0620756407
Stad: Halfweg
Route: Bauduinlaan 19
Postcode: 1165 NE



op zoek naar gerelateerd: Sportschool Halfweg, Yoga Halfweg, Fitness Experience opzeggen, Basic Fit Zwanenburg, Zwanenburg Sport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tahiti Dance NL Tahiti Dance NL 386 meter
Szaskprask Szaskprask 993 meter ... w lutym 2018 po 15 latach wstałem z kanapy ... ... i pobieglem. ...:)
Don Bosco Don Bosco 1 km Don Bosco is een jeugdvereniging voor alle jongens en meisjes uit Halfweg, Zwanenburg...
Recensies
De coaching is bijzonder goed, hier wordt serieus aan je gezondheid gewerkt. Jij moet het doen, dus als je wilt, bereik je echt je doel dat je samen met je trainer hebt gesteld... en wat minstens zo belangrijk is; de fitness is lekker schoon en fris. De ventilatie is superfijn! Het is hier dus heel prettig trainen! Na het trainen kun je nog een lekker kopje koffie drinken en wat kletsen met trainers en andere bekenden van jouw healthclub!.... TIP: De massagestoel is een aanrader, evenals het nieuwe BOEK "Uit ervaring" over de missie van de eigenaar van deze Healthclub, namelijk de Experience Lifestyle Intervention, de methode van Jeroen Visser.
Ongedwongen sfeer, gastvrij, compleet: een super plek! Heerlijke sauna maakt het helemaal af. Wat een verademing ten opzichte van onpersoonlijke ketens als basic fit …
Heerlijke sportschool , zeker aan te raden als je een sportschool zoekt !! Gastvrij en vriendelijk personeel. Zeer goede begeleiding en duidelijke uitleg , niets is te veel gevraagd. Leuke Groepslessen.
Een van de twee beste sportscholen waar ik ooit lid van ben geweest. Personal training is top, coaching is top. Alles goed verzorgd. Geen overdreven gedoe met een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding.
Deze superfijne sportschool daar voel je je altijd thuis door een mix van persoonlijke aandacht, goeie begeleiding bij personal training en professionele behandelingen van fysio. Moderne inrichting, goeie apparatuur en sociale mensen op de werkvloer die voor iedereen klaar staan, maken Experience Fitness geschikt voor iedereen, jong, oud, dik, dun, outgoing en verlegen. Ik hou helemaal niet van een sportschool maar kom hier heel erg graag.
Rondleiding gekregen van 1 van de eigenaren. Danique is heel spontaan en netjes. Hele frisse en schone fitness. Alle apparatuur aanwezig voor de complete work-out. Nog een sauna om lekker af te ronden. Grootste pluspunt voor mij om deze fitness te joinen, is de hygiëne en de persoonlijke benadering van de eigenaren.
Hele fijne gym, fijn personeel en ook rondom de corona maatregelen erg serieus en veilig.
Lekker dichtbij. Goed parkeren. Aardige mensen. Compleet.
Fijne sportschool.
Super fijne gezellige sportschool!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid